Transznemű propaganda, pedofilok mentegetése, kisgyerekek szexualizálása: tombol az LMBTQ-őrület a TikTokon

Világszerte és Magyarországon is egyre népszerűbb a TikTok nevű közösségi oldal. A platform vicces videók és különböző táncok megosztásával indult, majd hamar teret nyert a kisgyermekek szexualizálása, a pedofilok mentegetése, az LMBTQ-propaganda és a gender ideológia. Ma már talán ez az oldal jelenti a legnagyobb veszélyt a fiatalokra, hiszen a szülők nem tudják mit néz a gyerek, a gyerek pedig gyakran fel sem fogja, hogy mi az amit lát, de követni próbálja az ott elhangzott trendeket. Elmagyarázzuk, hogy mi is az a TikTok és mutatunk egy maroknyi példát a több millióból, ahol tanárok, terapeuták és hétköznapi emberek próbálják meg befolyásolni a kiskorúakat - írta az Origo.

2022. szeptember 01. 09:26

Függőség és a koncentrációkészség drámai csökkenése

A TikTok közösségi oldal lényege, hogy a felhasználók rövid videókat oszthatnak meg a világgal, ezeket pedig akárcsak bármilyen más közösségi platform esetében, a felhasználók kedvelhetnek, hozzászólhatnak, vagy akár meg is oszthatnak. Az alkalmazás jelenleg egymilliárd napi aktív felhasználóval rendelkezik 154 országban, ezzel a világ egyik legnépszerűbb közösségi platformja, ráadásul kifejezetten közkedvelt a fiatalok körében.

A TikTok felhasználóinak 32,5 százaléka 10 és 19 év közötti tinédzser, akik közül sokan a platform valóságos függőivé váltak.

Számos kutatás jelent már meg arról, hogy ez a közösségi oldal milyen súlyos negatív hatásokkal van a fiatalokra. A The Science Times összegzése szerint már napi 90 perc eltöltött idő a TikTok felületén is komoly mértékben befolyásolja a koncentrációkészséget. A folyamatos impulzusok miatt a fiatalok már nem képesek huzamosabb ideig egy dologra fókuszálni. És míg néhány éve a 10-30 perces YouTube videókat is sokan megnézték, mára a legfiatalabb korosztály már teljesen elhanyagolja a hosszabb tartalmakat, nem képesek valamire néhány percnél tovább figyelni.

A Forbes szerint egy perc alatt 167 millió videót tekintenek meg a TikTok felületén, a platform pedig a rendkívül kifinomult algoritmusának, és a sok vitát kiváltó adatgyűjtési elveinek köszönhetően jobban ismeri a felhasználót, mint a felhasználó saját magát. Ennek következtében folyamatosan képes olyan új tartalmakat javasolni, amik jó eséllyel szintén tetszeni fognak a felhasználónak. Így egy olyan helyzet állhat elő, hogy valaki csak egy barátja feltöltését tervezi megnézni, de két óra múlva még mindig a videókat pörgeti.

A Tiktok gyakorlatilag maga is beismerte, hogy a felhasználók koncentrációskészsége egyre csökken, hiszen eredtileg még 15 másodperces videókat is meg lehetett osztani, ez viszont mostanra harmadával, 10 másodpercre csökkent.

Az Independent egy friss tanulmány alapján közölt cikket, amelyben kifejtik, hogy az eredmények alapján a felhasználók 6,4 százalékánál komoly az esély arra, hogy függőség alakul ki bennük, míg 25,4 százaléknál ugyan a kockázat alacsonyabb, de jelen van. A kutatást lefolytató orvos szerint a TikTok-függőség tünetei hasonlítanak bármilyen másik függőségéhez: ingerültség, idegesség vagy szomorúság.

LMBTQ és gender propaganda, a pedofilok mentegetése

Ugyan a legtöbb közösségi oldalon fellelhetőek a fiatalok érzékenyítésére gyártott tartalmak, azonban a TikTok felületén ezek különösen nagy mennyiségben találhatóak, ráadásul fokozottan veszélyesek a fiatal felhasználók aránya miatt, akik könnyen elhihetik a hazugságokat, vagy éppen trendként követik a gender őrületet anélkül, hogy értenék miről van szó.

Egyre népszerűbb például a súlyos mentális betegségek normalizálása. Egyre többen töltenek fel videót arról, hogy több személyisségük van, ezeknek külön neveket adnak és úgy mutatják be mindezt a többségében gyerekeknek álló közönségnek, mintha ez teljesen hétköznapi, sőt, menő lenne. Szintén rémisztő a mozgalom, amely a pedofilokat akarja mentegetni azzal, hogy ők is normális emberek, és meg kellene őket érteni.

A TikTok ráadásul egyre inkább a pedofilok kedvenc oldalává válik, gyakran vadásznak fiatal gyermekekre, a szülők többsége pedig nincs is tisztában azzal, hogy gyermeke milyen videókat tesz közzé, vagy kikkel beszélget az oldalon.

Az alábbi videón például egy pszichológus beszél arról, hogy a pedofil megnevezés kirekesztő, ezért a helyes megnevezés a "Kiskorúakhoz vonzódó személy".


Nem csak a pedofilok mentegetése vált hétköznapossá a világ egyik legnagyobb közösségi oldalán, hanem a gender őrület is. Az alábbi nő például arról beszél, hogy nincs neme, létezik és nem is létezik, ezért Istenként kell rá hivatkozni és szerinte teljesen normális, ha megsértődik azon, ha valaki nem hajlandó Istennek hívni.


Az alábbi videón egy amerikai tanárnő pedig azon háborodik fel és kezd el trágárkodni, hogy a szülők kifogásolják a tanítási módszereit, mivel a tudományos matematika órán társadalmi próblémákkal kapcsolatban érzékenyíti a gyerekeket.


Ez a személy pedig a frissen feltalált kreatív szülőségről beszél, ami annyit tesz, hogy a szülőnek engednie kell, hogy a gyerek felfedezze magát. Vagyis nemtől semlegesen nevelik a gyereket, mintha a biológia vicc lenne.


Itt pedig az látható, ahogyan egy kisgyermek drag queennek öltöztetve táncol felnötteknek, ami már önmagában is botrányos, a közönség reakciója viszont egyenesen rémisztő:


A Tiktokon sokszor megosztanak videókat arról is, hogy mennyire követendő példa az iskolások érzékenyítése. Itt például egy gimnáziumban tanítja egy drag queen a gyermekeket sminkelni:


Ő pedig azt magyarázza a követőinek, hogy miért is jó transz személlyel randizni:


Ez a transz tanár pedig erra büszke, hogyan mesélte el a másodikos diákjainak átalakulásának történetét:


Néha viszont egészen elképesztő dolgok is engedélyezve vannak a platformon. Ezen a videón az láttható, ahogyan egy apa pénzt gyűjt fia nemátalakító műtétére:


Ezen a meglehetősen szomorú és elrettentő videón egy kisfiút öltöztet női ruhákba az anyja, majd megkérdezi a gyerekmetől, hogy miért nem akar így iskolába menni. A fiú válasza: mert legútóbb, amikor így mentem, mindenki kigúnyólt és lánynak hívott. Az anyát viszont ez láthatóan nem hatja meg, mindenképp rá akarja kényszeríteni a fiára, hogy így öltözködjön.


Ez a férfi meg arra panaszkodik, hogy ha nincs rajta maszk, akkor sokszor férfinak nézik a gyerekek. Szerinte azonban ez nem a gyerekek hibája, hanem a szülőké, mert olyan gyereket nevelnek fel, aki egy szakállas férfire nem nőként hivatkozik:


Elképesztő, hogy milyen állapotban van az amerikai közoktatás, hiszen a TikTok felületén lépten nyomon belebotlani olyan woke tanárokba, akik kisgyermekeket zavarnak össze a genderideológiáva, LMBTQ-propagandát terjesztenek és olyan dolgokról beszélnek, amelyről egy kisgyereknek még nem kell tudnia. Persze nem csak a tanárok között akadnak megbotránkoztató személye, alább például egy iskola könyvtárosa látható:


Itt éppen egy óvodai transznemű tanár magyarázza, hogy már 3-4 éves korban el kell kezdeni a szexuális oktatást és megismertetni a gyerekeket a genderekkel:


A legújabb trend viszont, hogy az emberek saját névmásokat találnak ki maguknak, majd ezeket videó formájában megosztják a világgal és értékelik mások névmásait. Az igazán borzalmas ebben az, hogy ők el is várják, hogy így szólítsák őket. Az alábbi személy például játékként hivatkozik magára:


 Egy újabb példa a névmások körüli őrületre. Ő többet is használ, köztük az uborkát és a halált:

Gyermekekre nagyon veszélyes terméket hívott vissza egy áruházlánc
A népszerű termék májkárosító és rákkeltő anyagot tartalmazhat.
Eszméletlenre vert egy 3 éves gyereket, majd kést ragadott a borsodi férfi
Minden ok nélkül bántalmazta a gyermeket, aki eszméletlen állapotban feküdt az udvaron anyja visszaérkezésekor.
Áll a bál: Pedofília és nemi erőszak miatt kell felelni egy parlamenti képviselőnek
A baloldali politikus egy kiskorú fiúval kerülhetett közeli kapcsolatba.
Digitális oktatás közben zaklatta szexuálisan lányát, mindenki élőben látta
A diák tanára és 39 osztálytársa is szemtanúi voltak az esetnek.
Hirtelen összeesett egy tanárnő, azonnal mentőt hívtak hozzá
A fiatal nő minden előzmény nélkül egyszer csak összeesett.
Csípős éjjel, gyenge fagyok is előfordulhatnak
időjárás-jelentés, 2022. október 5., szerda
Leitatta majd kirabolta nyugdíjas áldozatát egy fiatal nő
A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.
Tények teljes adás, 2022. október 5., szerda
HORROR - Beismerte a gyilkosságot, de azt nem, hogy szándékosan ölt. Egy ózdi férfi kalapáccsal agyonverte, feldarab...
Utolsó segélykiáltás
Az életéért küzd egy 12 éves kisfiú, akinek rosszindulatú nyirokcsomó-daganat támadta meg a szervezetét. Beni februá...
Meggyilkolta az apját az ózdi férfi, majd horrorfilmbe illő módon akarta eltüntetni holttestét
Megölte, feldarabolta, savba tette apja holttestét. A gyilkos korábban nyilatkozott a Tényeknek. Most folytatódott a...
A rendőrök ébresztették az üvegtörmelékek közt alvó Ganxsta Zolee-t
Csobot Adél partnere gyújtogatással fenyegetőzik
A Chelsea a Milan ellen szerezné meg első győzelmét a Bajnokok Ligájában
Megszerezte első pontjait a Lipcse a BL-ben
A nagy luxus után most fáradtnak akarja mutatni magát Berki Mazsi - fotó