július
21.
Dániel, Daniella
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: veszélyes - 389 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 18. 20:20
Hatalmasat esett egy biciklis Budapesten, amikor az út mellé telepített nyilvános vécé ajtaját váratlanul valaki kinyitotta. Mint kiderült, az illemhely egy rendezvény miatt került az út mellé, de arra már nem gondoltak, hogy az ajtaja kifelé nyílik. Sokan viszont erre nem számítanak, emiatt rendkívül balesetveszélyes így közlekedni.

2019. július 13. 19:13
 Életveszélyes az M0-ás egyik lehajtója, amelyik az M5-ös autópályára vezeti át a forgalmat. Ezt egy vezetéstechnikai oktató mondta a Tényeknek. Az autósok rendszeresen elnézik a lehajtó sávot. Egy felvétel szerint emiatt kis híján baleset is történt már ott. Az ok az egymásnak ellentmondó táblák és útburkolati jelek. Idén márciusban ugyanis bővítették a lehajtót, de a régi útburkolati jeleket nem szedték fel.
Pirosnál ütköztek a kereszteződésben
2019. július 5. 20:22
A piroson hajtott át a sofőr, amikor karambolozott a szabályosan érkező és balra kanyarodó autóssal. A karambolt rögzítette a szabályosan közlekedő autó fedélzeti kamerája. Ilyen és ehhez hasonló felvételekkel szinte minden nap lehet találkozni az utakon. Pedig nem csak az 50 ezer forintos bírságot kockáztatják a sofőrök, hanem a saját vagy a másik autós biztonságát is veszélyeztetik.
Nem tudta, mi az áram, felmentették
2019. július 2. 20:03
Halálra rázott a lopott áram egy hároméves tiszavasvári kisfiút. Ezután a szülőket vádolták meg gondatlan emberöléssel, de a szakértők megállapították, hogy ők még azt sem tudták pontosan, hogy mit jelent az, hogy áram, a veszélyeivel egyáltalán nem voltak tisztában. A tragédia még 2015-ben történt, a szülőket most felmentették.
Nem adta meg az elsőbbséget a futár
2019. június 30. 19:12
 Nem adta meg az elsőbbséget egy kocsinak és valószínűleg gyorsan is ment egy kisteherautót vezető futár Soroksáron. Az erről készült videón jól látni, ahogy szabályosan elviharzik az autó előtt, pedig ott maximum 30 kilométerrel lehetne menni. Csak a jobbról érkező sofőr ügyességén múlt, hogy nem lett baleset. Egyes vélemények szerint a futárcégeknél gyakran egészen friss jogosítvánnyal vezetnek emberek.
Át akarta úszni a Dunát, megmentették
2019. június 29. 19:12
 Át akarta úszni a Dunát egy 51 éves férfi, végül vízirendőrök húzták ki a vízből Budapesten, az Olimpia park közelében, az utolsó pillanatban. Egy sétahajó kapitánya vette észre a kapálózó férfit, aki addigra már teljesen kimerült, beszélni sem tudott. Azonnal szólt a rendőröknek, akik két perc alatt odaértek. A Duna ezen a szakaszon nagyon veszélyes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal