július
23.
Lenke
EUR: 324.95
USD: 289.69
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: választás - 418 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


Johnson az új brit miniszterelnök
2019. július 23. 20:40
Boris Johnson nyerte meg a brit Konzervatív Párt vezetőválasztását. A volt külügyminiszter, London korábbi polgármestere szerdától veszi át Theresa May helyét, így ő lesz az Egyesült Királyság új miniszterelnöke. May aznap délután jelzi majd lemondását II. Erzsébetnek, akinél Boris Johnson is hivatalos látogatást tesz.
Tarolt az ukrán elnök pártja
2019. július 23. 11:23
Toronymagasan nyerte az ukrán választásokat Volodimir Zelenszkij Nép Szolgája pártja. Az eddigi részeredmények azt mutatják, hogy az ukrán elnök pártjára a választók több mint 40 százaléka szavazott. Zelenszkij szerint az eredmény nem pusztán óriási bizalom a választók részéről, hanem hatalmas felelősség is egyben.
"A baloldal mindenre hajlandó"
2019. július 23. 11:09
Nacsa Lőrinc arról is beszélt, hogy a baloldal pénzért és hatalomért bármire képes. Ezt azzal kapcsolatban jelentette ki, hogy hangfelvétel bizonyítja: a DK-s Varju László pénzt ajánlott az egykori MSZP-s Horváth Imrének, ha visszalép Varju javára a tavalyi országgyűlési választáson. A baloldali párt ellen ezért zsarolás miatt nyomozás is indult. Nacsa Lőrinc szerint az elmúlt években Gyurcsányék semmit sem változtak.

„A baloldal mindenre hajlandó”
2019. július 22. 20:33
Pénzért és hatalomért bármire képes a baloldal. Erről a KDNP parlamenti képviselője beszélt. Nacsa Lőrinc felidézte: hangfelvételek bizonyítják, hogy a DK-s Varju László pénzt ajánlott az egykori MSZP-s Horváth Imrének, ha visszalép Varju javára a tavalyi országgyűlési választáson. A baloldali párt ellen ezért zsarolás miatt nyomozás is indult. Nacsa Lőrinc szerint az elmúlt években Gyurcsányék semmit sem változtak.
Tarolt az ukrán elnök pártja
2019. július 22. 20:30
Toronymagasan nyerte az ukrán választásokat Volodimir Zelenszkij Nép Szolgája pártja. Az eddigi részeredmények azt mutatják, hogy az ukrán elnök pártjára a választók több mint 40 százaléka szavazott. Zelenszkij szerint az eredmény nem pusztán óriási bizalom a választók részéről, hanem hatalmas felelősség is egyben.
A Néppárt szembement Merkellel
2019. július 1. 20:48
Az Európai Néppárt szembement Angela Merkellel, nem választották meg Soros emberét, Frans Timmermanst, akin keresztül a Soros NGO-kat támogatták volna - így összegezték a felfüggesztett európai uniós csúcstalálkozó történéseit az ülésen és a tárgyalásokon részt vevő, az MTI-nek név nélkül nyilatkozó magyar politikusok.
Választásnak álcázott reklám
2019. június 25. 20:28
Becsapják az embereket az ellenzéki jelöltek a képtelen ígéreteikkel. Ezt mondta Tarlós István az ellenzéki előválasztáson induló három jelölt, Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor programjára. A főpolgármester szerint a jelöltek ígéretei pénzügyileg és jogilag is teljesíthetetlenek. Az előválasztási ceremónia pedig egy ellenőrizetlen, választásnak álcázott marketingtevékenység.
A tagállamok sem támogatják Webert
2019. június 20. 20:40
Az Európai Unió tagállamai nem választanák meg Manfred Webert az Európai Bizottság elnökének. Erről a Financial Times írt. Így az elnökségre Webernek egyre kevesebb esélye van. Már a liberálisok sem kérnek a politikusból. De a magyar kormány sem támogatja. Egy felmérés szerint a visegrádi országok lakói sem Manfred Webert, sem Frans Timmermanst nem választanák meg az Európai Bizottság elnökének.
Kitálalt az MSZP-ről Szanyi Tibor
2019. június 12. 11:13
Újabb levélben értékelte az MSZP csúfos választási bukását Szanyi Tibor. A párt eddigi EP-képviselője páratlan keménységgel tálalt ki az MSZP összeomlásáról és valamennyi felelőséről. Bangóné patkányozását kommunikációs atombombának nevezte, a párt bukásáért pedig Ujhelyi Istvánt tette felelőssé. De kitálalt arról is, hogy Tóth Bertalan miért tolta magát önkényesen az EP-lista élére.
Újabb csecsemőt mentett az inkubátor
2019. június 4. 20:28
Egy hét alatt már a második csecsemőt tették be a miskolci kórház babamentő inkubátorába. Hétfő este egy kisfiú került a kórházhoz, május végén pedig egy kislány életét mentették meg így. A csecsemők nevelőszüleit rengeteg jelentkező közül választják ki, ők kapják majd fel az otthagyott gyerekeket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal