Magyar Péter erőszakot helyezett kilátásba: Soros-féle felforgatásra készülhetnek

Az elmúlt évtizedben a Soros-hálózat többször megpróbált káoszt kirobbantani Budapesten. Az akcióktól azt remélték, hogy megbuktathatják Orbán Viktor kormányát és átvehetik végre a hatalmat Magyarország felett is.

Magyar Péter nemrég Újfehértón fenyegető üzenetet fogalmazott meg.

Ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor 2024. június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén

– mondta a magát liberálisnak valló politikus, aki azt is hozzátette: „ott nem fognak minket megállítani”. Mindez nemcsak a szomszédunkban zajló háború és a Robert Fico elleni merénylet miatt aggasztó, de azért is, mert nagy erők, egy sor Soros által finanszírozott szervezet sorakozott fel Magyar mögött. Ezek pedig a Szrgya Popovics és Saul Alinsky által leírt felforgató módszerekhez is köthetők.

Miközben Magyar Péter – ígéretei ellenére – továbbra sem számolt be arról, kik pontosan kik és milyen összegekkel finanszírozzák rendezvényeit és politikai építkezését, az elmúlt három hónapban több esetben is kiderült, hogy a Soros-hálózat segíti építkezését. Dollármédiumok kezdték meg az építését, Molnár Áron „NoÁr” is feltűnt a támogatói között, és közvetett kapcsolatokra derült fény Bajnai Gordon környezetével. Mindez azért fontos, mert korábban Bajnai építkezését is támogatta Soros, majd a 2022-es választás előtt külföldről finanszírozták Márki-Zay Péteréket, illetve Bajnai DatAdat nevű vállalkozását, amely a baloldal kampányát szervezte.

Magyar valószínűleg Bajnai szavazatszámlálóira utalt, amikor tízezer segítőről beszélt a választás napja kapcsán, illetve – ahogy azt a Tűzfalcsoport is bebizonyította – a Sorosék által pénzelt Transparency szintén besorolt a liberális politikus mögé. Ráadásul május elejére kiderült, hogy a 2022-es külföldi finanszírozást intéző Action for Democracy egyik fő projektje, a Nyomtass te is nevű propagandakiadvány is Magyar Pétert támogatja.

Mindemellett komoly meglepetést keltett, amikor Magyar Péter nyilvánosságra hozta a Tisza Párt jelöltjeinek listáját. Számos olyan ember szerepel köztük, akik az elmúlt évtizedekben javarészt külföldön éltek. Közülük többen pedig álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoztak, vagy éppen a milliárdos spekuláns nézeteit vallják a migráció, a genderügyek, illetve a háború kérdésében.

Köztudott, az elmúlt évtizedben a Soros-hálózat többször megpróbált káoszt kirobbantani Budapesten. Az akcióktól azt remélték, hogy megbuktathatják Orbán Viktor kormányát és átvehetik végre a hatalmat Magyarország felett is. 2018 végén a Soros-szervezetek által támogatott tüntetések már erőszakba fulladtak a Parlament előtt. Az akkor a rendőrök irányába mutatott agresszióban élenjáró Momentum politikusai ma már Magyar Péter tüntetésein és aláírásgyűjtő pultjai mögött fényképezkednek.

Más országok példájából is tudható, hogy Soros célja a felforgatás, majd a hatalomátvétel. Soros György és lobbistái már korábban totális szembefordulást hajtotta végre Magyarországgal szemben. Mindeközben magyarországi emberei korábban sem riadtak vissza az erőszakos fellépéstől. A 2010-es kormányváltás óta számos agresszív akcióval hívta fel magára a figyelmet a hazai Soros-hálózat. Ezek közül a legemlékezetesebb talán a 2013 márciusából a Fidesz-székház elfoglalása, a 2014-es netadó tüntetést követő székházostrom, vagy a Sándor-palota megrongálása. A Soros-hálózat eszközeiből kaphattunk ízelítőt az elmúlt évtized tüntetéseinél: vonulások, közterületet elfoglalások, székházdobálás, a Terror Háza dobálása, erkélyre mászkálás, festékkel, kővel való dobálások.

A módszer lényege, hogy a politikai akcióknak egyfajta buli, „happening” hangulatot teremtsenek: viccessé, menővé tenni az „ellenállást”, hogy minél több fiatal vegyen részt rajtuk. Emellett a törvényességet nyíltan átlépő, gyakran az erőszak határát súroló, a rendőröket provokáló összecsapásokat szerveztek. Gulyás Mártonék korábban aktivisták kiképzését is megszervezték, akiket elméleti viták mellett gyakorlati helyzetekre, pl. rendőri intézkedés esetére is felkészítettek. Magát Gulyást – aki elindította Magyar Péter politikai pályafutását – rongálás és garázdaság miatt el is ítélték.

A Soros-szervezetek forgatókönyve tökéletesen illeszkedik a spekuláns hálózata által már hosszú évek óta alkalmazott anarchista stratégiába, melyet Saul Alinsky dolgozott ki. Alinsky-módszer központi eleme a provokáció, a törvényesség határán, vagy azon túl mozgó akciók, illetve ezek következtében az „áldozattá” válás.

Ne feledjük, 2017 őszén Soros egyik legfőbb felforgató embere is itt járt Budapesten. A Soros-hálózat, Gulyás Mártonék által a Parlament előtt felállított Agora vendége volt Szrgya Popovics, az OTPOR (Ellenállás) nevű szervezet vezetője, aki bemutatta Út a forradalomhoz című könyvét, amelyet az anarchia és a felforgatás bibliájaként olvasnak a Soros-aktivisták. Látogatása alkalmával Popovics a Soros Györgyék által pénzelt Magyar Narancsnak is adott interjút.

Popovics 2000 óta amolyan „felforgató zseniként” a világ minden táján képzéseket tart ellenzéki aktivistáknak a Centre for Applied Nonviolent Action and Strategies (CANVAS) nevezetű szervezettel, útmutatást ad a regnáló hatalmakkal szembeni ellenálláshoz. A CANVAS messze nem csak elméleti munkát végez, egy valóságos globális hálózat, intézmény, kiképző- és oktatóközpont, amely mindenhol ott volt, ahol Soros kormányt akar buktatni, Macedóniától kezdve Ukrajnán, Grúzián, az arab tavaszon át Venezueláig.

2022 novemberében Békés Márton történész-politológus a XXI. Század Intézet honlapján A Popović-módszer Magyarországon című írásában a következőképpen foglalta össze ezen körök magyarországi próbálkozásait: „[…] az elmúlt tíz év tapasztalata, mely szerint egy vágyott magyar Majdan technológusai dolgozzák ki az éppen aktuális ügy dramaturgiáját, ők határozzák meg a tüntetések színpadra állításának műfaját, s írják meg a szakmai problémák politikai konfliktussá szélesítésének forgatókönyvét. A módszertan nem saját, hanem nemzetközi receptet követ, amelyet számos »színes forradalom« során sikerrel alkalmaztak, a hozzávalók (médiahadjárat, nagykövetségi nyomásgyakorlás, operatív beavatkozások, Soros-dotáció) gondos adagolásával együtt.” 

Popovics 2017. őszi látogatása előjele volt annak, hogy mire készül a Soros-hálózat Magyarországon. Már akkor sejthető volt, minden eszközt be fognak vetni, hogy Orbán Viktor nemzeti kormányát elmozdítsák. Pedig akkor még szó sem volt arról, hogy hazánk szomszédságában háború robban ki, amelynek kapcsán Magyarországot is tevékeny szereplővé, résztvevővé próbálják tenni.

A külső agresszióhoz pedig akár a kilátásba helyezett belső agresszión és a kormánybuktatáson keresztül vezethet az út.

Forrás/Címlapfotó: Magyar Nemzet

2024. május 18. 21:38
Hatalmas változáson ment át Tóth Gabi, új frizurájával felperzselte az internetet - Fotó
A kommentelők azt írták, irigykedve nézik az énekesnő bejegyzéseit, hiszen minden egyes fotóján ragyog.
Ambrus úr, foglaljon helyet - reptéri ellenőrzésen akadt fenn a Viszkis
Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta aktív szereplője a közéletnek. A most példamutató, tisztességes életével az eg...
Megszólalt a miskolci gyilkosság áldozatának lánya, több dolgot szeretne tisztázni
Az idős férfit váratlanul, hátulról ütötte fejbe kalapáccsal, majd elgázolta autójával.
Agyonütött az áram egy nyaraló férfit a jakuzziban, felesége válságos állapotban került kórházba
A baleset okait egyelőre rejtély övezi.
Robbanás történt egy mélygarázsban, ketten meghaltak, sokan megsérültek
Két ember meghalt csütörtök este, tizenegy másik pedig könnyebben megsérült, mert több robbanás történt és tűz ütött...
Nagy István: Újpesten a választók tudatos megtévesztése történt
Amit lehet joggal való visszaélésnek, de lehetne akár választási csalásnak is nevezni – hangsúlyozta szombati közöss...
Marics Petit kirúgták az egyetemről
Elárulta azt is, miért.
Egy nővér csapvízzel helyettesítette a fájdalomcsillapítót, többen belehaltak
Nem vádolhatják gyilkossággal.
Ferenc pápa elmondta véleményét a mesterséges intelligenciáról
Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algori...
26 évesen az Eb előtt halt meg a válogatott kapus
Huszonhat éves korában meghalt Matija Sarkic, a montenegrói labdarúgó-válogatott és az angol Millwall FC kapusa.

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.