június
17.
Laura, Alida
EUR: 321.94
USD: 285.41
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: hőség - 245 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 15. 19:13
 Erős napsütésben nem csak a bőrünk egészségére kell figyelni, hanem a szemünk világára is. Sokan nem tudják, melyik napszemüvegnek milyen az UV szűrője. Az optikus szerint a lencse színe mindegy, a legfontosabb, hogy minél jobb és minőségibb szemüveget válasszunk a vásárláskor. Egy napszemüveg ára egyébként akár fél millió forint is lehet, de persze van olcsóbb is, ami védi a szemünket.

2019. június 14. 20:23
Tombol a hőség az országban! Budapesten, a Bosnyák téren 38 fokot mutatott a hőmérő. Stábunk megmérte, hogy fél óra alatt egy autóban, felhúzott ablakok mellett AKÁR ÖTVEN fok is lehet. Ha pedig ilyen forróságban egy gyereket vagy egy háziállatot hagy valaki az autóban, akár végzetes tragédia is történhet. A forróságnak azonban még nincs vége: pokoli hőség jön!
Nagy roham volt a kisboltokban
2019. június 10. 20:51
Tömeg volt a kisboltokban pünkösdhétfőn, a legtöbben kenyeret és a nagy meleg miatt üdítőt, vizet vettek. De nemcsak italból, édességből, jégkrémből is a szokásos kétszerese fogyott. A boltoknak megéri nyitva tartani az ünnepnapokon, mivel a bevételük akár háromszorosa is lehet az átlagosnak.
Riasztás: tombol a hőség az országban
2019. június 10. 20:43
Másodfokú riasztást is kiadtak a hétre a meleg miatt. 30 fok fölött volt a hőmérséklet az országban több helyen is. Adonyban mérték a maximumot, 34 fokot. Csütörtökön pedig akár 36 fok is lehet majd, ami tíz fokkal több a szokásosnál. Sárváron sor állt a fürdő bejáratánál, zsúfoltak voltak a vízpartok, strandok, a városokban sokan a szökőkutakban hűtötték le magukat. Az UV-sugárzás is nagyon erős.
30 fokos hőség jön a hosszú hétvégén
2019. június 7. 20:01
Hömpölygő vízben gázoltak az autósok az utakon Nyíregyházán. De nagy vihar volt Tiszalökön is. Kis idő alatt több mint 12 milliméter eső esett. Több helyen viszont már a napsütést élvezték az emberek. Voltak, akik kirándultak, de sokan a strandokon hűsöltek a jó időben. A hosszú hétvégén már kánikula lesz, jövőhéten pedig tovább tombol a forróság. Lesz, ahol már 35 fokot is mérhetünk.
Jégesők várhatók országszerte
2019. június 5. 20:31
Vizet el nem nyelő csatorna, úttestbe ragadt autó. A csaknem harminc fokos meleg után tegnap már zivatarok és jégesők is voltak országszerte, és ez szerdán is folytatódott. Az országos meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint még pár napig ilyen lehet az időjárás, de hétvégére újra visszatér a száraz, meleg idő.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal