december
12.
Gabriella
EUR: 330.28
USD: 297.98
Kövessen minket!
Bejelentkezés

TELJES ADÁSOK

Friss adások
ROBBANTÓK - Magyarok fosztogattak bankautomatákat Németországban. Robbantással jutottak a pénzhez, amit itthon mostak tisztára....
 
ROBBANTÓK - Magyarok fosztogattak bankautomatákat Németországban. Robbantással jutottak a pénzhez, amit itthon mostak tisztára....
 
BÖRTÖN - Nem szabadulhat élve a bőnyi rendőrgyilkos! Győrkös István egy méterről lőtt le egy nyomozót az otthonában. A férfi...
 
BÖRTÖN - Nem szabadulhat élve a bőnyi rendőrgyilkos! Győrkös István egy méterről lőtt le egy nyomozót az otthonában. A férfi...

Tények délben
Keresés!
 • Tények Reggel
 • Tények Délben
 • Tények
 • Tények Este
 • 2019. 12. 11. szerda
  SZÖRNYŰ - Savat itattak vele, majd halálra szúrtak egy magyar nőt Nigériában. Bernadett brutális rablótámadás áldozata lett lagosi otthonában. - BENNÉGETT - Menekült, de rosszul lett a füstben és saját lakásában égett halálra egy férfi Budapesten. Holttestét az ajtóban találták meg a tűzoltók. - ÁMOKFUTÓ - Pánik és rettegés Csehországban, négyen azonnal meghaltak, amikor egy férfi tüzet nyitott egy ostravai kórházban. Sok a sérült, az elkövető magával is végzett.
  2019. 12. 10. kedd
  TRAUMA - Semmire sem emlékszik a támadásból az a 17 éves fiú, aki megkéselte tanárát Győrben. Most egyszemélyes, kamerával megfigyelt cellában őrzik. - HAZAMEHET - Otthon töltheti a Karácsonyt a Bróker Marcsiként elhíresült csaló. A nő több, mint 700 embertől összesen 12 milliárdot csalt ki. Dühös károsultjai várják haza. - LUCFENYŐ - Tavaly túltermelték, idén kevesebbet ültettek lucfenyőből. Országszerte drágább lehet a fenyő, méterenként akár ezer forinttal is többe kerülhet, mint tavaly.  2019. 12. 07. szombat
  SOKKOLÓ - Már hónapok óta pszichés problémái voltak annak a diáknak, aki leszúrta tanárát egy győri középiskolában. A késelő fiú családja összeomlott, az apa bocsánatot kért. - EMBERTELEN - Halálra fagyott egy férfi Kenderesen, mert kitették a kocsmából és lefektették a jéghideg földre. A pultos is látta, hogy a járdán fekszik, de magára hagyta és hazament. - MEGFULLADT - Tragédia az álomnyaralásból: úszni indult, de belefulladt a tengerbe egy magyar háziorvos Malajziában. A nő imádott utazni. Egy egész falu gyászolja.
  2019. 12. 06. péntek
  TANÁRKÉSELÉS - Rossz jegyet kapott, ezért megkéselte tanárát egy 17 éves diák Győrben. A nő súlyosan megsérült, azonnal meg kellett műteni. - ÍTÉLET - Elítélték azt a férfit, aki agyonlőtt egy óvónőt Óbudán. Több lövéssel, kegyetlenül végezte ki az asszonyt. 20 évet kapott. - FELAKADT - Több, mint három órán át lógott fojtónyakörvénél fogva egy kutya az erkélyről Budapesten, a nyolcadik emeletről. Fogával és körmeivel tartotta magát.  2019. 12. 05.
  csütörtök
  VEREKEDTEK - Térfigyelő kamera vett fel egy brutális utcai verekedést Budapesten. Részegen veszett össze két férfi, hatalmas erővel ütötték egymást. Hárman padokról nézték végig. - TŰZHALÁL - Háromszor fordult vissza az égő házába egy férfi Neszmélyen, végül nem tudták megmenteni, meghalt. Csanádpalotán felrobbant egy ház, meghalt egy idős nő. - HORRORMENÜ - Drágább lesz idén az ünnepi menü. Szinte minden hús és zöldség drágul karácsonyig. Rengetegen inkább már most rendelnek, az ugyanis olcsóbb.
  2019. 12. 05.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 12. 04.
  szerda
  ELÍTÉLTÉK - El akarta hagyni a szerelme, ezért megölte őt egy férfi Kenézlőn. Fakaróval végzett vele és a testvérével is, a gyilkost kedden ítélték el. – TÖMEGBALESET - Négy autó ütközött, heten sérültek meg, egy nő azonnal meghalt a hatalmas balesetben Székkutasnál. Először frontálisan ütköztek, egy kisgyerek is megsérült. – HALÁLOS TŰZ - Saját háza kapujában halt meg egy idős férfi Nagylócon. Hatalmas lángokkal égett a háza, a helyiek szerint a férfi jó ember és jó szakember volt.
  2019. 12. 04.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 12. 03.
  kedd
  HÓKÁOSZ - Az ország több pontján is havazott ma, volt, ahol több centi megmaradt. Rengeteg volt a baleset és az útlezárás, a főváros megbénult. - ÖSSZETÖRT - Megszólal az a nő, akinek négy gyermeket kell felnevelnie a borzalmas nagylóki tragédia után. A kicsik édesapját viccből egy székhez kötözték egy kocsmában. Másnapra meghalt. - ROHAM - Megindult a roham a boltokban és a plázákban. A legtöbben az égősorokat és a mikuláscsomagokat veszik, de már kapható fenyőfa is.
  2019. 12. 03.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 11. 30.
  szombat
  FÉLTÉKENYSÉG - El akarta hagyni a szerelme, ezért ölte meg kegyetlenül a nőt az albertirsai férfi. Összevesztek, egy zsineggel megfojtotta, majd elásta. A férfit letartóztatták. - GYEREKHALÁL - Fertőző agyhártyagyulladás miatt halhatott meg egy csecsemő egy buszon az M1-es autópályán. Sátoraljaújhelyen szerdán halt meg egy gyerek a fertőzéstől. - GÁZOLÁSOK - Nem volt láthatósági mellénye a Lakiteleknél halálra gázolt biciklisnek. Tompánál is a sötétben gázoltak, a rendőrség ma ingyen osztott lámpákat és mellényeket.
  2019. 11. 30.
  szombat
  2019. 11. 29.
  péntek
  BORZALMAS - Megölte 42 éves szerelmét egy férfi Albertirsán, majd elásta egy pincében. A holttest hónapokig a föld alatt volt, szerdán találták meg. A tettest már el is fogták. - HABLEÁNY - Vádat emeltek Jurij C. ellen. Szállodahajójával májusban tarolta le a Hableányt. 28-an haltak meg a tömegszerencsétlenségben. - GÁZOLÁS - Sokkoló képsorokat rögzített egy térfigyelő kamera Vácon. Hatalmas sebességgel ütnek el egy nőt a zebrán. Csak idén 800 hasonló eset történt.
  2019. 11. 29.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2019. 11. 28.
  csütörtök
  HALÁLFÉLELEM - Öngyilkos ámokfutó csapódott Gáspár Győző autójába Mátraverebélynél. A showman és családja megsérült és sokkot kapott. Lányát Győző húzta ki az autóból. - LÖVÖLDÖZÖTT - Részegen, gázpisztollyal lövöldözött egy férfi a nyílt utcán Budapesten. Bárkit eltalálhatott volna, a rendőrök percekkel később elfogták. - PORTIK - Mindent tagadott és mentegette magát Portik Tamás a bíróságon. Azzal vádolják, hogy ő öletett meg egy zsokét az ügetőn. Most utalt rá, hogy ki lehetett a megrendelő.
  2019. 11. 28.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  MŰSORÚJSÁG    
  Most
  Később

  © 2019 TV2 Zrt.
  A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


  Powered by Neoport Core CMS engine  Friss Népszerű Követett
  Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
  Hagyományos Hírtérkép Idővonal