július
17.
Endre, Elek
EUR: 325.41
USD: 289.38
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: győzelem - 88 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 4. 11:06
Háromnapos, maratoni tanácskozás után az uniós kormány- és államfők megegyeztek arról, hogy Ursula von der Leyert jelölik az Európai Bizottság elnöki posztjára. A megbeszéléseket többször is fel kellett függeszteni, mert a németek és a franciák vezetésével a nyugat-európai országok Soros György emberéhez, Frans Timmermanshoz ragaszkodtak, a visegrádi államok azonban ezt nem fogadták el. Orbán Viktor fontos politikai győzelemnek nevezte a német védelmi miniszter jelölését.

2019. június 18. 20:25
Több órás, félelmetes vihar is nehezítette a 81. Genfi-tavi tókerülő versenyt, ahol a Király Zsolt és legénysége által vezetett Raffica Libera egytestű vitorlás bizonyult a legjobbnak. A magyar legénységet Hoffmann Henrik, a Balaton Turizmus Szövetség elnöke is erősítette. Egy másik csapat azonban nem volt ennyire szerencsés, legénységük egy tagja a vízbe esett és megfulladt.
A kormánypártok történelmi győzelme
2019. június 4. 20:47
Tízezer szavazókörben győztek a kormánypártok a 2019-es európai parlamenti választáson. Nem volt olyan szavazókör, ahol ne arattak volna győzelmet. A Fidesz–KDNP mintegy 630 ezer új szavazatot szerzett az öt évvel ezelőtti uniós voksoláshoz képest.
„Egyedülálló a magyarok bizalma”
2019. május 31. 20:27
Tiszteletet parancsoló győzelem. Így jellemezte Orbán Viktor a kormánypártok szereplését az európai parlamenti választáson. A kormányfő a Kossuth Rádióban azt mondta: erős és egyedülálló felhatalmazást kaptak az emberektől. Leszögezte, hogy az európai színtéren is a magyar érdekeket szolgálják majd. A kormányfő kitért a gazdaságvédelmi akciótervre is.
Orbán: Korszakos győzelmet arattunk
2019. május 28. 12:29
Rekordrészvétel mellett fölényes győzelmet aratott a Fidesz–KDNP az európai parlamenti választáson. Ezzel szemben több ellenzéki párt is hatalmasat bukott a szavazáson, a legnagyobb vesztes az LMP lett. Az eredmények után a párt teljes vezérkara lemondott. Katasztrofálisan szerepelt a Jobbik és az MSZP is.
Orbán: világos üzenet az emberektől
2019. május 28. 12:26
A magyarok kimondták, hogy olyan európai vezetőket akarnak látni, akik nem szervezni, hanem megállítani akarják a bevándorlást. Így értékelte Orbán Viktor az Országgyűlésben a vasárnapi európai parlamenti választáson aratott elsöprő kormánypárti győzelmet. A miniszterelnök szerint a voksolásból az is kiderült, hogy az emberek támogatják a kormány családpolitikai intézkedéseit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal