június
20.
Rafael
EUR: 323.79
USD: 289.1
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: futónő - 32 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 15. 19:14
 Lezárták a nyomozást a soroksári futónő meggyilkolásának ügyében. A férfi ellen hamarosan vádat emelhetnek. Akár tényleges életfogytiglani fegyházat is kaphat tettéért. A megölt asszony férje azt mondta, csak is akkor fog a család végleg megnyugodni, ha a gyilkos megkapta méltó büntetését. Hozzátette, nem tudna egy percet sem egy légtérben tölteni felesége gyilkosával.

2019. június 4. 19:09
Szembesítés! A támadás óta először nézett Makai Viktória ultrafutónő szemébe az a férfi, aki megverte és megerőszakolta őt tavaly edzés közben. Az áldozat a tárgyalás során addig kérlelte támadóját, hogy látni akarja a tekintetét, míg a zokogó férfi ránézett. A férfi azt mondta, olyan érzése volt, mintha az erőszak ideje alatt egy ismeretlen erő szállta volna meg.
Zokogott a futónő támadója
2019. március 14. 20:10
Végigzokogta a tárgyalását az a férfi, aki edzése közben, brutális módon megtámadott egy ultrafutónőt Budapesten....
Elgázolta a futónőt gyilkosa
2018. december 13. 19:43
Újabb fejlemény: nagy sebességgel, kerékpárral gázolhatta el a soroksári futónőt gyilkosa, így támadta meg a nőt öt évvel ezelőtt. Az asszony testén ugyanis felismerték annak a biciklinek a nyomait, amit a gyilkossággal gyanúsított férfitől foglaltak le elfogásakor. Sőt annak a kötélnek a maradványit is megtalálták a nyomozók, amivel a férfi megfojtotta a családanyát.
Magába zárkózott a futó gyilkosa
2018. december 10. 20:20
Teljesen magába zárkózott, nem beszél senkivel a börtönben az a férfi, akit az öt évvel ezelőtti soroksári...
Krimit olvasott a futónő gyilkosa
2018. december 7. 19:08
Megtalálták a soroksári kocogónő feltételezett gyilkosánál azt a tőrt, amivel elvágta a Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásához használt kötelet - tudta meg a Tények. A férfi 2013-ban fojtotta meg a családanyát, azonban a támadót csak idén fogták el. Eddig lopások miatt ült, azonban kiderült, ki kell őt engedni, mert kedvezményeivel letöltötte a büntetését. A rendőrség a börtön kapujában vette őrizetbe a kocogónő meggyilkolása miatt.
1 2 3 4

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal