február
19.
Zsuzsanna
EUR: 334.67
USD: 308.59
Kövessen minket!
Bejelentkezés

TELJES ADÁSOK

Friss adások
GYILKOSSÁG - Idős asszonyt öltek meg egy kiskunmajsai tanyán. Férje gyilkolhatta meg, fejbe verte valamivel, a férfi elmenekült, a...
 
JÁRVÁNY - Két magyar került két hétre karanténba, az MS Westerdam fedélzetén utaztak, a hajón egy idős utasnál állapították...
 
JÁRVÁNY - Két magyar került két hétre karanténba, az MS Westerdam fedélzetén utaztak, a hajón egy idős utasnál állapították...
 
HALÁLOS - Néhány óra alatt hárman haltak meg a magyar utakon Csótnál. A vétlen autóban égtek ketten halálra. Monorierdőnél...

Tények délben
Keresés!
 • Tények Reggel
 • Tények Délben
 • Tények
 • Tények Este
 • 2020. 02. 15. szombat
  FORDULAT - Szabadlábra helyezték a Prisztás József megölésével vádolt H. Istvánt. Felmentették az emberölés vádja alól. A férfi több mint tíz évet volt ártatlanul börtönben. - ELFOGTÁK - Elfogták, korábban késelhetett is a népfürdő utcai gyilkos. Egy nőt vert halálra a nyílt utcán, most fogták el. Órákig feküdt a megvert nő az utcán. A gyanúsított mindent tagad. - VALENTIN-NAP - Valentin napi szerelmes roham a boltokban. Rengeteg virágot, csokit és szíves ajándékot vásároltak ma a boltokban. Drágult minden, mégis mindenki megveszi.
  2020. 02. 14. péntek
  SOKKOLÓ - Ketten meghaltak és heten megsérültek egy brutális balesetben Tatabányánál, kisbusz csapódott egy kamion nyerges vontatójának, a kamion lerobbant az autópályán. - DRÁGULT - Ezer forinttal is többe kerülhet a hétvégi nagybevásárlás, mint egy éve ilyenkor. Drágultak az alapvető élelmiszerek, de az alkohol, a benzin és a dohány is. - GYÁSZ - Hosszas betegség után, 72 éves korában meghalt a világ- és Európa-bajnok kenus, Wichmann Tamás. Barátai, sporttársai emlékeznek rá és karrierjére a Tényekben.  2020. 02. 13. csütörtök
  VONATBALESET - Másodperceken múlt az élete egy sofőrnek, aki autójával rekedt a síneken Vecsésnél. Egy szemből érkező kocsitól ijedt meg a sofőr, két vonat is nekicsapódott az autónak. - HORRORÜZEM - Egérürülék és mocsok mindenhol - undorító üzemet találtak a NÉBIH szakemberei. A tofugyárban mindent rozsda borított, egy tonna élelmiszert foglaltak le, bezárt a gyár. - HALÁLOS GÁZOLÁS - Villamos lökte a kamion elé, azonnal meghalt egy 20 éves férfi Kőbányán. Munkába ment, nem vette észre a villamost, a kamion átment a fején.
  2020. 02. 12. szerda
  CIARA - Tovább pusztított a vihar az országban - fákat döntött ki, egészben tépett le tetőket. A tűzoltókat csaknem 900-szor riasztották, hatalmas a kár. - ELKEZDŐDÖTT - Elkezdődött az évtized pere Magyarországon, Gyárfás és Portik állt a bíróság elé, a vád szerint ők ölették meg Fenyő Jánost, mindent tagadnak. - INFLUENZA - Napról napra többen influenzásak, egyes kórházakban látogatási tilalom van - ennek ellenére nagyon kevesen oltatják be magukat.  2020. 02. 11.
  kedd
  SZÖRNYETHALTAK - Ketten haltak meg egy brutális balesetben Dunaszentgyörgynél. Elaludhatott az egyik sofőr, frontálisan csapódott a szemből érkezőbe. Még a motor is kiszakadt. - LETARTÓZTATTÁK - Halálosan megfenyegette a megölt lány testvérét, ezért letartóztatták a sólyi gyerekgyilkos apját. A férfi azt mondja, azért fenyegetőzött, mert rossz lelkiállapotban volt. - VIHARCIKLON - Hatalmas pusztítással megérkezett a Ciara Magyarországra. A széltől kibillent a Balaton, volt, ahol fák dőltek utakra és több repülőjáratot is töröltek.
  2020. 02. 11.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 02. 08.
  szombat
  CSALÁDIRTÁS - Megölte két gyerekét egy férfi Tatabányán, majd saját magával is végzett. A szomszédok veszekedést hallottak, nem tudni, miért gyilkolt az apa. - FELÜGYELET - Drogozott és jogosítvány nélkül vezetett az a taxis, aki miatt meghalt a Fradi volt játékosa. A vétkes sofőr is megsérült, gipszben várta az ítéletet. - HAZAMEHETETT - Még karanténban van, de hazamehetett az izomsorvadásos kisfiú. Édesanyja a közösségi oldalon tudatta a hírt, hogy Levente egyre jobban van.
  2020. 02. 08.
  szombat
  2020. 02. 07.
  péntek
  ÍTÉLET - Elítélték azt a házaspárt, akik nem engedték beadni a K-vitamint csecsemőjüknek. A kicsi hathetesen már menthetetlen volt, később meghalt. - VIHAR - Kidőlt fa zuhant rá egy autósra Nemesvitán. A sofőr azonnal szörnyethalt. Az ország több pontján is tovább tombolt és hatalmas károkat okozott a vihar. - LETÁBOROZTAK - Migránsmenet érkezett a magyar határhoz. Nagyjából 300-an táboroztak le a szerb határátkelőnél, Magyarországra szeretnének bejutni.
  2020. 02. 07.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 02. 06.
  csütörtök
  SZÉLVIHAR - Futva menekültek a diákok Törökszentmiklóson, mert letépte a vihar a sportcsarnok tetejét. Pápán egy ház falát döntötte ki, hatalmas a kár az országban. - HALÁLOS - Volt NB1-es focista halt meg egy brutális balesetben Budapesten. Egy taxival ütközött, majd árokba csapódott. Autósok tartották a kocsit, hogy le ne zuhanjon. - ELÍTÉLTÉK - Tizenöt év börtönt kapott a sólyi gyerekgyilkos. A kamasz bestiálisan ölte meg a lányt, a maximális büntetést kapta. A lány apja elégedett, a gyilkos nem kért tőle bocsánatot.
  2020. 02. 06.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 02. 05.
  szerda
  VÍRUS - Egy koronavírussal fertőzött belga utas is volt azon a repülőn, amely hazahozta a magyarokat Kínából. Közben egy lázas kínai utast szűrt ki a hőkamera a Liszt Ferenc repülőtéren. - SOKKOLÓ - Megdöbbentő felvétel, egy sofőr képtelen volt egyenesben tartani a kamionját. Az autópályán egyre jobban kacsázott, majd a szalagkorlátnak csapódott, a döbbenetes balesetet egy autós felvette. - ÍTÉLETIDŐ - Autókra dőlt fák, leszakadt redőnyök, villanyvezetékek - mindenhol hatalmas pusztítást okozott a viharos szél. Sok helyen rekordok dőltek meg, volt, ahol 120 kilométeres szelet mértek.
  2020. 02. 05.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 02. 04.
  kedd
  TÜNETMENTESEK - Megérkeztek Budapestre a Vuhanból kimenekített magyarok. Két hétre kerültek karanténba, rengeteg vizsgálat vár rájuk. - ELÍTÉLTÉK - 13 év után ma ért véget Balla Irma gyilkossági ügye. Azonban nem emberölésért, csak annak kísérletéért ítélték el a támadót. A férfi jó magaviselettel sem szabadulhat. - TANÁRALÁZÁS - Papírral ütötték a fejét, megalázták a tanárnőt diákok az egyik mezőtúri iskolában. Társuk vette fel telefonnal, hogyan húzták a ruháját és heccelték az ütésekkel.
  2020. 02. 04.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  MŰSORÚJSÁG    
  Most
  Később

  © 2020 TV2 Zrt.
  A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


  Powered by Neoport Core CMS engine  Friss Népszerű Követett
  Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
  Hagyományos Hírtérkép Idővonal