A Mártha-ügy miatt lemondott közalapítványi tisztségéről Pálfalvi Milán

Pálfalvi Milán két évig volt Budapest felügyelőbizottságának tagja. 

2021. december 30. 15:21

Elege van a fővárosi közműholding vezérének ügyéből, ezért lemond: Pálfalvi Milán, a felügyelőbizottság tagjaként hét évig szolgálta Budapestet, de mint írja, „van, amihez közvetetten sem adom a nevem, ezért demonstratív céllal lemondtam”. „Amikor a mindannyiunkat szolgálni hivatott közműcéget arra használja annak vezetője, hogy a személyét ért kritikával szemben adjon ki közleményt, akkor az megmutatja, hogy a köztisztség iránti áldozatot mennyire rosszul értelmezi” írja Pálfalvi Milán közösségi oldalán.

„Engem nem érdekel senkinek a nyaralása, vagyona, ellenben az rendkívül bosszantó, ahogy Mártha István a közműcéget, személyes szócsőként és védőbástyaként használja, tisztsége és a szervezet mögé bújva, mintha az az ő hitbizománya lenne, őt szolgálná és nem fordítva. Nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban. Sokakkal együtt, én sem erre esküdtem fel. Azért mondtam le, hogy ezt elmondhassam” – vallja be Pálfalvi.

„Engem nem érdekel senkinek a nyaralása, vagyona, ellenben az rendkívül bosszantó, ahogy Mártha István a közműcéget, személyes szócsőként és védőbástyaként használja, tisztsége és a szervezet mögé bújva, mintha az az ő hitbizománya lenne, őt szolgálná és nem fordítva. Nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban. Sokakkal együtt, én sem erre esküdtem fel. Azért mondtam le, hogy ezt elmondhassam” – vallja be Pálfalvi.

„Az elmúlt két évben, a bábként működő fővárosi vezetés zokszó nélkül visszaengedte azokat a politikai kegyelteket különböző tisztségekbe, akiket a választók 2010-ben egyszer már elküldtek. A budapestiek 2019-ben hozott döntését elfogadtam, és egyúttal akkor megfogadtam, hogy a munkára, a szakmai működésre figyelek és nem a politikai történésekre… Látva mindazt, ami az elmúlt években szakmailag és magatartás tekintetében történt Budapesten, úgy döntöttem, hogy ehhez nem adom a nevem tovább. Sok tisztességes munkavállaló dolgozik Budapestért… és nem bújnak a tisztségük mögé, ők maguk vállalják tettük következményét. Nagyobb megbecsülést érdemelnek, és nem azt, hogy a vállukon vitt szervezet nevében, védeniük kelljen egy politikailag kinevezettet, mert az arra sem képes, hogy maga levonja a konzekvenciát és lemondjon” – mutatott rá Pálfalvi Milán, aki azt is kifejtette, hogy lemondásával többet tehet a változásért.

Mártha folyamatosan kérkedett vagyonával, miközben csöndes leépítéseket hajt végre a közműholdingnál. Ahogy arról a Metropol beszámolt, Mártha Imre amerikai milliárdosokat megszégyenítő életet él, és szabályosan kérkedik vagyonával: villájának teraszáról, illetve medencéje partjáról munkásokat provokáló képeket tett közzé. A fővárosi közműholding első számú vezetője ebből a pazar villából gördül ki délutánonként, miután a szolgálati Skodát letette, és Bentley márkájú, a világ milliárdosai által kedvelt autójára váltott…

A beosztottjai által csak Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér időközben valóságos hajtóvadászatot indított azok ellen, aki révén kiszivárogtak az amerikai milliárdosokat megszégyenítő életvitelét bizonyító képek.

A Karácsony Gergely-féle önkormányzat milliárdosa, a fővárosi közterület-fenntartó, a Főtáv, a kertészet, a temetkezési vállalat és a kéményseprők nagy hatalmú vezetője a Metropol értesülései nyomán sok ismerősét személyesen is kifaggatta a napokban. Azt szeretné mindenáron megtudni, hogy ki szivárogtatta ki a luxusutakról, jachtozásról, alul öltözött hölgyekről készült, nagy vihart kavaró képeket.

 

Címlapfotó: twitter.com/palfalvimilan

Fotók: metropol

Varga Mihály: a kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál
A kormány azon dolgozik, hogy megvédje a magyar családokat. A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a m...
Magyarországon is érzékelték a tongai vulkánkitörés hatását
Magyarországon is érzékelhető volt a Tonga közelében történt tenger alatti vulkánkitörés okozta légköri nyomásváltoz...
Tangás popsit villantva búcsúzott Tóth Andi
A gyönyörű énekesnő vasárnap hagyja el a meseszép karibi szigetet.
Többször is megerőszakolta barátja kétéves kislányát
Most áll bíróság elé az a férfi, aki többször megerőszakolta barátja kislányát. A gyereket kétéves korában kezdte mo...
Lezárult a Djokovic-ügy
A címvédő és világelső szerb Novak Djokovic az ausztrál szövetségi bíróság vasárnapi ítélete értelmében nem indulhat...
"Az árstop üzenet az egész gazdaságnak"
A magyar családok mellett a termelőket és a feldolgozókat is védi az élelmiszer-árstop. Erről Nagy István beszélt a ...
Disznót vágott Orbán Viktor
Disznóvágáson vett részt Orbán Viktor idén először. A miniszterelnök Öttömösre, Mihálffy Béláékhoz látogatott el. Er...
Az egész világon érezték a kitörést
Még Magyarországon is érezni lehetett, hogy kitört a vulkán csaknem 17 ezer kilométerrel távolabb a Csendes- óceánba...
Elhagyta Ausztráliát Djokovic
Kiutasították Ausztráliából és repülőgépre ültették Novak Djokovic teniszezőt, miután egyhangú bírósági döntés szüle...
Motortérből mentették meg a kiscicát
Autó motorterébe szorult macskát mentettek állatvédők Debrecenben. A macska a hideg elől menekült a meleg kocsi elej...