június
25.
Vilmos
EUR: 323.86
USD: 286.5
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: késelés - 462 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


Hátba szúrta volt szerelme fiát
2019. június 23. 19:16
Bosszúból szúrta hátba volt szerelme fiát egy 36 éves férfi Üllőn. Miután az asszony szakított a férfivel, veszekedni kezdtek, a nő 17 éves fia megpróbálta békíteni őket, a férfi ekkor egy műanyag késsel hátbaszúrta. A fiút mentőhelikopterrel vitték kórházba. Meg is kellett operálni, mert a műanyag kés szilánkjai a testében maradtak.
Megszurkálta gyerekkori barátnőjét
2019. június 22. 19:09
 Összeszurkálta gyerekkori barátnőjét egy 44 éves nő fényes nappal az utcán a Józsefvárosban, Budapesten. A két nő egy férfin veszett össze. A fiatalabbik többször hátba, és karon szúrta az idősebb nőt, aztán a kést menekülés közben egy kukába dobta. A rendőrök a lakása előtt fogták el. A szomszédok szerint máskor is támadt már késsel a házban lakókra.
Egy lány miatt késelte meg ismerősét
2019. június 19. 20:12
Megkéseltek egy férfit Szabolcsveresmarton. A férfit egy kocsma mellett szurkálta meg ismerőse, többször nyakon szúrta. A késelő ezután elment, a megkéselt férfi pedig megpróbált hazamenni, de útközben összeesett. A magatehetetlen férfit épp arra sétálók találták meg az úton. Kiderült, hogy egy lány miatt késelt a férfi, megtetszett ugyanis neki ismerőse unokahúga. Csakhogy a lány még kiskorú volt.

Féltékenységből szúrt
2019. június 18. 20:12
Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki féltékenység miatt majdnem megölte kollégáját egy győrzámolyi munkásszállón. A késelő élettársa miatt vesztek össze, amikor a férfi felkapott egy kést, amivel először a riválisa nyakát vágta meg, majd a mellkasába szúrta azt. Kiderült, a két férfi már korábban is egymásnak ment.
Barátnője miatt szúrta mellkason
2019. június 16. 19:14
 Mellkason szúrta ismerősét és még a nyakát is megvágta egy férfi egy győrzámolyi házban. A vérző munkásnak sikerült elmenekülnie, a közeli dohánybolt előtt többen is találkoztak vele. Egyiküknek azt mondta, hogy a lakótársa tüdőn szúrta, azonban arról nem beszélt, hogy min vesztek össze. De úgy tudjuk, az ok féltékenység, a szurkáló barátnője miatt vesztek össze.
Leszúrta élettársát az idős nő
2019. június 13. 19:39
Egy parkban szúrta le az élettársát egy 59 éves nő szerda este. A mátészalkai tragédiát megelőző veszekedést többen is hallották. A pár az italon vitatkozott össze, majd dulakodtak és a nő kést rántott. A 60 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az asszonyt - aki közben beismerte tettét, - őrizetbe vették.
Szíven szúrta nevelőapját a tini
2019. június 10. 19:50
Szíven szúrta az anyja barátját egy 15 éves fiú Sükösdön. A Tények információi szerint a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban újra kellett éleszteni. Egy kiskutya miatt vesztek össze, a tinédzser nem akarta, hogy a férfi náluk hagyja, ezért felkapott egy kést és megszúrta. A fiút őrizetbe vették. A szomszédok szerint a családban régóta feszült volt a hangulat.
Megkéselte, majd hagyta elvérezni
2019. június 4. 19:13
Önvédelemből szúrt, legalábbis ezt mondta a Tényeknek annak a személyi edzőnek az édesanyja, aki megkéselt egy férfit Nádasdladányban, majd hagyta őt elvérezni. Egy rendezvényen vesztek össze, ahol verekedni kezdtek, kivezették őket a biztonságiak, ezután szúrta mellkason vitapartnerét a férfi. Ő elismerte a bűnösségét, a rendőröknek pedig azt is megmutatta, hogy mi történt pontosan. A bíróság ma döntött a letartóztatásáról.
Party közben szurkálta halálra
2019. június 2. 19:13
Halálra késeltek egy 28 éves férfit Nádasdladányban. A városban ünnepség volt, a szemtanúk szerint a későbbi áldozat már korábban összeveszett egy 22 éves fiatalemberrel, a biztonsági őrök választották szét őket. Pár órával később a gyilkos megvárta egy kietlen helyen és összeszurkálta az asztalosként dolgozó férfit. Barátja a pulóverével próbálta elállítani a vérzést, de már késő volt. A támadót elfogták.
Rettegésből ölt, állítja a késelő
2019. május 29. 20:13
A félelem hajtotta, azért szúrt. Ezt mondta a férfi, aki először beszélt azóta, hogy tavaly év végén Pécsett megölte egy ismerősét. A gyilkosság után egy szőnyegbe csavarta az áldozatot. A holttest már bomlásnak indult, mire a rendőrök megtalálták. A szomszédok hívták ki őket a házban terjengő bűz miatt. A gyilkossággal vádolt férfi arról is beszélt, hogy nem emlékszik arra, hányszor szúrta meg ismerősét.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal