augusztus
21.
Sámuel, Hajna
EUR: 324.96
USD: 293.15
Kövessen minket!
Bejelentkezés

TELJES ADÁSOK

Friss adások
ROSSZUL LETT - Meg akart mártózni a vízben a kánikulában, de rosszul lett egy 60 év körüli férfi a gyenesdiási strandon. Többen...
 
GYILKOSSÁG - Ünneplők szeme láttára késelte halálra riválisát egy férfi Polgáron, féltékenységből támadt volt szerelme új...
 
GYILKOSSÁG - Ünneplők szeme láttára késelte halálra riválisát egy férfi Polgáron, féltékenységből támadt volt szerelme új...
 
GYILKOSSÁG - Ünneplők szeme láttára késelte halálra riválisát egy férfi Polgáron, féltékenységből támadt volt szerelme új...

Tények délben
Keresés!
 • Tények Reggel
 • Tények Délben
 • Tények
 • Tények Este
 • 2019. 08. 17. szombat
  DRÁMA - Szörnyethalt két fiatal, amikor autójukkal egy oszlopnak csapódtak Budapesten. Összesen hatan haltak meg egy nap alatt az utakon: négy autós, egy motoros és egy biciklis. – ANYAGYILKOS - Szörnyű részletek derültek ki: megkötözte, agyonverte, szőnyegbe rejtette édesanyját az a mohácsi férfi, akit anyja megölésével gyanúsítanak. A bíróság letartóztatta. – TELT HÁZ - Ezekben a percekben is tízezrek indulnak vakációzni, megteltek a szállodák, aki teheti, a következő napokban pihenni fog, elkezdődött a hosszú hétvége.
  2019. 08. 16. péntek
  BEISMERTE - Nyelvész professzor gyilkolt Mohácson. Saját édesanyját verte halálra, a gyilkosság után Pécsett bújt el, de hamar megtalálták. Mindent beismert. – AKCIÓ - Filmbe illő jeleneteket videóztak Budapesten, a Gyömrői úton. Négy rendőr fegyverrel a kezében állított meg egy menekülő sofőrt. Igazoltatás elől szökött el. – MEDVETÁMADÁS - Felemelt, majd a combján és a karján marcangolt egy juhászt egy medve Csíkszentimrén. A 40 éves férfi a juhokra vigyázott, amikor a nyájat két medve megtámadta.  2019. 08. 15. csütörtök
  JÉGVIHAR - Óriási jégeső tarolt le több Borsod megyei települést. Volt, aki az autójában ragadt, máshol a tetőket tépte le az ítéletidő. Tojásméretű jégdarabok pusztítottak. – GYILKOSSÁG - Megölhette saját anyját egy férfi Mohácson. Az idős nő vérbe fagyott testét az ismerősei találták meg. Fél nap alatt fogták el a gyilkost, Pécsig menekült. – ÜTKÖZTEK - Lerobbant autóba rohant bele egy teherautó az M43-as leállósávjában. Az apja akart segíteni a sofőrnek, elaludhatott a teherautós. Hárman, métereket repültek.
  2019. 08. 14. szerda
  SZOBAFESTÉS - Nem tetszett neki a végeredmény, ezért fegyverrel követelte vissza a munkadíjat egy férfi Debrecenben. Először megverte a festőket, majd vadászpuskát fogott rájuk. – MEGALÁZTA - Ütötte és rugdosta 12 éves iskolatársát egy idősebb fiú Budapesten. Még a cipőjét is megcsókoltatta vele. Úgy tudjuk, egy szál cigin vesztek össze. – TÁMADÁS - Önmagából kikelve ordítozott és őrjöngött az a férfi, aki egy kapával támadt operatőrünkre. Az autóját is megrongálta, később a rendőrökre is rárontott, ők teperték le.  2019. 08. 13.
  kedd
  BEISMERTE - Együtt ittak, majd összevesztek, végül megölte ismerősét egy ukrán férfi Rákospalotán. Hangoskodtak, ami zavarta a magyar férfit, emiatt halt meg. – HALÁLOS - Idős házaspár halt meg egy brutális balesetben Jánosházánál. Rossz irányba kanyarodtak. Pár méterre a balesettől szintén meghalt egy sofőr. – HŐSÉG - Elviselhetetlen kánikula tombol az országban. Az év legmelegebb napja volt ma. 50 fok volt a sütödékben. Egész nap vizet osztottak az embereknek.
  2019. 08. 13.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 08. 10.
  szombat
  TINITERROR - Döbbenetes felvételt készítettek arról, ahogy egy tinilány megaláz és többször megpofoz egy másik tinilányt Vas megyében. Azért verte meg, mert a barátait szidta. - ÜTKÖZÉS - Saját frontális ütközését vette videóra egy férfi, miközben épp a macskájáról készített felvételeket az M7-esnél. A macskáról kiderült, hogy hatalmas internetes rajongótábora van. - HŐSÉGRIASZTÁS - Kánikula lesz az országban hétvégén. Akár 37 fok is lehet, a panelekben elviselhetetlen a levegő. Riasztást adott ki a tisztifőorvos.
  2019. 08. 10.
  szombat
  2019. 08. 09.
  péntek
  HORRORBALESET - Két hónapos csecsemő és az édesapja haltak meg egy brutális balesetben Szerencsnél. Nyaralni érkezett a család, az anya kórházban van. – VÉRENGZÉS - Szíven szúrta volt barátnőjét egy 17 éves fiú Budapesten. Megszökött a házi őrizetből, végül a lány anyját és saját magát is megszúrta. – KUTYAKÍNZÓ - Elmenekült otthonából az a balotaszállási nő, aki az autójához kötve ölte meg kutyáját. Rengetegen keresik, valóságos lincshangulat alakult ki, méltó büntetést akarnak neki.
  2019. 08. 09.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 08. 08.
  csütörtök
  JÉGVIHAR - Óriási erővel tarolta le a vihar az ország keleti felét. Szabolcsban az eső, Borsodban a jég pusztított. Egerben hömpölygött a víz az utcákon. – ÁLLATKÍNZÓ - Lovat is húzott már a kocsija után a kutyakínzó balotaszállási nő. Szerinte a kutya megérdemelte a kínzást. A nő akár három év börtönt is kaphat. – LAKÁSTŰZ - Hatalmas lángokkal égett egy panellakás a harmadik kerületben. A lakóknak semmijük nem maradt, ruhát is szomszédoktól kaptak.
  2019. 08. 08.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 08. 07.
  szerda
  ELFOGTÁK - Saját édesanyja hívta ki a kommandósokat őrjöngő fiára Tápiószecsőn. A férfi egy karddal fenyegette meg családját. Kiderült, hogy már többször támadt családjára fegyverekkel. – BRUTÁLIS - Bálamadzaggal az autójához kötötte, így húzta haza kutyáját egy nő Balotaszállásra a szomszéd faluból. Miután hazaértek, élve áshatta el a megkínzott állatot. – DRÁGULÁS - Majdnem kétszeresére drágult a paprika és a paradicsom a tavalyi árakhoz képest. Lecsószezon van, mindenki most akar vásárolni, pedig kevés termett.
  2019. 08. 07.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 08. 06.
  kedd
  FELROBBANT - Szenet darált egy elektromos kávédarálón egy 17 éves fiú és ötéves öccse. A szénportól a gép felrobbant, mindketten súlyosan megégtek. – KEGYETLEN - Egy zsák krumpliért és két kiló húsért ölt meg egy csontsovány kutyát egy férfi Dencsházán, gyerekek szeme láttára. Arról, hogy mit tett, ő maga beszélt. – HORROR - Vérhas büfék, horroréttermek – nyolc hónapos töltött káposztát szolgáltak fel a vendégeknek egy lugosi étteremben. Nem ez volt az első eset, rengeteg döbbenetes történetet mutatunk meg.
  2019. 08. 06.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  MŰSORÚJSÁG    
  Most
  Később

  © 2019 TV2 Zrt.
  A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


  Powered by Neoport Core CMS engine  Friss Népszerű Követett
  Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
  Hagyományos Hírtérkép Idővonal