június
17.
Laura, Alida
EUR: 321.94
USD: 285.41
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: előzés - 135 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 8. 19:11
A villamossíneken száguldozott egy autós Miskolcon, erről felvétel is készült. A sofőr türelmetlen volt, mert előtte lassan ment egy másik sofőr, ugyanis az autóban ült a nyolc hónapos terhes felesége is, és az út csupa kátyú. Megálltak egy piros lámpánál, és amikor zöldre váltott, az ideges sofőr inkább felhajtott a sínekre. Nemrég Pécsen szinte pontosan ugyanez történt.

2019. június 5. 20:21
Életveszélyes manőverrel előzött egy utasokkal teli busz a záróvonal ellenére a gyorsforgalmi úton Kőbánya-Kispestnél. A száguldó busz centikkel ment el egy szembejövő autó mellett, amiben egy kisgyerek is volt. A felelőtlen sofőr amellett, hogy az utasai életével játszott, több KRESZ-szabályt is súlyosan megszegett.
Tilos jelzésnél hajtott a sínekre
2019. május 29. 20:26
Egy tanulóvezető matricás kisbusz ment át a piros jelzés ellenére a HÉV síneken Gödöllőn. A Tények kamerája előtt ugyanazon a helyen egy másik autó pontosan ugyanúgy szabálytalanul előzte meg a sorban álló autókat, és balra nagyívben több záróvonalon átvágva hajtott át a síneken. Ezért a szabálysértésért akár 150 ezer forintos büntetés is kiszabható.
Centiken múlt a hatalmas karambol
2019. május 27. 20:24
Életveszélyes manővert rögzített egy kamion fedélzeti kamerája. Egy autós fékezés nélkül vágódott ki a teherautó elé, majd nem sokkal később hajmeresztő előzésbe kezdett. A felvétel az internetre is felkerült. A mostani esethez kísértetiesen sok hasonló történik az utakon, amikor a tragédia csak centiken múlik.
Hatan haltak meg, egy kismama is
2019. május 27. 19:14
Hatan haltak meg, köztük egy 17 éves kismama is, amikor Fegyverneknél két autó frontálisan ütközött tegnap éjszaka. Úgy tudjuk, a vétkes egy kamionsor előzésébe kezdett, de nem vette észre, hogy szemből, szabályosan érkezik egy másik autó és már nem tudott visszasorolni a sávjába. Megrázó riport következik.
Előzés közben kishíján karambolozott
2019. május 26. 19:11
Előzés után nem húzódott vissza a sávjába egy autós annak ellenére, hogy jöttek vele szemben. Fedélzeti kamera rögzítette a megdöbbentő esetet. Egy szakértő szerint a jogosítvány megszerzése előtt minden tanulót a szabálykövetésre és biztonságos vezetésre oktatnak. Mégis nap, mint nap kerülnek fel az internetre a mostanihoz hasonló manőverekről felvételek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal