Alapjogokért Központ: Soros Györgynek az Európai Parlamentben is vannak szövetségesei

Soros György hálózata régóta harcban áll a magyar nemzeti kormánnyal, a milliárdos spekuláns számos eszközt bevet, és nemcsak a magyar Országgyűlésben helyet foglaló "dollárbaloldali képviselők" között vannak szövetségesei, hanem az Európai Parlamentben is - közölte az Alapjogokért Központ elemzője az Origo portálon megjelent írásában.

Zila János "sorra vette" Soros György "lekötelezett embereit, akiknek egyetlen feladata, hogy ideológiai okokból ártsanak Magyarországnak".

Daniel Freund, Guy Verhofstadt, Rui Tavares, Judith Sargentini, Gwendoline Delbos-Corfield "feladatot teljesít, a nyílt társadalom hálózatának rögeszméit sorolja" - fogalmazott a szerző.

Hozzátette:

a nyílt társadalom hálózatának rögeszméi közé tartozik a genderideológia támogatása, a migráció ösztönzése és újabban a háborúpártiság, aki ezeknek nem felel meg, azzal szemben rendszerint agresszíven reagálnak.

Az elemző felidézte, hogy Daniel Freund német zöldpárti képviselő, aki nemrég az uniós költségvetési ellenőrző bizottság delegációjával Magyarországra látogatott, megerősítette, Magyarország jelenleg azért nem fér hozzá a neki szerződések szerint járó uniós forrásokhoz, "mert békepárti, illetve kiáll a határ- és a gyermekvédelem ügye mellett".

Daniel Freund korábban "a Soros-féle Transparency International uniós intézmények integritásával foglalkozó részlegének vezetője volt, sőt a szervezet honlapján még mindig úgy szerepel, mintha csak szabadságon lenne" - közölte az elemző.

Felidézte, hogy 2017-ben az Open Society Foundations belső adatbázisából kiszivárgott egy európai parlamenti képviselőkből álló, 226 embert számláló lista, amelyen Soros György "megbízható szövetségesei" szerepeltek. Az említett szám meghaladta az aktuálisan legnagyobb frakció létszámát - emelte ki a szerző.

Zila János kitért arra, hogy Guy Verhofstadt belga képviselő - aki mindig büszkén számolt be a Soros Györggyel folytatott megbeszéléseiről - a fegyverszállítások egyik legjelentősebb szószólója Európában, és "Magyarország békepártisága" miatt elvette volna Magyarország szavazati jogát az Európai Tanácsban.


A tavalyi országgyűlési választást követően Verhofstadt úgy vélekedett, hogy a "gyűlölet győzött Magyarországon", emellett rendszeresen támadta hazánkat a határvédelmi és gyermekvédelmi intézkedések miatt - fűzte hozzá az Alapjogokért Központ elemzője.

Álláspontja szerint "nem véletlen az sem, hogy az Európai Parlament nyílt társadalom hálózatával szövetségben álló balliberális többsége bizonyos időközönként dedikált jelentésekben foglalkozik Magyarország támadásával".

Az első ilyen, 2013-ban elfogadott dokumentum Rui Tavares nevéhez fűződik - idézte fel a szerző, megjegyezve, a portugál zöldpárti politikus érveit a Magyarországon tevékenykedő, Soros Györgyhöz köthető szervezetek igyekeztek védeni.

A Tavares-jelentés nem mellesleg azért is szidalmazta Magyarországot, mert az alaptörvény bizonyos "családformákat" kizár a család fogalmából.

A soron következő jelentéstevő Judith Sargentini volt - folytatta az elemző -, az ő elmarasztaló előterjesztését 2018-ban fogadta el az Európai Parlament.

"A mondvacsinált vádpontokat a nyílt társadalom hálózatának magyarországi partnerei segítségével dolgozta ki", és arra a megállapításra jutott, hogy Magyarországgal szemben meg kell indítani a 7. cikkely szerinti jogállamisági eljárást.

A jelentés ismét sérelmezte, hogy alkotmányunk nem felel meg a genderideológiának, valamint kritizálta Magyarország migránsokkal szembeni bánásmódját is, vagyis a határvédelem jogát akarta elvenni - értékelt az Alapjogokért Központ munkatársa.

Végül kitért a Gwendoline Delbos-Corfield-jelentésre, amely "újfent támadta hazánkat határvédelmi intézkedései miatt, de a vádpontok között megjelent a gyermekvédelmi törvény elfogadása is, amely a szöveg szerint az egyenlő bánásmódot sértő jogszabály".

Úgy tűnik tehát, hogy az Európai Parlament Soros Györggyel szövetséges balliberális többsége mindig kijelöl egy Magyarország elmarasztalásáért felelős személyt

- összegzett az elemző.

Zila János közölte:

a támadások alapját 2022 februárja óta elsősorban az jelenti, hogy a magyar kormány békepárti álláspontot képvisel, és a magyar választók elsöprő többségének akaratához igazodva nem hajlandó fegyvereket szállítani Ukrajnába.

Forrás: MTI

2023. május 30. 13:34
Mennyire ismeri sztárjainkat? Ezzel a játékkal kiderítheti!
Tesztelje magát!
Holtan esett össze egy kisdiák Tiszadadán, tanárai próbálták megmenteni az életét
A gyerek már nem lélegzett, mikor mentőt hívtak.
Ön is viszi magával a telefont a WC-re? Súlyos következményekkel járhat, még ma érdemes leszokni erről
A gasztroenterológus óva inti az embereket a szüntelen mobilnyomkodástól.
Napi tény: A babák nem sírnak
Bár a legtöbben azt hiszik, hogy a kisbabák mást sem csinálnak egész nap, csak sírnak, ez nem igaz. Sőt, egyáltalán ...
Elgázoltak egy kutyát Borsodban, kegyetlen gazdái a szeméthez kötötték ki a sérült állatot segítség helyett - Fotók
A négylábúról készült fotók megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.
Eltemették a halálos esküvő áldozatait
Százak kísérték utolsó útjára azokat az áldozatokat, akik az esküvői tűzben haltak meg Észak-Irakban. A halottak köz...
Életveszélyesen megvertek egy rabot, börtönőrök kerülnek rács mögé
Négy büntetés-végrehajtási dolgozó a gyanú szerint életveszélyesen megvert egy fogvatartottat, a Debreceni Regionáli...
Újabb árvíz pusztított Görögországban
Egy hónapon belül már másodjára söpört végig pusztító vihar Görögország középső részén. A hatalmas eső percek alatt ...
Ismét megfeleződik a távhő intézményi ára az új gázévben
Az Energiaügyi Minisztérium októbertől még alacsonyabb szintre szorítja az intézmények távhő díjait. A nem lakossági...
Ölt az állatkínzó ámokfutó Hollandiában
Három ember meghalt - köztük egy 14 éves kislány -, amikor egy ámokfutó fegyveres először lelőtte a szomszédjait, ma...
Kirúgták Gulácsiék sportigazgatóját
Fizetős szexoldaltól kapott bizarr ajánlatot Lionel Messi testőre
Pincérnek jelentkezett, végül chippendale-fiú lett - fotó
Bármikor kitörhet egy pusztító földrengés - mutatjuk az okokat
Sumonyi nádiposzáta Franciaországban

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.