január
20.
Fábián, Sebestyén
EUR: 335.49
USD: 301.48
Kövessen minket!
Bejelentkezés

TELJES ADÁSOK

Friss adások
HORRORBALESET - Ötgyerekes édesanya csapódott kamionba Vácnál - áttért a szembesávba és nem fékezett, még élt,...
 
CSERBENHAGYÁS - Részegen gázolt halálra egy sofőr egy fiatal nőt Salgótarjánban. Nem állt meg segíteni, elmenekült, a...
 
RÉM - Agyonverte és megerőszakolta 88 éves áldozatát a zsámboki rém, a gyilkos brutális kegyetlenséggel végzett...
 
RÉM - Agyonverte és megerőszakolta 88 éves áldozatát a zsámboki rém, a gyilkos brutális kegyetlenséggel végzett áldozatával,...

Tények délben
Keresés!
 • Tények Reggel
 • Tények Délben
 • Tények
 • Tények Este
 • 2020. 01. 17. péntek
  LAKÁSTŰZ - Kigyulladt egy lakás Budapest belvárosában. A lángok hamar átterjedtek több szomszédos lakásra is az erkélyen át, menekíteni kellett a lakókat. - BOSSZÚ - Alkoholon és cigarettán veszett össze a szomszéd párral egy férfi Monoron. Bosszúból rájuk gyújtotta a lakókocsijukat, egyikük úgy megégett, hogy másnapra meghalt. - ÍTÉLET - Elítélték azt a brit férfit, aki kirabolt egy ékszerboltot Pécsett. Nem csak a betörésről, de az üldözésről is videó készült. Bocsánatot kért a betörésért.
  2020. 01. 16. csütörtök
  AGYONVERTÉK - Az utcán öltek meg egy 33 éves nőt Budapesten. Egy iroda előtt találták meg a testét, fél napig feküdt ott, a rendőrök most is keresik a gyilkost. - HALÁLOS - Betonhídnak ütközött autójával és azonnal meghalt egy sofőr Mezőlakon. A férfi nem volt bekötve, gyorsan ment, egy szemtanú azt hitte, gázrobbanás történt. - ELSODORTA - Zebrán sodort el egy taxis egy gyalogost az ötödik kerületben. Nem figyelt és gyorsan hajtott be a kereszteződésbe. A gyalogos megijedt és elesett az úton.  2020. 01. 15. szerda
  BÚCSÚ - Szívszorító levélben köszönt el korábbi férjétől Liptai Claudia. Gesztesi Károlyt rengetegen búcsúztatták a Vígszínházban. Kollégák és barátok emlékeztek rá. - NYOMOZÁS - Késeléssel fenyegették szomszédaikat a Dinamó utcai kigyulladt ház lakói, amikor rájuk szóltak. A rendőrség nyomozást indított a tűz miatt. Rosszul lehetett bekötve a kémény. - SZABADULHAT - Kiengednék a börtönből a skálás gyilkost. Bene László kártérítést kapott, milliókkal távozhat. Az ügyészség fellebbezett, hogy ne engedjék ki.
  2020. 01. 14. kedd
  TŰZVÉSZ - Öt ház kigyulladt és három gázpalack is felrobbant vasárnap este Óbudán. Egy faházról terjedtek tovább a méteres lángok, a vezetékeket is elérték, egy ember megsérült. - MEGKÉSELTE - Saját apja szúrt szíven egy férfit Kiskunfélegyházán. Családi vita fajult késelésig, a sérült férfi édesanyja riasztotta a mentőket és a rendőröket. - KÖD - Sűrű, tartós köd és csúszós utak nehezítették a közlekedést országszerte. Még a tapasztalt sofőrökön is kifogott az időjárás, rengeteg volt a baleset.  2020. 01. 11.
  szombat
  GYILKOSSÁG - Összevesztek, majd megölte a saját nagyanyját egy férfi Baján. Később megijedt és a pincében ásta el a holttestet, mindent bevallott, letartóztatták. - TINITERROR - Videóra vették, ahogy megveri és összerugdossa egyik társát egy fiú a kaposvári gyermekotthonban. Ütötte a hátát, többször fejbe rúgta, a többiek közben nevettek rajta. - VESZÉLYES - Rengeteg baleset történt a csúszós utakon. Árokba csapódtak, szalagkorlátnak ütköztek az autók. A járdákon is egymást érték a balesetek, tömeg volt a traumatológiákon.
  2020. 01. 11.
  szombat
  2020. 01. 10.
  péntek
  LESZAKÍTOTTA - Könyékből leszakította egy présgép egy középkorú férfi kezét egy műanyaggyárban. Kollégái mentették meg az életét, lehet, hogy a kezét is sikerül visszavarrni. - TŰZ - Két idős asszony is bent égett a saját házában Zala megyében.Türjén a szomszédok hajnalban a tűzre ébredtek, Zalaszentgróton is kiégett egy ház. - ÉVINDÍTÓ - A cél a gazdaság erősítése, a bérek és a foglalkoztatás növelése - ezt mondta Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatóján. Úgy fogalmazott: országépítő korszakot élünk.
  2020. 01. 10.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 01. 09.
  csütörtök
  KEGYETLEN - Megöltek egy 77 éves asszonyt, majd holttestét a szemétkupacok közé rejtették Vámosmikolán. Egy fiatal pár gyilkolt, mert a nő korábban feljelentette őket. - MÉRGEZÉS - Egy egész család meghalt Nagykanizsán, miután füstmérgezést kaptak házukban. A környéket megrázta a tragédia, szerették őket. A rendőrség nyomozást indított. - RENDŐRGYILKOS - A börtönben adott exkluzív interjút a Tényeknek az életfogytiglanra ítélt bőnyi rendőrgyilkos. A mai napig azt állítja, hogy ártatlan.
  2020. 01. 09.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 01. 08.
  szerda
  LETARTÓZTATTÁK - Adósságuk miatt ölte meg élettársát egy zalaegerszegi férfi. Magával is végezni akart, de végül szólt a rendőröknek. Letartóztatták. - RÁTOLATOTT - Halálra gázoltak egy nőt munka közben a bakonyi erőmű területén. Az udvaron dolgozott, de a sofőr nem vette észre és rátolatott. Az áldozat azonnal meghalt. - TAGADJA - Szívességből vitte el Fannit a lakásából. Ezt mondta a gyilkossággal megvádolt férfi a bíróságon. A volt valóságshow szereplő két éve tűnt el. Most kezdődött a tárgyalás.
  2020. 01. 08.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 01. 07.
  kedd
  SZÍVSZORÍTÓ - Járókelők próbálták újraéleszteni Gesztesi Károlyt, akinek az életét az orvosok sem tudták megmenteni. A tragédia helyszínén azóta is mécsesek égnek. - KEGYETLEN - Beismerte a gyilkosságot az a mórahalmi férfi, aki egy veszekedés után halálra szúrta testvérét. A nyomokat úgy próbálta meg eltüntetni, hogy halott öccsére gyújtotta a házat. - MÉRGEZŐ - Pánik tört ki Cereden, miután 100 kilogramm mérgező anyagot, higanyt talált egy család egy frissen vásárolt családi házban. A környéket ellepték a katasztrófavédők.
  2020. 01. 07.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 01. 04.
  szombat
  KÉSELÉS - Hátba szúrta társát egy 13 éves lány egy esztergomi gyermekotthonban. Ok nélkül késelt, több centi mély volt a seb. A gyermek-támadót letartóztatták, korábban fegyverrel rabolt. - LETARTÓZTATTÁK - Rossz napja volt és nyugtatókra ivott - ezt mondta vallomásában a kőbányai macsétás gyilkos. A nő lánya hívta a segélyhívót, végighallgatták a gyilkosságot a telefonban. - HALÁLOS - Teherautóba csapódott és azonnal meghalt egy autós Ercsinél. Darabokra tört a kocsi. Ráckevénél maga mögött kötötte be az övet egy autós, métereket repült, majd szörnyethalt.
  2020. 01. 04.
  szombat
  MŰSORÚJSÁG    
  Most
  Később

  © 2020 TV2 Zrt.
  A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


  Powered by Neoport Core CMS engine  Friss Népszerű Követett
  Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
  Hagyományos Hírtérkép Idővonal