Megdöbbentő titkot árult el a herceg Molnár Csillával kapcsolatban

Frédéric von Anhalt számára csak egykori felesége, Gábor Zsazsa halála után vált ez nyilvánvalóvá.

2021. július 10. 11:55

Az öt éve elhunyt díva, Gábor Zsazsa fehérneműs fiókjában talált rá arra a Molnár Csilláról szóló könyvre, amelyből a herceg és a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynő közös fotóját Zsazsa kitépte - írta a Blikk.

Molnár Csilla ma pontosan 35 éve, július 10-én, 17 évesen lett öngyilkos, halálát pedig azóta is számos rejtély fedi. A gyönyörű lány tragédiája nemcsak Magyarországon, de Németországban is nagy port kavart. A német sajtó akkor rengeteget írt a fiatal Molnár Csilla és az akkor 41 éves Anhalt herceg viszonyáról, azonban a lány családja tagadta, hogy a herceg és közte bármiféle viszony is lett volna. Ezzel szemben Anhalt továbbra is azt állítja, hogy egy párt alkotott a tinédzser szépséggel.

"Csilla volt a legszebb lány, akit valaha láttam, azonnal felfigyeltem rá. Egy gálán találkoztunk Németországban, ekkor kezdődött a kapcsolatunk, igaz, nem volt épp egyszerű találkozni. Amikor Németországban voltam, hétvégente utaztam Magyarországra. Csilla gyönyörű volt, máig őrzöm az emlékét" - mondta a Blikknek Anhalt herceg, aki Csilla halála előtt, 1986-ban már Gábor Zsazsával találkozgatott. "A távolság megnehezítette a kapcsolatunkat, és Csilla szülei nem nézték jó szemmel a szerelmünket, ezért véget is vetettünk a kapcsolatunknak."

A fotók illusztrációk: Fortepan

Nem sokkal később a herceget felhívta egy ismerőse Amerikában, hogy a német lapok Csilla öngyilkosságával vannak tele. Anhalt ekkor attól tartott, hogy Gábor Zsazsa szakít vele emiatt.

"Sokkot kaptam, amikor a lapokban olvastam Csilla öngyilkosságáról. Tudtam persze, hogy problémás volt a viszonya a szüleivel, de erre sosem gondoltam volna. A német lapok teljesen szétszedtek, azt állították, miattam lett öngyilkos, de ez nem volt igaz. Az állítólagos terhességéről sem tudtam semmit, és utólag sem tudtam kideríteni, így volt-e, hisz az orvosi jelentésekbe nem volt jogom belenézni. Zsazsa persze nem nézte jó szemmel ezeket a cikkeket, de végül együtt maradtunk."

A férfi azt is elárulta, hogy a lány halála után kapott egy levelet Csilla édesanyjától, amelyben meghívta a temetésre. "Felhívtam és elmondtam neki, hogy olyan sokkban vagyok, hogy képtelen vagyok a temetésre utazni. Egyszerűen nem tértem magamhoz, hogy ez a gyönyörű fiatal lány véget vetett az életének."

A fotó illusztráció: facebook.com/Prinz Frederic von Anhalt

Anhalt nem sokkal ezután megkérte Gábor Zsazsa kezét, akivel 30 évig éltek házasságban. A színésznő sosem beszélt Csilláról, de Zsazsa halála után férje meglepő titokra bukkant. "A halála után a fehérneműs fiókja alján azonban megtaláltam a Csilláról szóló könyvet, amit valaki elküldhetett neki. Ahogy végigpörgettem, észrevettem, hogy az egyetlen közös fotót, amin Csillával vagyok, kitépte."

Férje elmondása szerint Zsazsa mindent eldugott. Anhalt nemcsak a könyvet találta meg Zsazsa holmija közt, de sok minden mást is.

"Zsazsa mindent szeretett eldugdosni. Egyszer a hatalmas, ragasztott szőnyeget szerettem volna kitisztíttatni, és amikor felszedték, alatta megtaláltam az összes szerelmes levelet, amit Zsazsa az első férjével, Conrad Hiltonnal váltott. Ezt is eltettem a többi holmijával együtt, amiket szeretnék majd Magyarországra vinni” - tette hozzá a herceg.

A fotók illusztrációk: facebook.com/@magyarhollywoodtanacs 

Ájultra verték az illegális fakitermelőket leleplező dokumentumfilmeseket
20 ember rontott neki annak a 2 újságírónak, akik mindössze az igazságot akarták megörökíteni.
James Bond elcsukló hangon mondott köszönetet, végleg elbúcsúzott
Filmje utolsó forgatási napján Daniel Craig teljesen elérzékenyült.
Íme a világ legkisebb testépítője
Az apró, de annál izmosabb indiai férfit férfit hazájában igazi sztárként kezelik.
Nem hajlandó megválni Katinkás tetoválásaitól Shane Tusup
Az egykori amerikai úszó és edző rengeteg tetoválással büszkélkedhet, köztük olyanokkal is, amik egykori feleségéhez...
Semmi sem indította be a szülést - Tények Plusz 18.45
Két hónapja van túl a legnehezebb napon Gájer Bálint felesége. Kisfiúkkal, Kristóffal azóta boldog családként élnek....
Nem merték megmutatni neki a balesetet
Élete első külföldi versenye után halt meg Jeles Eszter, a magyar lovas Isztambulban az első versenynapon győzelmet ...
Tények teljes adás, 2021. szeptember 20., hétfő
GYÁSZ - Megdöbbenten áll a lovas társadalom a 22 éves zsoké halála előtt. Eszter egy nappal első külföldi futama utá...
Az ájulás kerülgette, annyira izgult
Véget ért szombaton a Sztárban Sztár Leszek! válogatója, így vasárnap el is kezdődött a középdöntő. Drámából termész...
Puskával várják az udvarlókat
Emlékeznek Sebestyén Katja-ra? Ő lett az előző Sztárban sztár leszek! negyedik helyezettje, a duci énekesnő, aki 40 ...
Az edények repültek, a séfek üvöltöttek
Pillanatokon belül elrajtol a Séfek séfe harmadik évada, ami sokkal keményebb és izzasztóbb lesz, mint valaha. A gas...