Előretörtek a magyar innovációk, a Ganz-Gémtech Csoport külföldön is erősít

Magyar innovációk előretörése hat európai országban: a Ganz-Gémtech Csoport jelentősen megerősíti jelenlétét a hazai és környező országbeli piacokon az acélgyártás, az útépítés és a közösségi közlekedés területén.

A Ganz-Gémtech Csoport stratégiai együttműködési megállapodást írt alá csütörtökön a nyugat-balkáni régió egyik legnagyobb építőipari szereplőjével, a belgrádi székhelyű szerbiai Millennium Team cégcsoporttal. Az 1870-ben alapított jogelődjének céljaihoz híven a Ganz-Gémtech Csoport a XXI. század kihívásaira is magas minőséggel, a vevői elvárások teljes körű kielégítésével, innovációval válaszolt, így napjainkra újra a hazai piac egyik meghatározó, vezető szereplőjévé vált. A társaság stratégiájának fontos részét képezi a határon túli projektek megvalósításában való részvétel és a regionális piaci jelenlét növelése is.

Az együttműködés eredményeként hat ország (Magyarországon túl Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Montenegró, Albánia) piacán nyílik meg a lehetőség tervezési, fejlesztési és kivitelezési együttműködésre útépítéssel, hálózati infrastruktúrával, tömegközlekedési és közösségi szolgáltatások digitalizálásával, komplett forgalomirányítási és forgalomtechnikai projektekkel összefüggésben.

A Ganz-Gémtech Csoport a megállapodás aláírásával nagy lépést tett a magyar innovációk regionális terjesztése, népszerűsítése, sőt alkalmazása érdekében, hiszen növeli a hazai és közvetlen szerbiai piaci jelenlétét is az acélelem- és szerkezetgyártás, valamint az acélgyártó egységek fejlesztésének területén – mondta Hamar Gábor, a társaság egyik tulajdonosa a Szerbiai Köztársaság budapesti nagykövetségen megtartott ünnepélyes aláírási ceremónián.

A fotó illusztráció: Ganz-Gémtech hivatalos oldala

A Millennium Team sikeres 20 éve alatt vezető szerepet vívott ki magának Szerbiában és a régióban az építőipar területén. 2003 óta folyamatosan fejlődve a cég összetett és igényes projekteket valósít meg, megbízható, biztonságos és határidőre történő teljesítéssel, a legmodernebb technológiai megoldások és gépek alkalmazásával.

A vállalat modern megközelítést alkalmaz az épületek építése terén, mindannak érdekében, hogy jobb eredményeket érjen el és lerövidítse az építési határidőket. A Millennium Team szolgáltatásai az építőipar minden területét lefedik: infrastrukturális, energetikai és hidrotechnikai létesítmények, szennyvízkezelő üzemek építése, valamint humanitárius bányászati munkák, amely lehetőséget nyújt ügyfeleinknek az integrált projektek tervezésére és végrehajtására.

A Millennium Team stratégiai megállapodást kötött a magyar Ganz-Gémtech Group vállalattal, ezáltal nemcsak erősíti a két vállalat és ország kapcsolatát, hanem folytatja a jövőbe és üzleti fejlesztésébe történő beruházást is. A cég küldetése az, hogy megbízható partner legyen az építőipari projektek megvalósításában, és hosszú tapasztalatának és innovatív megoldásainak összehangolásával továbbra is a legmagasabb színvonalú szabványokat állítsa az építőiparban - mondta Stojan Vujko, a Millennium Team vezérigazgatója.

2023. május 25. 12:33
Rengeteg fotelszakértőt szült Suhajda Szilárd tragédiája, Pintér László üzent a bírálóknak
A hegymászó szakújságíró a hétfői Mokkában világossá tette, először tájékozódniuk kellene azoknak, akik Suhajda Szil...
Karóval szétverte, majd megfojtotta a terhes nőt a nyírkátai rém - videóval
A 34 éves asszony a férfi kisbabájával volt állapotos. A gyilkos a felismerhetetlenségig szétverte az áldozat fejét.
Méteres lángokkal égett egy kocsi a 8-as főúton, durva videó érkezett
Az utasok mindenüket hátrahagyva menekültek.
Izomautóval ölt egy részeg fiatal nő Kiskunhalasnál - videóval
Többször is próbálták újraéleszteni a férfit, de nem sikerült.
Csontokat találtak a veszprémi patak medrében - Fotók
Kirándulók bukkantak a csontvázra Veszprémben.
Mi is szoktunk veszekedni!
Akár veszélyes is lehet egy párkapcsolatra, ha a szerelmeseknek még a munkahelye is azonos. Nem minden párnak való u...
Figyelem, ki ismeri?
Ki ő, ki ismeri? Teszik fel a kérdéseket egymásnak az emberek. A közösségi médiában is futótűzként terjedt a hír az ...
6 évig élt együtt anyja holttestével, hogy havonta felvehesse a nyugdíját
Eljárás indult a férfi ellen.
A király él!
A fiatalok is tele torokból éneklik a Király számait, amik most reneszánszukat élik. Zámbó Jimmy nimbuszát testvérei...
Kitört a kommentháború
Kitört a kommentháború a magyar hegymászó tragikus halálával kapcsolatban. Mindez azután történt, hogy feladta Suhaj...
Mindössze 17 évesen világbajnok lett Márton Luana
Szijjártó Péter: Magyarország a nyugat-balkáni békében érdekelt
Ezért halhatott meg Suhajda Szilárd a Mount Everesten
A Fradi női csapata is útban van a bajnoki cím felé
Egyre inkább eldurvul a vita Zámbó Krisztián és Peter Srámek között