június
18.
Arnold, Levente
EUR: 322.29
USD: 287.4
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: ep választás - 87 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. június 5. 12:19
Tízezer szavazókörben győztek a kormánypártok a 2019-es európai parlamenti választáson. Nem volt olyan szavazókör, ahol ne arattak volna győzelmet. A Fidesz–KDNP mintegy 630 ezer új szavazatot szerzett az öt évvel ezelőtti uniós voksoláshoz képest.

2019. május 31. 20:40
Az MSZP-Párbeszéd nem tudna képviselőt küldeni a magyar Országgyűlésbe az európai parlamenti választásokon elért eredményük alapján - ezt a XXI. Század Intézet állapította meg. Kiderült, hogy az ellenzéki pártok közül csupán a Jobbik, a Momentum és a Demokratikus Koalíció kapna mandátumot, a Fidesz-KDNP pedig a mostani kétharmad helyett négyötödös többséget szerezne a Parlamentben.
EP-választás: meglepő eredmények
2019. május 28. 12:32
Taroltak a bevándorlásellenes pártok Európa több országában. Angela Merkel pártja történelmi vereséget szenvedett, ahogy a német szociáldemokraták is, Franciaországban Marine Le Pen nemzeti jobboldali pártja nyert, Olaszországban pedig hatalmas győzelmet aratott a Matteo Salvini vezette jobboldali Liga. A végeredmény drámaian megváltoztatja az európai politikai erőviszonyokat.
Orbán: Korszakos győzelmet arattunk
2019. május 28. 12:29
Rekordrészvétel mellett fölényes győzelmet aratott a Fidesz–KDNP az európai parlamenti választáson. Ezzel szemben több ellenzéki párt is hatalmasat bukott a szavazáson, a legnagyobb vesztes az LMP lett. Az eredmények után a párt teljes vezérkara lemondott. Katasztrofálisan szerepelt a Jobbik és az MSZP is.
Orbán: világos üzenet az emberektől
2019. május 28. 12:26
A magyarok kimondták, hogy olyan európai vezetőket akarnak látni, akik nem szervezni, hanem megállítani akarják a bevándorlást. Így értékelte Orbán Viktor az Országgyűlésben a vasárnapi európai parlamenti választáson aratott elsöprő kormánypárti győzelmet. A miniszterelnök szerint a voksolásból az is kiderült, hogy az emberek támogatják a kormány családpolitikai intézkedéseit.
EP-választás: meglepő eredmények
2019. május 27. 20:46
Lezajlottak az idei európai parlamenti választások. 28 tagállamban május 23. és 26-a között csaknem négyszázmillió választásra jogosult uniós állampolgár járulhatott az urnákhoz. A népességszámtól függően a legtöbb képviselőt Németország küldheti, utánuk következnek a franciák, majd az olaszok és a britek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal