július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: krimi - 6746 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 12. 16:50
 Nem tartja fairnek, ezért enyhébb büntetést szeretne az a férfi, aki 20 éves iskolatársát gyilkolta meg három éve. A gyilkos titokban szerelmes volt Vivienbe, ez vezethetett a tragédiához. Most tölti életfogytig tartó büntetését, legkorábban 25 év múlva szabadulhat, de ezt sokallja, korábban kijönne.

2019. július 6. 19:08
 Rokonai találták meg a házukban holtan azt a 23 éves nőt, akit kalapáccsal vert agyon egy fiatal férfi Budapesten a 18. kerületben. Kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsítható fiú és az áldozat is rokonok voltak. A rendőrök rövid időn belül egy másik, félkész házban fogták el. Úgy tudjuk, éppen megpróbálta elégetni a véres ruháit. Beismerte a gyilkosságot, de azt egyelőre nem tudni, hogy miért ölt.
Válogatás nélkül lőtt a dolgozókra
2019. június 1. 19:14
 Tizenkét volt kollégáját ölte meg egy ámokfutó az Egyesült Államokban, Virginia Beach-en, hatan pedig megsérültek, köztük egy rendőr is. A fegyveres amint belépett a helyhatósági központ egyik közműcégének épületébe, azonnal válogatás nélkül lőni kezdett az emberekre. Akik tudták, elbarikádozták magukat, amint meghallották a lövéseket, de sokan nem tudtak elmenekülni az ámokfutó elől. Végül ő is meghalt, még nem tudni, hogy agyonlőtte magát vagy a rendőrök lőtték le.
Elvágta az anyósa torkát
2019. június 1. 19:13
Hátba és hasba szúrta, majd elvágta anyósa torkát egy nő Polgárdiban. A gyilkosság napján a nő féléves csecsemője is a házban volt. Úgy tudjuk, depressziós volt és sokat veszekedett anyósával. Miután meggyilkolta az idős asszonyt, ő maga hívta a rendőröket és mindent beismert. Az élettársa sokkot kapott, amikor megtudta, hogy a barátnője megölte az anyját. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.
Barátja csalta el a megölt férfit
2019. május 25. 19:08
Munkatársa és egyben barátja csalta el Szentendrére azt az újpesti vállalkozót, akit másik két férfival együtt megfojtottak, majd elástak Újpesten. Ő is buktatta le saját magukat, ugyanis több ellentmondásba is keveredett vallomásában. A három férfi közül ketten elismerték a gyilkosságot, de úgy tudjuk, abban mind a ketten mást mondanak, hogy mekkora tartozásról volt szó.
Rejtély, mivel gyilkolt a tini Sólyon
2019. május 19. 18:59
Hazudik a gyilkos tini abban, hogy mivel verte agyon a nyolcéves Adriennt Sólyon. A kislány holttestét egy évvel ezelőtt...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal