május
21.
Konstantin
EUR: 326.38
USD: 292.59
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: mészárlás - 56 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. május 7. 20:23
Letette utolsó vizsgáit, megszerezte a nyelvvizsgáját, így már semmi akadálya, hogy a móri mészáros lelkész legyen....

2019. március 24. 19:03
Meghalt a tavalyi floridai mészárlás egyik túlélője. Nikolas Cruz akkor válogatás nélkül lőtte le korábbi iskolatársait, a mészárlásban 17 fiatal halt meg, 15 pedig megsérült. A 18 éves Sidney akkor túlélte a támadást, de legjobb barátnőjét elvesztette. Súlyos depressziós lett, önmagát hibáztatta azért, hogy megmenekült, míg mások meghaltak. Öngyilkos lett. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.
49 halott a terrortámadásban
2019. március 15. 19:12
Élőben közvetítette a mészárlást az egyik terrorista Új-Zélandon, két mecsetnél támadtak négyen, eddig 49 halott van és rengeteg sebesült. A videón látni, ahogy a fegyveres megérkezik az egyik legnagyobb mecsethez, bemegy és szisztematikusan lelövi, akit csak talált. A támadók azzal indokolták a vérengzést, hogy a muszlimok megszállták Európát, ahogy az évszázadok alatt többször is.
Brutális lövöldözés, tíz halott
2019. március 14. 20:41
Legalább tíz halálos áldozata és húsz sérültje van egy brazíliai iskolai lövöldözésnek. A halottak között öt...
Utálta a családot, ezért lövöldözött
2019. február 1. 19:22
Először áll kamera elé és csak a Tényeknek adott exkluzív interjút a káptalanfai vérfürdő egyik áldozata. Az a 22 éves édesanya, akire élettársa támadt rá. Szabina szerint azért akarta kivégezni őt és a szeretteit, mert gyűlölte a családját, és azt is, ha ő meglátogatja őket. A férfi, miután belépett a házukba, lelőtte a családfőt, rálőtt élettársára, majd annak édesanyjára, végül egy hároméves kislányra, aki azóta is kómában van. Ezután a támadó öngyilkos lett. Megrázó riport következik.
Eltemették a vérengzés áldozatát
2019. január 24. 19:21
Családja, barátai és ismerősei búcsúztatták azt a káptalanfai férfit, akit egy osztrák férfi lőtt agyon a napokban. Csak a Tények stábja lehetett ott a temetésen. Az 57 éves támadó Molotov-koktéllal és fegyverrel a zsebében tört be a káptalanfai házba, volt szerelmét kereste, majd szó nélkül tüzelt a család tagjaira. Lelőtte az édesapát, rálőtt volt élettársára, annak édesanyjára és hároméves húgára is.
1 2 3 4 5 6

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal