július
16.
Valter
EUR: 325.79
USD: 289
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Krimi

Szűrés

2019. július 12. 16:50
 Nem tartja fairnek, ezért enyhébb büntetést szeretne az a férfi, aki 20 éves iskolatársát gyilkolta meg három éve. A gyilkos titokban szerelmes volt Vivienbe, ez vezethetett a tragédiához. Most tölti életfogytig tartó büntetését, legkorábban 25 év múlva szabadulhat, de ezt sokallja, korábban kijönne.
2019. június 16. 19:14
Levágott lábat talált egy férfi Mezőlak közelében. Defektet kapott, ezért félreállt az árnyékba kereket cserélni. Ekkor látott meg egy bakancsot, meg valami fényeset a fűben. Rosszat sejtett, a kerékcserében segítő barátját kérte, hogy nézze meg, mi az. A barát a Tényeknek azt mondta, egy férfi lábfejét találták meg nem messze a cipőtől. Elképzelhető, hogy a férfit megölték, de az is, hogy vonat vágta le a lábát.

Elvágta az anyósa torkát
2019. június 1. 19:13
Hátba és hasba szúrta, majd elvágta anyósa torkát egy nő Polgárdiban. A gyilkosság napján a nő féléves csecsemője is a házban volt. Úgy tudjuk, depressziós volt és sokat veszekedett anyósával. Miután meggyilkolta az idős asszonyt, ő maga hívta a rendőröket és mindent beismert. Az élettársa sokkot kapott, amikor megtudta, hogy a barátnője megölte az anyját. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.
Barátja csalta el a megölt férfit
2019. május 25. 19:08
Munkatársa és egyben barátja csalta el Szentendrére azt az újpesti vállalkozót, akit másik két férfival együtt megfojtottak, majd elástak Újpesten. Ő is buktatta le saját magukat, ugyanis több ellentmondásba is keveredett vallomásában. A három férfi közül ketten elismerték a gyilkosságot, de úgy tudjuk, abban mind a ketten mást mondanak, hogy mekkora tartozásról volt szó.
Rejtély, mivel gyilkolt a tini Sólyon
2019. május 19. 18:59
Hazudik a gyilkos tini abban, hogy mivel verte agyon a nyolcéves Adriennt Sólyon. A kislány holttestét egy évvel ezelőtt...
Nem tudják feldolgozni a tragédiát
2019. május 18. 19:11
 A szíve felett, egy nyakláncon hordja a brutálisan megölt kislányának fényképét a sólyi anya. A nyolcéves Adriennt egy éve megkötözte, levetkőztette, kővel többször fejbe verte, majd a patakba fojtotta az akkor 16 éves gyilkosa. A fiatalember pár nappal ezelőtt bevallotta a kegyetlen gyilkosságot. A kislány anyja a Tényeknek azt mondja, a mai napig álmodik arról, hogy Adrienn hazamegy. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik!

MÉG TÖBB KRIMISzűrés:
IDŐVONAL
MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal