november
30.
András, Andor
EUR: 361.2
USD: 302.97
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Krimi

Fojtogatta a feleségét - hét évet kapott
2016. január 27. 15:25


Jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy kőteleki férfit, aki 2012-ben egy kábelből készített hurokkal megpróbálta megfojtani a feleségét.

A táblabíróság emberölés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a jelenleg 36 éves vádlottat.
A férfi és a nő 1998-ban házasodott össze, a kapcsolatuk azonban megromlott, az asszony a gyermekeivel hosszabb-rövidebb időre elköltözve próbálta jobb belátásra bírni férjét, aki gyakran bántalmazta őt.


2012-ben az akkor már ötödik gyermekével terhes nő a verések miatt tarthatatlannak ítélte a helyzetet, ezért a családgondozó segítségével Budapestre menekült. Az asszony ötödik gyermeke is a fővárosban, egy anyaotthonban született. Májusban a vádlott megtudta, hol él a családja, Pestre ment, és a sértett akarata ellenére az öt gyermek közül hármat a szülei kőteleki házába vitt.


Júniusban az asszony a Jász-Nagykun-Szolnok megyei községbe utazott, hogy meglátogassa gyermekeit, de a férfi ezt megtudta, az utcán rátámadt, és elvette négy hónapos csecsemőjét. A nő ezt követően a hatóságokhoz fordult, valamint kezdeményezte a házasság felbontását.


Az asszony 2012. június 28-án ismét a faluba utazott, ahol a férfi megfenyegette, elvitte őt a gyerekeihez azzal, hogy "még utoljára nézze meg őket". Öt percet tölthetett a nő a gyermekeivel, majd a férj a félkész házába hurcolta az asszonyt, ahol egy ablaktalan, sötét szobában kábelből csúszóhurkot készített, azt a nő nyakára tette, és folyamatosan szorította. A 3-4 perces fojtogatásnak az vetett véget, hogy a férfi testvére bezörgetett az épületbe. A vádlott ráparancsolt a nőre, hogy ne merjen senkinek szólni a történtekről, de az asszony Budapestre visszaérve feljelentést tett. (MTI)
Mások ezeket is megnézték


krimi feleség fojtogatás emberölési kísérlet ítélet Szeged

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.

További hírek
Halálos balesetet okozott, hazament
Elítélték azt a fiatal férfit, aki húsvét vasárnap halálra gázolt egy motoros férfit Ajkán. A 72 éves motoros kanyarodni akart,...

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal