február
26.
Edina
EUR: 337.21
USD: 310.76
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

60 milliót kérnek a sztárügyvédtől
2016. július 6. 19:35

60 milliót kérnek a sztárügyvédtől

A bíróság megállapítja, hogy az alperes megsértette a felperes képmáshoz fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a TV2 televíziós csatorna „Tények” című műsorában 2013. október hó 29. napján „Rendőrök Ruttnernél” címmel, 2014. március hó 9. napján „Éjjel-nappal őrzik Ruttner ügyvédet” címmel, 2014. szeptember hó 11. napján „Ruttner és az ellopott pénzek” címmel sugárzott, a „Tények Extra” műsorban 2016. július hó 6. napján „60 milliót kérnek a sztárügyvédtől” címmel, 2016. október hó 11. napján „300 ezerre büntették Ruttnert” címmel sugárzott, ezt követően pedig a csatorna honlapján megjelenített riportokban, valamint a „Mokka” című műsorban 2016. július hó 7. napján „Felmentették a sztárügyvédet” címmel sugárzott, majd a youtube videó megosztó oldalon közzétett riportban felhasználta Damu Roland és Stohl András bírósági ügyeinek tárgyalásain korábban készült, felperes képmását tartalmazó képfelvételeket.
Mások ezeket is megnézték


belföld deleted

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.

További hírek
Bárányt sétáltatott, vadkan öklelte
Bárány sétáltatás közben támadta meg a vaddisznó Tardonán azt a 21 éves fiút, aki az édesanyjával ment az erdőbe házi...

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal