Egyedül maradt sztáranyukák meséltek őszintén nehézségeikről

Az is tud iszonyúan félelmetes lenni, amikor egy szülő egyedül marad a gyerekeivel. Legyen az anya, vagy apa. Sztáranyukák, ismert nők vallottak a Tények Plusznak arról, hogy hogyan igyekeznek megoldani a hétköznapokat.

Kollányi Zsuzsi 3 gyerekkel maradt egyedül. Az egyik legnehezebb dolog az lehet, amikor azt kérdezi a gyerek könnyes szemmel, hogy: „És apa? Apa hol van?”.

„Nagyon sok éve nem engedtem meg magamnak azt, hogy ezt így kiadjam magamból vagy nagyon gyorsan megpróbáltam így összerendezni magamat. És igen is megengedhetem magamnak, hogy gyenge legyek és igen is megengedhetem magamnak, hogy egész délelőtt bőgjek, hogyha akarok” – kezdte Kollányi Zsuzsi, aki őszintén beszélt küzdelmeiről a Tények Plusznak.

Az utóbbi időszak ugyanis a látszat ellenére igenis megviselte. Év elején bombaként robbant a hír, hogy férjével 6 év és 3 közös gyermek születése után külön utakon folytatják életüket.

A nehézségeken úgy látszott egy új kapcsolat valamennyire segíthet. Zsuzsi ugyanis boldogan mutatta be új kedvesét, de most újra egyedül néz szembe a mindennapok nehézségeivel. Mert, hogy három gyerekkel minden egyes nap embertpróbáló feladat. A nehézségek ellenére azonban Zsuzsi szeme előtt a nap minden pillanatában egyetlen dolog lebeg.

„Tényleg az időm nagy részében azon gondolkozom, hogy hogyan tudnék jobb szülő lenni a gyermekeim számára. Hogyan tudnék többet adni. Hogyan tudnám őket stabilizálni. Hogyan tudnék biztonságot nyújtani. Hogyan tudnám őket tényleg úgy nevelni, hogy boldog és önmagukat ismerő emberek legyenek. Igazából csak bízni tudok benne, hogy majd egyszer kiderül, hogy jó anya voltam” – tette hozzá.

Ezek a gondolatok adnak erőt édesanyák ezreinek a nehéz mindennapokban, amit valljuk be pokolian megterhelő tud tenni, ha nincs férfi a házban. Márpedig ez egyáltalán nem ritka. Hazánkban ugyanis minden tizedik újszülött úgy megy haza, hogy nem várja otthon apuka. Ez évente több tízezer édesanyát és gyermeket érint, és persze a sztárokat sem kerüli el.

Janicsák Veca korábban kendőzetlen őszinteséggel vallotta be, hogy férjével, Ladányi Jancsó Ábellel zátonyra futott a házasságuk.

„Nyilván mindig az a cél, hogy ez örökre szóljon és ezzel nincs is baj. Ha nem ilyen indítatásból mész férjhez, akkor minek csinálod. Nagyon szerettem volna, hogy ez működjön, de egy adott ponton sajnos bekellett látnom, hogy ez hosszútvon egészen bizonyosan nem fogja senki érdekét képviselni” – árulta el korábban.

A válás feldolgozása mellett, Vecának is a legnagyobb figyelmet közös gyermekükre kellett fordítani és arra a sokszor megoldhatatlan feladatra, hogy összeegyeztesse az anyaságot életritmusával. Mert, hogy az ő esetükben ez is megnehezíti a mindennapokat.

Ezt, pedig már Shakira is belátta. Az énekesnő és a Barcelona focistája, Gerard Pique közel másfél éve tudatták rajongóikkal, hogy külön utakon folytatják életüket.

„Le kell fektetnem a gyerekeimet, el kell mennem a stúdióba; minden felemás. Ha nincs férjed, aki otthon tud maradni a gyerekekkel, állandó zsonglőrködés az élet” – mondta korábban a világsztár.

Shakirához hasonlóan a gyönyörű színésznő, Halley Berry is évek óta egyedül neveli gyerekeit. De A Szex és New York színésznője, Kristin Davis is örökbe fogadott gyerekeivel egyedül küzd meg a mindennapokkal. Sandra Bullock, Michelle Williams is átélte az egyedülálló anyák nehézségeit. Bár Diane Keaton sosem állt oltár elé, kapcsolatairól az egész világ beszélt. Al Pacino vagy éppen Woody Allen oldalán is láthatták. 50 éves korában, pedig két gyermeket fogadott örökbe, akiket ő is egyedül nevel. A feladat bár nem könnyű, nők ezrei küzdenek meg vele naponta.


Bánhidi Emese csaknem 10 éve foglalkozik természetgyógyászattal. Az utóbbi időben Kollányi Zsuzsi is nála találta meg a problémáira a megoldást.

„Szembenézek pár olyan nehézséggel az életemben, amivel meg kell küzdenem. Meg például pont Emesével erről sokat beszélgetünk. Ő úgy szokta megfogalmazni, hogy a múltnak a kilőtt nyilai most jönnek vissza. És az önfejlődés szerintem a legnehezebb dolog a világon. Az, amikor az embernek önmagával kell szembenézni, annál nehezebb meló a világon nincsen” – fogalmazott Zsuzsi, aki egyelőre az önfejlesztésen dolgozik, amellett, hogy három gyermekét egyedülálló édesanyaként neveli és hétről hétre koncertezik az ország számos pontján.

De Sáfrány Emese, Szögeczki Ági, Kocsis Korina és Radics Gigi is egyedüli bástyaként vívja a mindennapok harcait. Minden nehézség ellenére azonban egy dolog mindig mosolyt csal az arcukra.

„Csak így nézem és alszik, vagy éppen fent van és bele néz a szemembe és elkezdek mosolyogni, hogy Úristen tényleg... anya vagyok. Tehát nap, mint nap ezzel szembesülnöm kell, de hát a világ legjobb dolga” – hangsúlyozta Gigi.

És ezzel minden édesanya egyetért. A gyerekeik boldogságáért ugyanis akár a tűzön is átmennének.

2023. október 01. 11:49
Karácsonyi kvíz: Most letesztelheti, mennyire rajong az ünnepért!
Csak pár másodpercet vesz igénybe.
Megrázó fotók: meghalt egy ember a Lurdy háznál
Rendőrök érkeztek a helyszínre.
Leszakadt egy erkély a VI. kerületben, ketten életveszélyesen megsérültek
Éppen falat bontottak az épület belső udvarában, amikor leszakadt az egyik erkély, és maga alá temetett két munkást.
Elképesztő piruettet vettek fel az M3-ason, egy sofőr nyári gumival korcsolyázott – Videó
Biztosan akadnak, akiket ez sem győz meg az abroncscseréről.
Óriási lángok csaptak fel az Auchan egyik raktárában, fiatalokat gyanúsítanak a gyújtogatással
A tűzoltók számára azonnal nyilvánvaló volt, hogy gyújtogatás történt.
Az ukrán háború folytatása az USA érdeke
Elszólta magát az amerikai külügyminiszter, nyilvánosan ismerte el, hogy az Ukrajnának szánt pénzek - beleértve az e...
Összevagdosva találtak rá egy 70 éves férfira, felkavaró látvány fogadta az egyenruhásokat
A rendőröket horrorisztikus látvány fogadta, az idős férfinak addigra olyan súlyos volt a vérvesztesége, hogy már ko...
Fidesz: Ukrajna EU-s csatlakozási tárgyalásainak megkezdése nem esik egybe a magyar nemzeti érdekkel
Dömötör Csaba szerint Brüsszel nem adott választ arra, milyen hatással lenne az ukrán tagság az európai emberek élet...
Magához nyúlt egy utas a zsúfolt buszon, senki sem mert szólni a járaton – Videó
Önmagáról megfeledkezve kezdett önkielégítésbe.
Mesevilág és hópark nyílt Kínában
Néhány hét alatt már több mint 200 ezren látogattak el az északkelet-kínai hófaluba. A turisztikai látványosság első...
Így ünnepelték a magyar kézisek vb-csodát - videó
A végén egyszerre dobbant a magyar csapat szíve
Debreczeni-Klivinyi Kinga a hihetetlen magyar csodáról: 99 százalék szív és egy százalék taktika volt
Vajna Tímea közös videóval búcsúzott Ryan O'Nealtől
Kína új akciótervet mutatott be a levegőminőség javítására

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.