június
6.
Norbert, Cintia
EUR: 345.57
USD: 308.35
Kövessen minket!
Bejelentkezés


TELJES ADÁSOK

Friss adások
TRAGÉDIA - Edzés közben halt meg egy huszonkét éves válogatott birkózó. Bendegúzt a társai próbálták újraéleszteni,...
 
HATÁR - Már korlátozások nélkül lehet utazni Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába is, erről beszélt Szijjártó Péter. Nem...
 
KEGYETLEN - Elítélték a gyilkost, aki az élettársát és kutyájukat is megfojtotta Zalaegerszegen. Közösen akartak meghalni a...
 
KEGYETLEN - Elítélték a gyilkost, aki az élettársát és kutyájukat is megfojtotta Zalaegerszegen. Közösen akartak meghalni a...
Tények délben
Keresés!
 • Tények Reggel
 • Tények Délben
 • Tények
 • Tények Este
 • 2020. 06. 04. csütörtök
  GYILKOSSÁG - Két másik lányt is meg akart ölni az a férfi, aki egy macsétével végzett ki egy háromgyerekes anyát Kőbányán. A brutális gyilkos azt írja a naplójában, hogy a Sátán segítségével fog gyilkolni. - KIREPÜLT A KOCSIBÓL - Kirepült luxusterepjárójából és szörnyethalt egy sofőr. A férfinek nem voltak iratai. A rendőröknek órákba telt, míg kiderítették, kicsoda az áldozat, aki a kocsit vezette. - CSALÁDI VEREKEDÉS - Féltékenység miatt esett egymásnak két család Taktaharkányban. Lapáttal, kövekkel, karddal támadtak egymásra, nem is először, mindannyian rokonok.
  2020. 06. 03. szerda
  TRAGÉDIA - Soha nem ment gyorsan, soha nem vagánykodott. Ezt mondta a Tényeknek a bajai balesetben meghalt fiú barátja, egy katonai teherautóval karambolozott, szerelme is meghalt. – FANTOMKÉP - Ragasztott szemöldököt viselhetett a pécsi bankrabló, akit három hete keres a rendőrség. Új fantomképet adtak ki a férfiről. A nyomravezetői díj egymillió forint. – ÉLETVESZÉLY - Épphogy ki tudott kerülni egy tolató autót az M7-es autópályán egy férfi. A családja is veszélyben volt, a szabálytalan sofőr elnézhette a veszprémi kihajtót.  2020. 05. 30. szombat
  MEGKÉSELTE - Perceken múlt az élete annak a nőnek, akit volt barátja késelt meg Bátonyterenyén. Az mentette meg az életét, hogy a közelben volt egy mentőállomás. - HABLEÁNY - Egy éve történt Magyarország egyik legnagyobb hajókatasztrófája. A Hableányon 35-en voltak, amikor a szállodahajó letarolta őket, 28-an meghaltak. - NYITVA - Kinyitottak az éttermek belső terei Budapesten is, szabadtéri programokat is szervezhetnek már. Vidéken pedig megduplázódott a pünkösdi foglalások száma, nyitnak a strandok.
  2020. 05. 29. péntek
  TÖMEGBALESET - Öten meghaltak, négyen súlyosan megsérültek egy borzalmas balesetben Balatonkenesénél. Egy munkásokat szállító kisbusz ütközött teherautóval, kisgyerekek maradtak árván. – ELFOGTÁK - Egy 36 éves nő gyilkolhatta meg a rejtélyes halottat a 13. kerületben, halálra késelte, korábban tűz is volt az épületben, lehet, hogy akkor is a férfit próbálták megölni. – NYITÁS - Holnaptól Budapesten is nyitnak az éttermek belső terei, a szabadtéri mozik és meccsre is lehet menni. A maszk továbbra is kötelező marad és be kell tartani a védőtávolságot.  2020. 05. 28.
  csütörtök
  MEGRÁZÓ - Rossz előérzete volt a hétvégén meghalt crossmotoros apjának, mielőtt fia elindult a pályára, útközben tudta meg, hogy a fiú meghalt, sírva beszélt a Tényeknek a tragikus napról. – GYILKOSSÁG - Holtan találtak egy 29 éves férfit Budapesten, a 13. kerületben. Egy elhagyott épületben bukkantak rá, később derült ki, hogy gyilkosság áldozata lett, nem tudni, hogyan ölték meg. – ADATOK - Egyre több a házasság és egyre több gyerek születik Magyarországon. Ezzel egyidőben csökkent a halálozások száma, a járvány alatt ez szinte egyedülálló Európában.
  2020. 05. 28.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 05. 27.
  szerda
  BOCSÁNAT - A Tényeken keresztül, exkluzív interjúban kért bocsánatot az áldozatok családjaitól a Deák téri késelő édesanyja. Az asszony azt mondta: fia drogozhatott, józanul nem ölt volna. – MENTŐAKCIÓ - Súlyosan megsérült és nem tudott lábra állni egy nő a Pilisben. Ő maga hívta ki a mentőket és a tűzoltókat, végül egy speciális hordággyal mentették meg az életét. – CSÖKKEN - Folyamatosan csökken a fertőzöttek száma és nagyon sokan meggyógyultak már. Továbbra is enyhítenek a korlátozásokon, azonban óvatosnak kell maradni, a vizeket is ellenőrzik.
  2020. 05. 27.
  szerda
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 05. 26.
  kedd
  EXKLUZÍV - Hazavárja családja a Deák téren megölt fiút. Szülei összeomlottak, testvére sokkot kapott, nem emlékszik semmire. A család közeli rokona nyilatkozott a Tényeknek. – SOKKOLÓ - Anyja ölében halt meg egy egyéves kisfiú egy brutális balesetben Budapesten. Hátul ültek, a gyermek nem volt bekötve, piroson hajtott át a vétkes sofőr. – ÓVODÁK - Szigorú szabályokkal nyitottak újra az óvodák és bölcsődék vidéken. Semmit nem vihetnek be a gyerekek és folyamatos a fertőtlenítés. Budapesten jövő hét kedden nyithatnak.
  2020. 05. 26.
  kedd
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 05. 23.
  szombat
  Megöltek egy 16 és 21 éves fiatal férfit Budapesten a Deák Téren. Szülinapot ünnepeltek, amikor összevitatkoztak egy másik társasággal. Gyilkosuk épphogy nagykorú. Sikeres a járvány elleni védekezés Magyarországon, erről Orbán Viktor beszélt. Rengeteg életet...
  2020. 05. 23.
  szombat
  2020. 05. 22.
  péntek
  KINYITNAK - Készülnek a hétfői nyitásra a vidéki óvodák, bölcsődék, az iskolákban kis csoportokban foglalkoznak a gyerekekkel, június közepétől szervezhetnek ottalvós táborokat is. – TRAGÉDIA - Három gyerekével menekült a lángokból egy nő, amikor kigyulladt a házuk Szentesen. Aludtak, amikor a tűzoltók rájuk törték az ajtót, a kazánházból indulhatott a tűz. – RENDHAGYÓ - Soron kívül tárgyalják újra a borsodnádasdi gyilkosságot, az enyhe ítélet országos felháborodást váltott ki. Az áldozat édesanyja most abban bízik, hogy a gyilkost végleg elítélik.
  2020. 05. 22.
  péntek
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  2020. 05. 21.
  csütörtök
  LAZÍTÁS - Kevesebb a koronavírusos beteg, változtak a korlátozások, de sokan nem tartják be az alapvető szabályokat sem. Egyre kevesebben hordanak maszkot, pedig a vírus még jelen van. – TÁMADÁS - Késsel támadtak egy családra Tápiószelén, a 12 és 14 éves gyerekek megállították a kocsijukat, majd azt kiabálták, megölik a férfit. A család magára zárta a kocsit, így menekültek meg. – FUTÁS - Több száz métert rohant Gurmai Zita, mert nem akart interjút adni egy tévéstábnak. A szocialista politikus végül egy italboltba menekült be a kérdések elől.
  2020. 05. 21.
  csütörtök
  Tények Reggel
  Tények Délben
  Tények Este
  MŰSORÚJSÁG    
  Most
  Később

  © 2020 TV2 Zrt.
  A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


  Powered by Neoport Core CMS engine  Friss Népszerű Követett
  Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
  Hagyományos Hírtérkép Idővonal