Betörésnek álcázva gyilkolta meg a feleségét és kutyáját

A nő el akarta hagyni a férjét, aki azonban képtelen volt beletörődni felesége döntésébe. Egy párnával megfojtotta, majd végzett közös kutyájukkal is.

2021. június 18. 17:26

Ahogy arról korábban beszámoltunk, május 11-én meggyilkoltak egy 20 éves brit anyukát athéni otthonában. Férje állítása szerint rablók törtek be hozzájuk, akik először a kutyával végeztek, majd a kisbabája szeme láttára gyilkolták meg a feleségét. A férfi nemrég azonban bevallotta a rendőröknek, hogy ő végzett mindkettőjükkel.

Szerdán tartottak egy megemlékezést a meggyilkolt Caroline Crouchról, ahol az özvegy Babis Anagnostopoulos még át is ölelte a nő édesanyját. Ott jelentek meg a rendőrök, akik közölték a férfival, hogy új gyanúsítottat tartóztattak le és segítségre van szükségük az azonosításához.

Babis meglepetésére azonban az új gyanúsított saját maga volt, és egy nyolc órás kihallgatást követően beismerte az emberölést.

"Nem akartam börtönbe menni, szeretném felnevelni a kislányomat" - mondta a 33 éves Babis Anagnostopoulos a nyomozóknak, miután elárulta, hogy meggyilkolta a feleségét, Caroline Crouchot.

A férfi állítása szerint a nő válással fenyegetőzött, és azt mondta, hogy magával viszi a lányukat is. Anagnostopoulos viszont képtelen volt elfogadni felesége döntését és mérgében nekitámadt.

Az egész Görögországot megrázó ügynek csütörtökön tett pontot a végére a rendőrség, mikor beszámoltak róla, hogy Babis gyilkolta meg a feleségét, majd több órát töltött azzal, hogy betörésnek álcázza a helyszínt.

A férfit végül az buktatta le, hogy a Caroline csuklóján lévő fitnesz karkötőn már a betörés időpontja előtt megállt a szívdobbanás.


A Babis telefonjáról származó további adatok azt is megmutatták, hogy az egész házat végigjárta a "betörés" idején, annak ellenére, hogy állítása szerint az egész éjszakát az ágyhoz kötözve töltötte.

Ezek a bizonyítékok késztették a görög rendőrséget arra, hogy elvigyék az apát a felesége megemlékezéséről, ahol továbbra is a gyászoló özvegy szerepét töltötte be.

"Én öltem meg. Mindent elmondok részletesen" - tört meg kihallgatásán Babis.

Egy vezető nyomozó részletezte a kihallgatáson elhangzottakat:

"A férfi a földszinten volt, a nő pedig a padláson tartózkodott, közben telefonos üzenetek formájában veszekedtek egymással. Végül Caroline azt írta neki, hogy 'hülye', amitől a férfi idegessé vált, és kikapcsolta a biztonsági kamerát, majd kivette a memóriakártyát, és felment a nőhöz a padlásra. A veszekedés személyesen folytatódott tovább, amelynek következtében a férfi az ágyra lökte a nőt, majd egy párnával megfojtotta."

A férfi részletesen elmesélte szerelmük történetét a nyomozóknak, hogy mi vezetett a kegyetlen gyilkossághoz. Babis szerint mindennap vitatkoztak, és állandóan attól rettegett, hogy a nő elhagyja őt a gyermekével együtt.

A rablás álcájához meg kellett gyilkolnia a husky fajtájú kutyájukat is, akit szintén megfojtott, majd fellógatott a kerítésre.

A férfit golyóállómellényben vitték a tárgyalóterembe pénteken a rendőrök, ha elítélik, akkor életfogytiglanig tartó szabadságvesztésre számíthat - írja a DailyMail.

A 11 hónapos babájuk sorsáról egyelőre nincsenek információk. A hatóságok nem árulták el, hogy a szociális szolgálatok vagy a nagyszülei gondozásába kerül-e.

A férfi a gyilkosság után néhány nappal egy közös képet is megosztott az Instagram oldalán, ahol azt írta "örökké szeretni fogja élete szerelmét".

 

Címlapfotó: Instagram/Babis Anagnostopoulos

Megmentették a sírásó életét a szabolcsi temetésen
A szabolcsi temetésen összeesett a sírásó, a lelkész a sírok között sietett a segítségére.
Állati barátság: kecske és kakas együtt mentett meg egy bajba jutott tyúkot - Videó
A tyúkra egy sólyom csapott le, aki azonban nem számolt azzal, hogy a szárnyas barátai a megmentésére sietnek.
Véget ért a TV2 túlélő-reality műsora: két férfi nyerte meg
A nagy sikerű Totem névre keresztelt kalandreality óriási küzdelemmel, pénteken véget ért véget, íme a nyertesek.
Ájultra verték az illegális fakitermelőket leleplező dokumentumfilmeseket
20 ember rontott neki annak a 2 újságírónak, akik mindössze az igazságot akarták megörökíteni.
James Bond elcsukló hangon mondott köszönetet, végleg elbúcsúzott
Filmje utolsó forgatási napján Daniel Craig teljesen elérzékenyült.
Élete végéig emlékezni fog a pillanatra
Pápai Joci büszkén és határozottan kijelentette, hogy szerinte a Sztárban sztár leszek idei évada minden várakozásuk...
Fürjes: Megszüntetés helyett felújítást!
Többezer budainak nehezítené meg a mindennapjait a főváros, ha megszüntetnék az 56-os villamos két megállóját, a Nyú...
Külföldön is várják a Gyurcsány-filmet
Több mint harminc helyszínen, 40 kiváló színésszel és 1200 statisztával forgatták az őszödi beszédről és annak követ...
Fesztivállal ünnepelték a Balatont
Több mint ezer ember bulizott együtt a Balaton Ünnepén, Balatonvilágoson. Idén először rendezték meg, miután a MOL N...
Rendőrterror: 1000 civil sérült meg
2006-ban kilőtték a szemét, ezért elvesztette a munkáját, a szerelmét, és az utcára került egy férfi. Nagy László eg...