július
21.
Dániel, Daniella
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: áradás - 149 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 4. 11:23
Óriási monszun pusztít Indiában. A szélsőséges időjárás miatt sok helyen leállt minden közlekedés, az iskolákat és több munkahelyet be kellett zárni. Egy leomlott fal miatt 27-en haltak meg. Indiában pár nappal ezelőtt még az 50 fok körüli hőség szedett áldozatokat, a kánikula miatt legalább százan meghaltak. Az utak is megolvadtak. Japánban jelenleg több mint nyolcszázezer embert akarnak kitelepíteni az esőzések miatt, amelyek áradásokkal és földcsuszamlásokkal fenyegetnek.

2019. június 22. 19:09
Iszapban úsztak az ágyak a házakban Baranya-megyében Kátolyban, óriási vihar csapott le a falura, aztán a kiáradt patak öntötte el az utcákat. Cserepek repültek, az ablakokon és a kerítések fölött ömlött be a víz. A helyiek nagyon megijedtek, sokan sírva menekültek az áradás elől. A házakban gumicsizmában lapáttal merik a saras vizet. Miskolcon pedig villámárvíz volt a nagy esők után, pincékbe és kertekbe tört be.
Árad a Tisza, utakat zártak le
2019. június 3. 20:29
Árad a Tisza, Szegeden a rakpartot is le kellett zárni. A vízszint annyira megemelkedett, hogy épphogy nem önti el az utat. Szolnokon pedig van olyan út, ami már víz alatt van. Az ország több pontján is elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el. A Duna vízállása szombaton tetőzött, azóta viszont 512 centiméterre apadt.
Lezárták a hidat az áradás miatt
2019. május 26. 19:05
Leálltak a kompok több helyen is a Tiszán, Tiszadob és Tiszalúc között szétszerelték a pontonhidat. Ez megnehezíti a közlekedést, nagy kitérőket kell tenni. A Duna is tovább tetőzött. Az árhullámok pedig az előrejelzések szerint tovább folytatódnak. Az országban már 587,8 km-en árvízvédelmi készültséget rendeltek el.
Szeméthegyet hoz a tiszai árhullám
2019. május 23. 21:01
Rengeteg szemetet sodor magával az áradó Tisza. A sok esőzés miatt a vízszint rendkívül megemelkedett, például Gergelyiugornyán. A partot elárasztotta a víz. Az üdülőhelyeken már az alsóbb szinteket is ellepte az áradat, de víz alá kerültek a tűzcsapok és a biciklitárolók is.
Jég verte az országot, jön az áradás
2019. május 21. 20:22
Jégeső söpört végig az országon, rengeteg felvételt kaptunk Önöktől a szokatlan májusi jégverésről. A sok...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal