július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: lopás - 649 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 16. 19:58
Több mint tíz évet kaphat az a három férfi és két nő, akik brutálisan megvertek egy nőt Győrben még 2017-ben. Az áruházban dolgozó nőt azzal gyanúsították, hogy ellopta a bevételt, ezért elrabolták, a nyakához húsvágó bárdot szorítottak és többször megfenyegették, majd aláírattattak vele egy tartozáselismerő nyilatkozatot tízmillió forintról. Az ügyészség most emelt vádat az öt elkövetővel szemben.

2019. június 27. 20:03
Kiskutyákat lopott egy 21 éves férfi Kunmadarason. Többször besétált az udvarra, majd a kölykökkel együtt távozott. Amikor elfogták, az állatokat már eladta, de a rendőrök az összeset megkeresték és visszavitték a gazdájának. A nő nagyon meghatódott, amikor a hajnalban csöngető rendőrök karjában meglátta a kiskutyáit.
Meztelen fotóival zsarolták
2019. június 17. 19:17
Meztelen fotóival zsarolták Bella Thorne amerikai színésznőt. Egy ismeretlen hacker feltörte a telefonját, ellopta a képeket, majd sms-ekben azzal zaklatta a hírességet, hogy kiszivárogtatja a felvételeket. A színésznő meglepően reagált a zsarolásra. Ő maga hozta nyilvánosságra a közösségi oldalán a róla készült erotikus képeket.
Lopott biciklivel hajtott aluljáróba
2019. június 7. 19:17
Lopott városnéző biciklivel hajtott aluljáróba egy férfi a budapesti Blaha Lujza téren. A sofőr mögött egy idős asszony utazott. Először lassan próbált lemenni a lépcsőkön, de a bicikli aztán irányíthatatlanná vált és a végén a férfi lerepült az ülésről. Az asszony nem esett ki a hátsó kocsiból, de szerencséje volt. Ezekre a járművekre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint például a kerékpárosokra, így nem csak veszélyes volt ez a mutatvány, de szabálytalan is.
Alkalmazottai lopják a Médiacézárt?
2019. június 2. 19:14
 Eladósodás, borzalmas hangulat, óriási bajban van a Varga Zoltán vezette Central Média, a céghez tartozik többek közt a Nők Lapja és a 24.hu is. Az üzleti hanyatlás mellett egy közvélemény-kutatás a dolgozók panaszáradatát indította el. Legtöbben azért dühösek, mert ahogy mondják, mindennaposak a filléres gondok, a tulajdonos, aki magát gazdának hívatja, mindenkit ellenőriztet, mert attól tart, hogy meglopják, közben pedig két milliárdot érő luxusvillát építtet magának.
Látássérült lányoktól lopott
2019. május 24. 20:08
Két látássérült lányt vert át egy férfi és ellopta az egyikük telefonját egy budapesti bevásárlóközpontban. Épp új mobiltelefont akartak venni, amikor a férfi felajánlotta, hogy segít a nőknek. Amikor azonban megvették a telefont, a férfi elment nekik tokot venni, ekkor viszont elsétált a drága mobillal a kezében. A látássérült lányokat pedig otthagyta a pláza közepén.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal