július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: elfogták - 336 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 18. 19:54
Rabszolgaként tartott egy 24 éves nőt egy család Pakodon. Verték, éheztették, kölcsönök felvételére kényszerítették, elvették a pénzét. Mindez akkor derült ki, amikor a nő súlyos beteg lett és kórházba került. A csicskáztatókat elkapták és letartóztatták. Mint kiderült, nem a nő volt az első ilyen áldozatuk.

2019. július 6. 19:10
Nem találnak egy utcát, ezzel az ürüggyel állított meg két férfi egy nőt Szarvason. Ezután viszont rátámadtak, egyikük a fejét kezdte el ütni, amitől a nő elesett. Ezt követően kirabolták, elvették a táskáját és levették róla az aranynyakláncát, valamint a fülbevalóját is. A rendőröket DNS-vizsgálat vezette nyomra, rajtaütöttek a rablókon és elfogták őket, egy rokonukat pedig orgazdaságért vitték be.
Két nap alatt fogták el a tolvajokat
2019. június 28. 20:14
Két nap alatt három békéscsabai házba is betörtek azok a tolvajok, akik Magyarországra jártak át lopni. A négytagú bandából az egyikük nő, mindannyian román állampolgárok. Minden esetben belvárosi ingatlanokat néztek ki, azoknak felfeszítették az ajtaját, majd ékszerekkel, pénzzel, bankkártyákkal és laptopokkal távoztak. Nem kellett sokat várni a sorozatbetörés után: két nap alatt elfogták őket a rendőrök. Kiderült, Ausztriába is jártak lopni.
Kiskutyákat lopott, elkapták
2019. június 27. 20:03
Kiskutyákat lopott egy 21 éves férfi Kunmadarason. Többször besétált az udvarra, majd a kölykökkel együtt távozott. Amikor elfogták, az állatokat már eladta, de a rendőrök az összeset megkeresték és visszavitték a gazdájának. A nő nagyon meghatódott, amikor a hajnalban csöngető rendőrök karjában meglátta a kiskutyáit.
Bosszúból robbantással fenyegetett
2019. június 26. 20:04
Robbantással fenyegetőzött egy 63 éves férfi. Egy nagybörzsönyi panziót és egy újbudai irodát vett célba. Felhívta a segélyhívót és azt állította, hogy bombákat helyezett el az épületekben. Állítása szerint bosszúból. A férfit hamar azonosították a rendőrök, és el is fogták.
Bombával fenyegetőzött Alsózsolcán
2019. június 21. 20:12
"Bomba van elrejtve, egy bomba." Ezzel hívta fel egy 36 éves férfi a 112-es segélyhívó telefonszámot Alsózsolcáról. Egy utcai telefonfülkéből telefonált, és azzal fenyegetőzött, hogy eldugott egy bombát, de mire elmondta volna, hogy hol, megszakadt a vonal. A nyírbátori férfit nem sokkal később elfogták a rendőrök, azóta őrizetben van.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal