Jakab Pétert kirakta otthonról a felesége

A Jobbik elnöke egy TV-s műsor vendégeként már nem viselte a jegygyűrűjét.

2022. január 09. 11:57

A Jobbik elnöke az ATV reggeli műsorának vendége volt a napokban, ekkor már nem viselte az ékszert. Jakab novemberben keveredett botrányba, amikor kiderült, hogy rendszeresen töltötte az éjszakát kabinetfőnöke, Molnár Enikő lakásában, és arról jelentek meg hírek, hogy több van köztük egyszerű munkakapcsoltnál. Jakab felesége év elején Facebook-oldalán nyilvánosan is közölte, hogy immár egyedülálló, információk szerint a pártelnök már a Szentestét sem töltötte családjával. A Bors felvételeket is készített arról, ahogy Enikő és Péter reggel együtt távoznak a lakásból, és arról is, ahogy este Jakab tárt karokkal fut kabinetfőnöke felé.

 

 

Jakab ekkor tagadta, hogy Molnár Enikővel együtt élnének, és perrel fenyegetőzött, még az után is, hogy lebukott, hogy – Molnár Enikő állításával ellentétben – megint kabinetfőnöke lakásában időzött. Azt mondta, dolgozni szoktak a lakásban, akár éjszaka is.

 

Kínos magyarázkodásba kezdett Facebook-oldalán is, ahol azt írta, hogy a nővel baráti a viszonyuk, hiszen régóta együtt dolgoznak. Advent első vasárnapján még egy képet is közzétett hivatalos Facebook-oldalán a pártelnök, melyen feleségével és gyerekeivel látható, bizonygatva, hogy teljes a béke közte és felesége között. Ezt azonban éppen a felesége cáfolta. Az év elején ugyanis Jakab felesége nyilvánosan azt közölte, hogy immár egyedülálló. Facebook-oldalán egyedülállóra változtatta családi állapotát.

 

Sőt, a Ripost úgy értesült, hogy már a karácsonyt sem töltötte családjával Jakab, mert felesége, három közös gyerekük édesanyja ugyanis a jól ismert okok miatt arra kérte a férjét, hogy kerülje el messze a családi otthont. Jobbikos körök úgy tudják, hogy az ünnepeket Jakab már kabinetfőnökével, a „mamuszos kabinetfőnökként" ismertté vált Molnár Enikővel töltötte, kettesben. Néhány nappal ezelőtt pedig már úgy jelent meg az ATV reggeli műsorában Jakab, hogy nem viselte a jegygyűrűjét, a jelek szerint felesége véglegesen megelégelte ügyeit.

 

A Blikk megkereste a pártelnököt, hogy megkérdezze, miért nem hordja karikagyűrűjét, amire Jakab szűkszavúan csak annyit felelt:

„Magánügy, ha lesz közlendőm róla, akkor közlöm”.

Jakab és kabinetfőnökének kapcsolata a párton belül is feszültséget okozott. Ahogy arról az Origo is beszámolt, a Jobbik újpesti alapszervezete etikai vizsgálatot kezdeményezett Jakab Péter és Molnár Enikő ellen. Az eljárást megindító dokumentum szerint a pártban már egy éve tudnak róla, hogy a pártelnök és kabinetfőnöke élettársi kapcsolatot tart fenn. Egy olyan lakásban, amit a gyanú szerint a párt bérel nekik. Ezek alapján Jakab Péter már hónapok óta kettős életét élt, miközben nyilatkozataiban gyakran beszélt arról, mennyire fontos neki a családja és közösségi oldalán rendszeresen posztolt a gyerekeivel, addig a „munkalakáson” éjszakákat töltött Molnár Enikő társaságában - írta meg az Origo. 

Jakab kétszínűsége egyébként már máskor is megmutatkozott.  Kiderült például, hogy bár folyamatosan kritizálja az Orbán-kormányt, a kormány intézkedéseiből ő maga is hasznot húz. Miskolci házuk vásárlásakor ugyanis ő is felvette a CSOK-ot.

De akkor is kiderült, hogy a munkásokért gyakran aggódó, a „melósokat” gyakran emlegető pártelnök nem az, akinek mutatni próbálja magát, amikor egy építkezésen, éppen egy, a munkáját végző munkással kezdett ordibálni, és szokása szerint perrel fenyegette meg.

 

Címlapfotó: facebook.com/jakab.peter.miskolc

Varga Mihály: a kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál
A kormány azon dolgozik, hogy megvédje a magyar családokat. A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a m...
Magyarországon is érzékelték a tongai vulkánkitörés hatását
Magyarországon is érzékelhető volt a Tonga közelében történt tenger alatti vulkánkitörés okozta légköri nyomásváltoz...
Tangás popsit villantva búcsúzott Tóth Andi
A gyönyörű énekesnő vasárnap hagyja el a meseszép karibi szigetet.
Többször is megerőszakolta barátja kétéves kislányát
Most áll bíróság elé az a férfi, aki többször megerőszakolta barátja kislányát. A gyereket kétéves korában kezdte mo...
Lezárult a Djokovic-ügy
A címvédő és világelső szerb Novak Djokovic az ausztrál szövetségi bíróság vasárnapi ítélete értelmében nem indulhat...
"Az árstop üzenet az egész gazdaságnak"
A magyar családok mellett a termelőket és a feldolgozókat is védi az élelmiszer-árstop. Erről Nagy István beszélt a ...
Disznót vágott Orbán Viktor
Disznóvágáson vett részt Orbán Viktor idén először. A miniszterelnök Öttömösre, Mihálffy Béláékhoz látogatott el. Er...
Az egész világon érezték a kitörést
Még Magyarországon is érezni lehetett, hogy kitört a vulkán csaknem 17 ezer kilométerrel távolabb a Csendes- óceánba...
Elhagyta Ausztráliát Djokovic
Kiutasították Ausztráliából és repülőgépre ültették Novak Djokovic teniszezőt, miután egyhangú bírósági döntés szüle...
Motortérből mentették meg a kiscicát
Autó motorterébe szorult macskát mentettek állatvédők Debrecenben. A macska a hideg elől menekült a meleg kocsi elej...