július
20.
Illés
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: kanyar - 93 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 5. 20:22
A piroson hajtott át a sofőr, amikor karambolozott a szabályosan érkező és balra kanyarodó autóssal. A karambolt rögzítette a szabályosan közlekedő autó fedélzeti kamerája. Ilyen és ehhez hasonló felvételekkel szinte minden nap lehet találkozni az utakon. Pedig nem csak az 50 ezer forintos bírságot kockáztatják a sofőrök, hanem a saját vagy a másik autós biztonságát is veszélyeztetik.

2019. június 27. 20:08
Gépzsír borított vastagon egy nagyon éles kanyart Miskolcon. Az utat annyira beborította a csúszós massza, hogy az autók kerekeinek a nyomai is látszódtak benne. Úgy tudjuk, egy szállítmányról eshetett le egy hordó, abból folyhatott ki a gépzsír, ami életveszélyes helyzetet teremtett.
Nézők közé hajtott a raliautó
2019. június 10. 19:48
Kilenc ember, köztük egy hat év körüli kislány is megsérült, amikor a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson, erről felvétel is készült. Már a verseny utáni levezető kört futották, amikor az egyik sofőr egy kanyar után kisodródott és egyenesen a nézőknek csapódott, többen métereket repültek az ütközéstől. A gázoló megtörten beszélt a Tényeknek.
Kanyarban előzött, meghalt az utasa
2019. június 3. 20:06
Egy ember meghalt, négy pedig súlyosan megsérült, amikor frontálisan karambolozott két autó Nyírcsaholy közelében. Az egyik kocsi éppen egy kanyarban előzött egy lassan haladó autót, amikor szembejött vele egy terepjáró, amellyel frontálisan karambolozott. A becsapódáskor egy hátul ülő férfi előre zuhant, az ő életét már nem tudták megmenteni.
Betonkeverő gázolta halálra a nőt
2019. május 24. 19:54
Halálra gázolt egy betonmixer egy 67 éves kerékpáros nőt Gödön. Egy kereszteződésben álltak, a jelzőlámpánál. A teherautó kanyarodás közben sodorta el a biciklist, aki egyenesen akart tovább menni, amikor a teherautó jobbra kanyarodott. A nő a teherautó alá került, ami úgy tudjuk, több kerékkel is áthajtott a testén.
Leszorította a száguldó kamionos
2019. május 11. 19:16
Száguldozó kamionos tarolt le kis híján két autót is Rakamaz egyik utcáján, egy sofőr kamerája felvette az életveszélyes jelenetet. A nő azt mondta, a visszapillantóban látta meg, hogy az őrült sebességgel érkező kamionos előzni kezdi egy kanyarban, de szembe is jöttek, ha nem húzódik le ő is, a szembejövő is, tragédia lett volna az ámokfutásból.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal