július
9.
Lukrécia
EUR: 355.07
USD: 314.81
Kövessen minket!
Bejelentkezés


TELJES ADÁSOK

Friss adások
TERJED - Már 22 koronavírusos beteg van Mezőkövesden, és csaknem 100-an karanténba kerültek. Egy tanár fertőzhetett. Egy...
 
LEZÁRTÁK - 21-en fertőződtek meg egy koronavírusos tanártól egy általános iskolában Mezőkövesden. Közben már négy...
 
LEZÁRTÁK - 21-en fertőződtek meg egy koronavírusos tanártól egy általános iskolában Mezőkövesden. Egy zárt...
 
VÉGIGNÉZTE - Súlyos állapotban fekszik kórházban a Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős. Barátja végignézte ahogy...
Tények délben
Keresés!
 • Tények Reggel
 • Tények Délben
 • Tények
 • Tények Este
 • 2020. 07. 07. kedd
  FEJBELŐTTÉK - Rosszul szállíthatották a fegyver, amivel fejbelőtt egy erdészt Nagybörzsönynél. Vendégvadászatra vitt két férfit. A fegyver az autóban sült el, ami tarkón lőtte a az erdészt. LEZUHANT - 25 métert zuhant a fáról egy fennakadt siklóernyős...
  2020. 07. 04. szombat
  EXKLUZÍV - Érezte a férfi utolsó mozdulatait az a fiú akit nevelőapja mentett meg az élete árán a mikei tóból. A fiú lábujjhegyen apja hátán várta megmentőit, a család szerint a halőrök hibáztak. ÖSSZEESETT - Összeesett a helyszíni kihallgatáson a Borsodnádasdon...  2020. 07. 03. péntek
  TRAGÉDIA - Vízbe fulladt apja hátáról mentettek egy tízéves gyereket Somogyban. Horgászni mentek, a fiú nem tudott úszni, már csak a szája látszott ki a vízből, amikor megmentették. – ELÍTÉLTÉK - Tizenöt év börtönt kapott a sólyi kislányt kegyetlenül meggyilkoló tini. Kővel ütötte a lányt, fojtogatta, majd megkéselte. Most bocsánatot kért a szülőktől, a kislány anyja ezt nem fogadta el. – FEKETE NAP - Fiatal mentős halt meg egy brutális motorbalesetben Fejér megyében. Kollégái már nem tudták megmenteni. Bicskénél is motoros ütközött, pár óra alatt hatan haltak meg az utakon.
  2020. 07. 02. csütörtök
  KIREPÜLT - Nem volt bekötve az a 22 éves férfi, aki egy kamionnak hajtott Sükösd közelében, Bács-Kiskun megyében. Még azt sem tudják, miért ment át a másik sávba. – LÁNGOLT - Kocsiban felejtett kézfertőtlenítő miatt gyulladt ki egy autó a XI. kerületben. A melegben az autóban pillanatok alatt felrobbant a flakon, amelyben a fertőtlenítőszer volt. – TESZTELTEK - Magyarországon egy kisebb városnyi ember kaphatta el a koronavírust. Ősszel lehet újabb tesztelés, addigra várják a vírus második hullámát.  2020. 07. 01.
  szerda
  ...
  2020. 07. 01.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 06. 30.
  kedd
  ...
  2020. 06. 30.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 06. 26.
  péntek
  MEGRÁZÓ - Soha nem tudja feldolgozni a tragédiát, ezt mondta a férfi, akinek a felesége megfulladt a tótvázsonyi villámárvízben. Ma temették el, az unokák most is keresik nagymamájukat. - FELHŐSZAKADÁS - Térdig érő víz állt a házakban, autók akadtak el az áradásban az utakon - óriási vihar csapott le Nyíregyházára, sohasem láttak még ekkora esőt, nem is ez volt az első idén. - TÚLÉLTE - Élve mentettek ki egy férfit, aki a metró alá esett Budapesten, a Klinikák állomásnál. Átment felette a metró, az életmentő árokba zuhant, ezért élte túl, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
  2020. 06. 26.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 06. 26.
  péntek
  HÁTBA LŐTTE - Gyerekei szeme láttára lőtte hátba volt élettársát egy férfi Érden. A kommandósok fogták el. Fegyverarzenált találtak nála. – ÉLETVESZÉLY - A nyolcas útra hajtott fel egy autós, szemben a forgalommal. Ehhez előtte majdnem 180 fokban meg kellett fordulnia. – BRUTÁLIS - A kórházban tartóztatták le a késelőt, aki miután brutálisan végzett családtagjaival, felgyújtotta őket, így akarta álcázni a gyilkosságot.
  2020. 06. 26.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 06. 25.
  csütörtök
  FÁJDALOM - Zokogva búcsúztatták el rokonai, barátai a Deák téri késelés egyik áldozatát. Még most is sokkos állapotban vannak, azt mondják, a késelőnek soha nem tudnak megbocsátani. – GYILKOS - Egyetlen szúrással ölte meg munkatársát egy férfi Csolnokon. Áldozatának esélye sem volt, azonnal meghalt. A kegyetlen férfi egy pulóver miatt ölt, most elítélték, tíz évet kapott. – ÁRHULLÁM - Áradnak a folyók, a Tisza hihetetlen mennyiségű szemetet és hordalékot hozott magával. A vízszint-emelkedés miatt volt, ahol a kompokat is leállították.
  2020. 06. 25.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 06. 24.
  szerda
  SZÍVSZORÍTÓ - Elájult az édesanya, amikor hófehér koporsóban eltemették a 14 éves Nórit. A lányt egy traktor gázolta halálra. Az apa sokkot kapott, a temetésre sem tudott elmenni. – KEGYETLEN - Agyonverte szomszédját a pándi rém. A fiatal férfi a padláson át mászott be áldozatához, akire önkívületi állapotban támadt rá. Miután halálra verte, a feleségét meg akarta erőszakolni. – ÚJSZÜLÖTT - Koronavírusos kismamának született gyereke Budapesten. A baba császármetszéssel jött világra, az anyukánál nem sokkal a szülés előtt diagnosztizálták a betegséget.
  2020. 06. 24.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  MŰSORÚJSÁG    
  Most
  Később

  © 2020 TV2 Zrt.
  A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


  Powered by Neoport Core CMS engine  Friss Népszerű Követett
  Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
  Hagyományos Hírtérkép Idővonal