július
18.
Frigyes
EUR: 326.64
USD: 291.36
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: motor - 98 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


20 métert repült az autó motorja
2019. július 17. 19:52
20 métert repült a kiszakadt motor, de még a pedáljai is összekeveredtek annak az autónak, amelyik frontálisan ütközött egy másik kocsival Veszprém közelében. Az autót vezető 34 éves sofőr áttért a szembesávba, ahol belecsapódott egy másik autóba, amiben egy 50 éves házaspár ült. Mindhárman súlyosan megsérültek. Bélapátfalva közelében pedig egy 42 éves sofőr halt meg, amikor egy kocsisort akart megelőzni.
Virágföldre fektették a sérülteket
2019. július 7. 19:14
 Segíts anya, segíts, ezt kiabálta egy fiatal nő, miután a kocsijuk fának rohant Győrújfaluban. A tűzoltóknak le kellett vágni a kocsi tetejét és csak feszítővágóval tudták kiszabadítani a sérülteket. Egy ember meghalt a balesetben, ketten életveszélyesen megsérültek. A környékbeliek egy közeli kertészetből virágföldet hoztak, arra fektették a sérülteket. Besenyőtelken pedig egy motoros rohant villanyoszlopnak, azonnal meghalt.
Testvérpárt késelt majdnem halálra
2019. július 2. 20:06
Majdnem halálra késelt egy testvérpárt egy 19 éves férfi Budapesten. Egyikük lerobbant a motorjával, későbbi támadója pedig el akarta azt vinni. Ezen vesztek össze, majd szúrta meg és vágta fel a hasán a fiatal. Ezt hallotta meg a vérző férfi testvére, aki azonnal segíteni akart bátyján, de őt is megszúrta, háromszor is. Az életveszélyesen sérült férfi felesége nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, biztos volt benne, hogy meghal a férje.

Megcsúszott az olajon, szörnyethalt
2019. június 16. 19:14
 Nekicsapódott a szalagkorlátnak és meghalt egy motoros, miután megcsúszott egy olajfolton, ami egy másik autóból folyt ki a 76-os útra Zalaegerszeg közelében szombaton. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen azonnal meghalt. A motorja kirepült alóla az ütközéstől, a baleset helyszínétől több, mint 100 méterre csapódott a földnek és kigyulladt.
227-el száguldott lángosért motorral
2019. június 12. 19:37
Éhes volt és egy lángost akart venni ebédre - ezt mondta az a férfi, aki több mint kétszázzal száguldott motorjával Gesztelynél. A férfit lefotózta a traffipax, ez buktatta le. Kiderült, hogy a megengedett legnagyobb sebességnek több mint kétszeresével haladt a motoros. A férfi éhsége végül 300 ezer forintba került, ennyire büntették meg ugyanis a sofőrt a rendőrök.
Motoroztak a gyerekek Kaposváron
2019. május 31. 20:37
Kreatív foglalkozásokkal és motorozással töltötték a napot a gyerekek Kaposváron, az Ökumenikus Segélyszervezet "Felhőtlen Gyermekkort minden gyermeknek!" programján. A segélyszervezet a nélkülöző és a bántalmazott gyerekek megsegítésére gyűjt. A 1353-as adományvonalon folyamatosan lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.
Kettészakadt a motor a karambolban
2019. május 25. 19:06
Négy stoptábla is van egy veszélyes kereszteződésben a 84-es úton Sárvár környékén. Egy motoros mégis fékezés nélkül hajtott a kereszteződésbe és nem adta meg az elsőbbséget egy autósnak. A motor szabályosan kettészakadt, az egyik fele a közeli árokba csapódott, a motorosnak a koponyája sérült. Kórházba vitték, még mindig válságos az állapota.
Drótkötélen motorozott az artista
2019. április 21. 19:02
20 méteres magasságban, mindössze egy drótkötélen egyensúlyozva motorozott egy artista Debrecenben. A világszámot a...
Lerepült a motorról és meghalt
2019. április 7. 19:04
Meghalt egy motoros Eger környékén, egy kanyarban a szalagkorlátnak ütközött, és lerepült a motorról, egy...
Hazafelé motorozott, nem élte túl
2019. április 6. 19:03
Egy napig is az erdőben heverhetett az a holttest, amelyet Vácrátót határában talált meg egy babakocsit toló nő. A...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal