június
25.
Vilmos
EUR: 323.86
USD: 286.5
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: károk - 92 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 20. 19:17
Hatalmas vihar csapott le az országra. Még az autók is teljesen elmerültek Szolnokon, három sofőr át akart jutni a vízen, de ők is elakadtak, a kocsik tetején várták a segítséget. Fonyódon és Nagyvisnyón villámárvíz pusztított. Több pincés alagsor is beázott a sok eső miatt. Háziállatok pusztultak el, kerítéseket döntött ki a víz és a szél. Szentesen pedig gumicsónakban eveztek a térdig érő vízben.

2019. június 17. 19:51
A kánikula után óriási viharral jött a lehűlés. Hatalmas károkat okozott az egész országban. Több helyen az erős szél kicsavarta a fák gyökereit, amik így az útra dőltek. Sok autó emiatt nem tudott közlekedni. Bakonycsernyén pedig egy házat öntött el az eső és az egész udvaron több, mint fél méteres víz állt.
Ellepte az ár a földeket, nagy a kár
2019. június 5. 20:01
Elöntötte a Tisza a tiszasülyi gazdák földjeit. A hullámtéren termesztett növények mind elpusztultak és a gyomirtás sokba fog kerülni. Az egyik gazdálkodó azt mondta, több tíz milliós kár érte. Ráadásul a megmaradt termést a vaddisznók is szétdúlják.
Brutális vihar pusztított Erdélyben
2019. május 29. 20:43
Percek alatt elsötétült az ég, majd feltámadt a szél. Így indult az a brutális vihar Erdélyben, ami óriási pusztítást hozott magával. A hirtelen érkezett égszakadásban golflabdányi jégdarabok zuhogtak, tönkretéve a szabadban parkoló autókat. A szél letépte a fák ágait, volt, ahol egy egész tömbház tetejét megsemmisítette.
Óriási károkat okozott a vihar
2019. május 29. 20:35
Óriási károkat okozott a hatalmas vihar az egész országban. Fancsalon a dombról lezúduló víz beszakított egy utat, Legyesbénye és Megyaszó között pedig a sár árasztott el egyet. Így autóval ott nem lehetett közlekedni. Kápolnásnyéken egy iskolában még az áramot is le kellett kapcsolni a hatalmas esőzés miatt.
Buszokat borított fel a vihar
2019. május 24. 20:19
Hatalmas erejű tornádó pusztított Missouri államban, az Egyesült Államokban. A vihar fákat csavart ki, buszokat borított fel és házakat rombolt le. Már hárman meghaltak és rengetegen megsérültek az ítéletidőben. A térségben már megkezdték a károk felmérését, azonban attól tartanak, hogy hatalmas esőzés érkezik a vihar után.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal