Soros-dollárok: Így jelöli ki az irányt a Soros család a háborúpárti kampányban

Egyre több bizonyíték mutatja, hogy a dollárbaloldalhoz az Action for Democracy nevű amerikai szervezeten keresztül eljutott milliárdok mögött a Soros család áll. Alex Soros - akinek Soros György néhány hónapja láthatóan fokozatosan átadja a birodalom irányítását - személyesen és a közösségi médián keresztül is rendszeresen gondoskodik arról, hogy a megfelelő helyre jussanak el a pénzek. Az Origo úgy tudja, hogy mielőtt az Action for Democracy az első átutalást elküldte a dollárbaloldalnak, Alex Soros és az AfD-t irányító Korányi Dávid találkozhatott Münchenben, egy konferencián, legalábbis más logikus magyarázata nincs annak, hogy Korányi ott volt. Feltűnő azonban az is, hogy a Soros-fiú a közösségi médiában elhelyezett képekkel - finoman szólva - "orientálja" egyrészt a baloldali adományozókat, másrészt az amerikai és a nyugati politikát is. Ez látható az Ukrajnáról közölt képeken is - amikor kritikus helyzetbe kerül Ukrajna, akkor mindig jön egy Alex Soros-bejegyzés, aztán az ukránoknak megfelelő döntés. Nyilvánvaló, hogy a magyarországi háborúpárti plakátkampányban is nagy szerepet játszott a Soros-birodalom.

Így érkeztek meg a guruló dollárok a baloldalhoz

Még tavaly nyáron robbant ki a rendszerváltás óta példátlan baloldali kampányfinanszírozási botrány, amikor is Márki-Zay Péter egy interjú során árulta el, hogy a baloldal a kampányhoz az Egyesült Államokból kapott pénzt. Azóta kiderült, hogy összességében 4 milliárd forint érkezett a dollárbaloldalhoz.

A pénz az Action for Democracy nevű amerikai szervezeten keresztül jött, amelyet nem sokkal a választást megelőzően alapítottak, az elnök-igazgatója pedig Korányi Dávid volt, aki Karácsony Gergely mellett dolgozott mint városdiplomáciai tanácsadó - valójában azonban nyilvánvalóan egy, a baloldali főpolgármester felügyeletére idehelyezett összekötő volt.

A baloldal a botrány kirobbantását követően azzal védekezett, hogy ez az elképesztő összeg úgynevezett mikroadományokból gyűlt össze, a valóság viszont az, hogy az összeg alig néhány helyről érkezett. Az egyik közvetlenül a Soros család lehetett, de valószínű, hogy más adományozókat is Sorosék irányítottak az AFD-hez. Erre utal, hogy az első utalás előtt egy müncheni biztonságpolitikai konferencián találkozhatott Alex Soros és Korányi.

Soros-dollárok gurultak Magyarországra

Köztudott, hogy Soros György és fia, Alex Soros, aki egyre inkább kezdi átvenni apja helyét a hálózat irányításában, folyamatosan Ukrajna mellett kampányolnak. A Nemzeti Információs Központ (NIK) jelentésében feltűnt a National Endowment for Democracy (NED) is, amely az amerikai titkosszolgálat és az amerikai kongresszus által alapított és finanszírozott szervezet.

Az Action for Democracy és a National Endowment for Democracy nevű szervezetek minden bizonnyal kapcsolatban álltak. A NED pedig kapcsolható a Soros családhoz. Már 2011-ben Soros György szervezetével, a Nyílt Társadalom Alapítvánnyal közösen támadták az Orbán-kormányt. A NED finanszírozta a magyar sajtó helyzetét élesen bíráló Freedom House-t is.

Fotó: Alex Soros Facebook-oldala

Támogatást kapott a NED-től a Krekó Péter vezette Political Capital is, valamint a szintén a magyar dollárbaloldalhoz tartozó K-Monitor is. Előbbi 85 ezer dollárt, míg utóbbi 78 ezer dollárt.

A magyar sajtó egyébként számtalan alkalommal foglalkozott a NED tevékenységével. A Magyar Demokrata 2017-ben arról írt, hogy „(...) Soros szorosan együttműködött a CIA-val és a CIA által irányított nem kormányzati szervezetekkel, mint a National Endowment for Democracyval (Nemzeti Demokrácia Alapítvány), hogy kormányokat döntsenek meg, amelyek nem akarnak Washington kedve szerint politizálni.

A NED lényege tehát, hogy olyan szervezeteket, mozgalmakat, embereket finanszíroznak, amelyek Soros György elképzeléseit kívánják megvalósítani.

Ezért nem is meglepő, hogy a dollárbaloldalhoz is eljutottak az Action for Democracy szervezeten keresztül, ahol már a korábban is említett, Soros Györgyhöz ezer szálon kapcsolódó Korányi Dávid a vezető.

Alex Soros és a közösségi média

A Soros-birodalom új vezetőjeként Alex Soros óriási szerepet játszik az Ukrajnának juttatott támogatásokban is. Elképesztő, hogy milyen gyakran találkozik vezető ukrán politikusokkal, és ezeket a találkozókat aztán alaposan dokumentálja is. Ezzel világossá teszi, hogy a Soros család az ukrán vezetés mögött áll, és ezzel nyilvánvalóan befolyásolni akarja - és befolyásolja is - a támogatásokról, fegyverküldésekről döntő politikusokat.

Van, amikor egyszerűen egy Dicsőség Ukrajnának feliratú képpel:

Máskor pedig az ukrán politikusokkal folytatott találkozóival. Itt például Dmitro Kuleba külügyminiszterrel:

Itt pedig januárban Davosban Szerhij Lescsenko befolyásos ukrán képviselővel:

Itt Denisz Smihal ukrán miniszterelnökkel egy vacsorán, amit Zelenszkij feleségének alapítványa adott:

Ezekkel a képekkel Alex Soros világossá teszi, hogy a Soros-birodalom teljes erejével az ukrán kormány mögött áll. Ezzel erőteljesen befolyásolja nemcsak az amerikai, hanem a világ vezető politikusait, ezeket a találkozókat és képeket rendszeresen Ukrajnának kedvező döntések követik.

Alex Soros persze ügyel arra is, hogy befolyását személyesen is érvényesítse. Itt Nancy Pelosival, az amerikai Demokrata Párt befolyásos vezetőjével, előző házelnökkel a Nyílt Társadalom Alapítványok díszletei előtt Münchenben:

Fotó: Alex Soros Facebook-oldala

Itt pedig Hakeem Jeffries szélsőbaloldali képviselővel, a demokraták kisebbségi kongresszusi vezetőjével, aki mind a mai napig azt az összeesküvés-elméletet hangoztatja, hogy Donald Trump 2016-ban csalással lett elnök:

Fotó: Alex Soros Facebook-oldala

Itt meg Barack Obamával:

Fotó: Alex Soros Facebook-oldala

Az egyik legjellemzőbb kép azonban a Fehér Házban készült:

A bal felső képen háttérben a díszterem bejárata, ahol Joe Biden állami díszvacsorát adott Emmanuel Macron francia elnök látogatása alkalmából. A vacsorán természetesen Alex Soros is ott volt...

A háborúpárti kampány Magyarországon

Ahogy arról többször írtunk, a múlt héten az amerikai kormány pénzéből háborúpárti plakátkampány indult Magyarországon. Ennek lebonyolításában és reklámozásában nagy szerepet játszanak a dollármédiumok és az amerikaiak és Sorosék által finanszírozott álcivil szervezetek. Nem véletlen, hogy a kampány technikai lebonyolítója a Soros-féle Political Capital alapítója, Somogyi Zoltán volt. 

Fotó: Haász János Telex

2023. április 19. 12:30
Három bankot is kirabolt egy rendőr, Pécsen is Budapesten is hasonló módszert vetett be
Részben fegyveresen, jelentős értékre elkövetett rablás, hivatali visszaélés és személyi szabadság megsértésének bűn...
Így telhet a harmadik világháború első néhány órája, döbbenetes jóslatok terjednek az interneten
Éleződhet a feszültség az Izrael és a Hamász, Észak- és Dél-Korea, Kína, Tajvan, Oroszország és a NATO között.
Megharapta párja 4 éves kislányát a 16 éves fiú, belehalt a kicsi
A fiatalt már korábban is keresték a hatóságok.
Lefeküdt volt barátja apjával, bosszúból megölte és elásta a győri házaspár
Lefeküdt a volt barátja apjával, ezért öltek meg egy 20 éves nőt Győrben. A lány náluk lakott, és miután szakított a...
Ezen a szurkolón röhög az internet népe, Eb stadionból jelentkezett be a meccs után
Hajnali négy órakor realizálta, hogy egyedül maradt az arénában.
Már másképp csinálnám!
Dívaként ismerte meg az ország, magánéletéről szinte semmit nem lehetett tudni, mostanáig. Megtörte a csendet Wolf K...
Hogy lehet ennyire élethű?
Gondolták volna, hogy egy közönséges házilegyet is be lehet tanítani filmes mutatványokra? Szóval egy léggyel is leh...
Nem tagadom, kegyetlen volt!
Mindig poénkodik, általában úgy látják őt az emberek a képernyőn, hogy fülig ér a szája, állandóan vidám Gáspár Zsol...
Tények teljes adás, 2024. június 18., kedd
SZÖRNYŰ - Megerőszakolhatta, baltával halálra verte áldozatát - egy 85 éves nőt - a borsodi rém. Füzérkajatán minden...
Elment az eszetek?
Lenne kedvük most Ukrajnába utazni? Esetleg Kijevben várost nézni? Sokaknak igen! Míg milliók menekülnek onnan, addi...

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.