Jakab Pétert kirakta otthonról a felesége

A Jobbik elnöke egy TV-s műsor vendégeként már nem viselte a jegygyűrűjét.

2022. január 09. 10:57

A Jobbik elnöke az ATV reggeli műsorának vendége volt a napokban, ekkor már nem viselte az ékszert. Jakab novemberben keveredett botrányba, amikor kiderült, hogy rendszeresen töltötte az éjszakát kabinetfőnöke, Molnár Enikő lakásában, és arról jelentek meg hírek, hogy több van köztük egyszerű munkakapcsoltnál. Jakab felesége év elején Facebook-oldalán nyilvánosan is közölte, hogy immár egyedülálló, információk szerint a pártelnök már a Szentestét sem töltötte családjával. A Bors felvételeket is készített arról, ahogy Enikő és Péter reggel együtt távoznak a lakásból, és arról is, ahogy este Jakab tárt karokkal fut kabinetfőnöke felé.

 

 

Jakab ekkor tagadta, hogy Molnár Enikővel együtt élnének, és perrel fenyegetőzött, még az után is, hogy lebukott, hogy – Molnár Enikő állításával ellentétben – megint kabinetfőnöke lakásában időzött. Azt mondta, dolgozni szoktak a lakásban, akár éjszaka is.

 

Kínos magyarázkodásba kezdett Facebook-oldalán is, ahol azt írta, hogy a nővel baráti a viszonyuk, hiszen régóta együtt dolgoznak. Advent első vasárnapján még egy képet is közzétett hivatalos Facebook-oldalán a pártelnök, melyen feleségével és gyerekeivel látható, bizonygatva, hogy teljes a béke közte és felesége között. Ezt azonban éppen a felesége cáfolta. Az év elején ugyanis Jakab felesége nyilvánosan azt közölte, hogy immár egyedülálló. Facebook-oldalán egyedülállóra változtatta családi állapotát.

 

Sőt, a Ripost úgy értesült, hogy már a karácsonyt sem töltötte családjával Jakab, mert felesége, három közös gyerekük édesanyja ugyanis a jól ismert okok miatt arra kérte a férjét, hogy kerülje el messze a családi otthont. Jobbikos körök úgy tudják, hogy az ünnepeket Jakab már kabinetfőnökével, a „mamuszos kabinetfőnökként" ismertté vált Molnár Enikővel töltötte, kettesben. Néhány nappal ezelőtt pedig már úgy jelent meg az ATV reggeli műsorában Jakab, hogy nem viselte a jegygyűrűjét, a jelek szerint felesége véglegesen megelégelte ügyeit.

 

A Blikk megkereste a pártelnököt, hogy megkérdezze, miért nem hordja karikagyűrűjét, amire Jakab szűkszavúan csak annyit felelt:

„Magánügy, ha lesz közlendőm róla, akkor közlöm”.

Jakab és kabinetfőnökének kapcsolata a párton belül is feszültséget okozott. Ahogy arról az Origo is beszámolt, a Jobbik újpesti alapszervezete etikai vizsgálatot kezdeményezett Jakab Péter és Molnár Enikő ellen. Az eljárást megindító dokumentum szerint a pártban már egy éve tudnak róla, hogy a pártelnök és kabinetfőnöke élettársi kapcsolatot tart fenn. Egy olyan lakásban, amit a gyanú szerint a párt bérel nekik. Ezek alapján Jakab Péter már hónapok óta kettős életét élt, miközben nyilatkozataiban gyakran beszélt arról, mennyire fontos neki a családja és közösségi oldalán rendszeresen posztolt a gyerekeivel, addig a „munkalakáson” éjszakákat töltött Molnár Enikő társaságában - írta meg az Origo. 

Jakab kétszínűsége egyébként már máskor is megmutatkozott.  Kiderült például, hogy bár folyamatosan kritizálja az Orbán-kormányt, a kormány intézkedéseiből ő maga is hasznot húz. Miskolci házuk vásárlásakor ugyanis ő is felvette a CSOK-ot.

De akkor is kiderült, hogy a munkásokért gyakran aggódó, a „melósokat” gyakran emlegető pártelnök nem az, akinek mutatni próbálja magát, amikor egy építkezésen, éppen egy, a munkáját végző munkással kezdett ordibálni, és szokása szerint perrel fenyegette meg.

 

Címlapfotó: facebook.com/jakab.peter.miskolc

Szívszaggató ahogyan gyászol egy vámospércsi kutya - videó
Nem mozdul gazdája sírja mellől egy hűséges kutya a vámospércsi temetőben.
Összekötött végtagokkal vágtak falhoz szülei egy 3 éves kislányt, meghalt
A folyamatosan kínzott gyermek agyműködése leállt, belehalt sérüléseibe.
Filmbe illő rendőri akciót vett fel az érdi busz kamerája - videó
Békésen zötykölődött a sárga autóbusz a minap Érden, aztán olyan történt, mint az akciófilmekben.
Azt hiszi, már mindent látott? Nézze meg, miben koncertezett Majka!
A különleges pillanatot közösségi oldalán tette közzé.
Kétszer gázolt el egy férfit a 61 éves autós, majd kiszállt és megtaposta a fejét
Egy szemtanú segített elkapni a gyilkost.
Lelépett a házak árával a csaló
Száz millió forintot csalt ki egy debreceni férfi háztulajdonosoktól. A csaló arra vette rá a jóhiszemű embereket, h...
Két motorost tarolt le a gyorshajtó
Túl gyorsan ment, ezért tarolt le két motorost egy harmadik Héreg közelében vasárnap este. A balesetet okozó sofőr e...
Tömeges halpusztulásról számoltak be, nem tudják, hogy mi az oka
Tíz tonna haltetemet halásztak ki eddig Lengyelországban az Odera folyóból, Przemyslaw Daca, a lengyel vízügyi hatós...
Rengeteg mulasztás okozhatta a tragédiát
Mulasztások sorozata vezethetett a tavaly októberi nyírbátori biogázüzem robbanásához. Erről az áldozatok családjána...
Bosszúból Molotov-koktéllal gyújtogattak
Csörömpölésre ébredt egy család a Baranya megyei Véménden. Valakik Molotov-koktélt dobtak be az ablakukon, a ház tel...