július
20.
Illés
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: közélet - 482 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 20. 17:31
Drágul a kenyér, különböző találgatások szerint nagyjából 5-10 százalékkal. A drágulást a kedvezőtlen...

2019. július 14. 19:18
 Édes és olcsó lesz a magyar dinnye, holnaptól már mindenütt kapható lesz. Az ára most még duplája a tavalyinak, de a jövő héttől már olcsóbb lesz. A termelők elégedettek a minőségével, a vásárlók pedig már nagyon várták, azt mondják, sokkal finomabb, mint az export dinnye. Az időjárás miatt a szezon késett egy hónapot, de emiatt várhatóan szeptember végéig biztosan lesz magyar dinnye.
Szökött kengurut keresnek Somogyban
2019. július 13. 19:13
 Szökött kenguru után kutatnak Igal környékén, Somogyban. Szkipi, így hívják, egyszerűen meglógott a családi farmról Bonnyáról, ahol a párjával él. A környéken most rendőrök és polgárőrök keresik, többen látták, de befogni még nem tudták. Szakemberek szerint nincs könnyű dolguk. A szökött kenguruval ugyanis nagyon óvatosan kell bánni, mert ha üldözni kezdik és megijed, akár a szíve is megállhat.
8 órán át lógott a gólya a póznán
2019. július 11. 16:37
 A szél levert egy gólyafészket, amikor hatalmas vihar pusztított Nyírtasson néhány hete. Az egyik madár fennakadt egy vezetéken és több, mint nyolc órán keresztül ott lógott. A másik két gólya a földre esett a sárba. Egy tizennégy éves fiú és a nagyapja próbálta őket megmenteni. A fennakadt gólyát végül az áramszolgáltató emberei szedték le. Az egyik állat olyan súlyosan megsérült, hogy elpusztult, a másik kettő jobban van.
Budapest lett Európa Hollywoodja
2019. július 11. 16:36
 Scarlett Johansson, Jason Momoa, Arnold Schwarzenegger, Jennifer Lawrence, Will Smith, és még hosszan lehetne sorolni azokat a világsztárokat, akik megfordultak már Budapesten. Sőt, legtöbbjük heteket, akár hónapokat töltött a fővárosban. Mindannyian itt forgatták a legújabb filmjüket. Egyre több amerikai szuperprodukció készül nálunk, ezért is mondják egyre gyakrabban, hogy Budapest Európa Hollywoodja.
Eltűnt a magyar málna
2019. július 11. 16:35
 Nincs aki termessze, és nincs elég ember, hogy leszedje a forróságban a málnát. Az országban már alig 100 hektáron termesztik, és idén ezer tonnánál is kevesebb lesz a termés, ugyanis a málna nem bírja a kánikulát, szinte szétsül a napon. Ha így folytatódik, akkor a magyar málna teljesen el fog tűnni a piacokról. Az import a jövő héten érkezik, elsősorban Lengyelországból.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal