január
16.
Gusztáv
EUR: 321.8
USD: 281.47
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: életfogytiglan - 70 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. január 11. 19:15
Diótörő kalapáccsal gyilkolt meg egy idős házaspárt egy háromgyermekes anyuka Érden. A nő pénzt kért az áldozatoktól, akik nem adtak neki, ezért felkapta a kalapácsot és agyonverte őket. A bíróság húsz év szabadságvesztésre ítélte a nőt. Az ügyészség fellebbezett, azt szeretnék, ha a kalapácsos gyilkos életfogytiglani fegyházat kapna.

2018. december 13. 19:45
Élete végéig is a rácsok mögött maradhat az a mátészalkai férfi, aki megkéselt egy eladót, egy másik nőt pedig megölt. A férfit először a késelés miatt keresték és miután elfogták, a kocsija csomagtartójában találták meg a már korábban megölt fiatal nőt. A két ügyet összevonták és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják, mint korábban.
30 évig börtönben marad a gyilkos
2018. december 4. 19:22
Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték Tompa Eszter gyilkosát. A férfi 14 évvel ezelőtt, különös kegyetlenséggel végzett a 22 éves lánnyal. Elütötte a bicikliző lányt, állítása szerint akkor megijedt és a csomagtartójába tette. Később vette észre, hogy a lány még él, ezért döntött úgy, hogy megöli. 15 percen keresztül fojtogatta. A gyilkos családja zokogott, amikor az ítéletet kihirdették.
Életfogytiglant kapott a gyilkos
2018. november 27. 20:12
A legsúlyosabb büntetést kapta az a férfi, aki kegyetlenül meggyilkolta szállásadóját 2016 szeptemberében....
Téglával fejbe verte, felgyújtotta
2018. november 14. 19:49
Agyonverte, felgyújtotta, majd elásta egy korábbi osztálytársát egy ladi férfi. A két barát egy presszóban italozott,...
Mentős gyilkolta meg a szeretőjét
2018. október 17. 19:21
Életfogytiglanra ítélték azt a mentőst, aki hidegvérrel meggyilkolta szeretőjét. A pinceajtóba verte a lány fejét, majd a küszöbre dobta. Ezután a gyilkosságot balesetnek próbálta álcázni, mintha a lány leesett volna a lépcsőn. Még a kiérkező mentősöket és rendőröket is félrevezette. Sőt a faluban hősként ünnepelték, mert úgy tett, mintha perceken át küzdött volna a lány életéért. Az orvosszakértői vizsgálatok azonban leleplezték.
1 2 3 4 5 6 7

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal