Floridai luxusbirtokára ment pihenni Mártha Imre, a budapesti közművezér - itthagyta a kukásokat, és vett egy 10 milliós gyémántgyűrűt

Miközben a FKF munkatársainak bérkövetelései továbbra sem rendezettek, és a kukások lényegében bármikor újra sztrájkba kezdhetnek, a budapesti közműholding teljhatalmú ura Floridába utazott nyaralni. A Metropol információ szerint Mártha Imre nem kevesebb, mint két hetet töltött az amerikai milliárdosok kedvenc üdülőhelyén, a floridai Naples városában, ahol több luxusingatlannal is rendelkezik. Ezt a fényűzést csak kevés magyar engedheti meg magának…

2022. november 09. 09:27

Ismét a közösségi médiában dicsekedett el a Gyurcsány-fióka, hogy Floridában pihente ki a budapesti közművek vezetéséből fakadó fáradalmait. Mártha Imre ismét több kérkedő képet osztott az ismerőseivel arról, ahogy a Mexikói-öböl fehérhomokos tengerpartján sétál barátnőjével, és közösen jachtoznak a „Ten Thousands Islands” nemzeti park zegzugos vizein.


A Metropol értesülései szerint Mártha az október nagy részét a napfényes Floridában töltötte, mintegy elmenekülve az európai energiaválság és a drága rezsiszámlák elől… Hogy Karácsony Gergely kedvenc cégvezetője az utazás alatt szabadságot vett-e ki, vagy „home office-ból” látta el a budapesti feladatait, arról nincs információ. Főnökének, Karácsony Gergelynek azonban nyilvánvalóan tudnia kellett az újabb luxusútról.


Mártha elképesztő ingatlanvagyonnal rendelkezik Floridában

Mártha Imre gyakorlatilag hazajár Floridába, a „napfényes” amerikai tagállamban több nagy értékű ingatlannak is tulajdonosa. A milliárdos közművezérről korábban éppen a Metropol derítette ki, hogy a milliárdosok egyik kedvenc búvóhelyén, a floridai Naples városában egy olyan luxus kondomíniumban van ingatlana, amihez magánkikötő, medence és privát klub is tartozik.


Emellett Márthának egy szintén floridai magánszigeten található, óceánparti birtoka is van itt, amihez szintén tartozik egy magánkikötő. Úgy tudni, hogy a budapesti közművezér hatalmas villát kíván építeni a szigetre.


Nem véletlenül Naples városában rendezkedett be Mártha

A floridai Naples a szupergazdagok, az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman ausztrál-amerikai színésznőnek, a milliárdos amerikai író-sztárorvosnak, Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is. De néhány éve még itt élt a világsztár Donna Summer is.

A statisztikák szerint az Egyesült Államok egyik leggazdagabb városa ez, ahol az egy főre jutó jövedelem a hatodik legmagasabb, az egy főre jutó milliomosok száma pedig a legmagasabb egész Amerikában. Ennek megfelelően az ingatlanok átlagára 10-15 millió dollár körül van, azaz körülbelül 3-4 milliárd forintba kerülnek.

Nem szoktak erről nyilvánosan beszélni az USA-ban, de Naples azért is népszerű a milliárdosok körében, mert 93 százalékban fehérek lakják, mindössze 7 százalék az afroamerikaiak aránya a városban.

Egy tízmilliós gyémántgyűrű is előkerült a floridai tengerparton

Mártha Imre ismerősei körében azzal is eldicsekedett, hogy a szemétszállítás gondjait hátrahagyva Floridában, mondhatni mellékesen vett nála 20 évvel fiatalabb barátnőjének egy hozzávetőleg 8-10 millió forintot érő gyémántgyűrűt. Az erről készült fotót is körbe küldte a közösségi médiában.


A Metropol által megkérdezett ékszerészszakértő szerint az eljegyzési gyűrűn található gyémánt minimum három karátos, a karikarésze pedig szinte biztosan nagy tisztaságú fehér aranyból készült. Ezek alapján pedig az ékszer értéke márkától függően akár 8-10 millió forintos lehet.

2 milliós luxusórában tárgyalt a sztrájkoló kukásokkal Mártha Imre

Október elején egy hétig szemét árasztotta el Budapestet, miután évekig nem törődött a melósokkal a városvezetés, ezért sztrájkba léptek. A budapesti közműcégek luxuséletet élő, milliárdos vezére, Mártha Imre réóta nem törődik a kukások panaszaival. A tüntetés idején sem nézett két napig a tüntető melósok felé, aztán egyszer csak egy PR-akcióra előkerült: egy kukásautót vezetve érkezett. Aztán a tárgyalások végén persze luxusautóval távozott…

Íme a videónk arról, milyen arrogáns módon tárgyalt a kukásokkal:


A kérdések elől elmenekült, de a csuklóján most is milliós luxusóra volt.


Így tárgyalt a havi 250 ezret kereső melósokkal…

Íme az erről készült videó:


A kérdés, hogy a milliárdos luxuséletét élő cégvezér ennyire érzéketlen a hétköznapi emberek gondjaira, vagy szándékosan provokálni akarta a melósokat?

Fotók: Metropol

Ízekre szedték őket
Viccnek indult az egész, azzal még ők sem számoltak, hogy óriási sikerük lesz.. A Sztárban sztár leszek versenyzői m...
"Ez a fájdalom sosem múlik el"
Rászoruló gyerekeknek készítettek karácsonyi meglepetést a Sztárban sztár leszek versenyzői. Kaly Roland és Kökény D...
Együtt izgul velük
Till Attila közel 20 éve vezet tehetségkutató showműsorokat. A TV2 műsorvezetője ott volt akkor, amikor az első Mega...
Zavarta az ugatása, kétszer lőtt a kutyára az ivádi állatkínzó, videón a borzalom
Az első lövés nem találta el, de a másodikkal kilőtte a szemét.
Berki Mazsi: „Újra együtt!”
A fiatal anyuka a partnerével készült közös képpel tudatta a hírt.
Országos vizsgálatot rendelt el a Nébih egy súlyos szennyeződés miatt
Határérték feletti mennyiségben mutatott ki aflatoxin szennyezést egy Győr-Moson-Sopron megyei tejüzem termékeiben a...
Deák Dániel: Az internet nem felejt! – Újabb leleplező videó a dollárbaloldalról
A Megafon munkatársa utánajárt a Korányi által említett magyartavasz.hu nevű weboldalnak.
Nacsa Lőrinc: a baloldal hazudott a külföldi finanszírozásával kapcsolatban
A baloldal hazudott a külföldi finanszírozásával kapcsolatban - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője a kormánypárto...
Már most elkezdte befaragni a karácsonyfát, mentők siettek a súlyosan sérült férfihez
A 40 év körüli férfi kis híján levágta az ujját karácsonyi készülődés során.
Áll a bál, kizárhatják az Egyesült Államokat a vb-ről?
Az Iráni Labdarúgó Szövetség azt kéri a FIFA-tól, hogy zárják ki az Amerikai Egyesült Államok válogatottját a világb...
Megnyitotta első kocsmáját az egyik gyorsétteremlánc
Nagy bejelentést tett a Magyar Nemzeti Bank a fogyasztóbarát lakáshitelekről
Ezt mondták édesanyjuknak a döntő előtt Csobot Adél kisfiai
Új taktikákat és fegyverrendszereket teszteltek már a 17. században
Teljes a káosz a dollárbaloldalon: összevissza beszélnek a guruló dollárok ügyéről - videó