június
27.
László
EUR: 323.51
USD: 284.81
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: jobbik - 706 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 25. 11:24
Politikai huliganizmusnak nevezte Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a Jobbik frakcióvezetőjének sorozatos botrányait. Felidézte, hogy Jakab Péter többször is megpróbálta megakadályozni a parlamenti ülést, száraztésztával rohangált a Parlamentben, újságírókat provokált adás közben, és még egy biztonsági őrt is megfenyegetett.

2019. június 18. 11:01
Orbán Viktor az Országgyűlés hétfői ülésén az azonnali kérdések órájában reagált az ellenzék felszólalásaira. A kormányfő a jobbikosokról azt mondta: annyira ügyefogyottak, hogy nem veszik észre: ma már a leggyengébb ellenzéki pártot képviselik. Leszögezte azt, hogy az MSZP-től semmilyen kioktatást nem fogad el szociális témákban, hiszen éppen a baloldal volt, amely tönkretette az országot.
Mélyponton az MSZP-Párbeszéd
2019. május 31. 20:40
Az MSZP-Párbeszéd nem tudna képviselőt küldeni a magyar Országgyűlésbe az európai parlamenti választásokon elért eredményük alapján - ezt a XXI. Század Intézet állapította meg. Kiderült, hogy az ellenzéki pártok közül csupán a Jobbik, a Momentum és a Demokratikus Koalíció kapna mandátumot, a Fidesz-KDNP pedig a mostani kétharmad helyett négyötödös többséget szerezne a Parlamentben.
Náci pólóban kívánt áldott ünnepet
2019. május 30. 12:27
A neonáci eszméket éltető radikálisok kedvenc ruhadarabjában pózolt karácsonyi videójában a Jobbik elnöke, Sneider Tamás tavaly. A pártvezér korábban Roy néven tagja volt a szélsőséges nézeteket valló skinhead mozgalomnak.
Náci pólóban kívánt áldott ünnepet
2019. május 29. 20:49
A neonáci eszméket éltető radikálisok kedvenc ruhadarabjában pózolt karácsonyi videójában a Jobbik elnöke, Sneider Tamás tavaly. A pártvezér korábban Roy néven tagja volt a szélsőséges nézeteket valló skinhead mozgalomnak. Eszmei hovatartozását családja sem rejtette véka alá. A felesége a jegyesfotózásukon náci karlendítéssel pózolt a párja nyakában.
Mi Hazánk: ismét csalhatott a Jobbik
2019. május 29. 11:10
Lebukott a Jobbik: nem csak az uniós választási kampányban, de a voksolás napján is csalással próbált meg előnyhöz jutni. A Mi Hazánk elnökhelyettese azt mondta, hogy több szimpatizánsuk is jelezte, hogy egy nemlétező személy egy nemlétező közvélemény-kutató intézetből kereste fel őket arra biztatva, hogy ne szavazzanak a Mi Hazánkra. Kiderült, hogy a budafoki Jobbik egyik tagja telefonált álnéven - állítja Dúró Dóra.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal