Márki-Zay Péter befogadná az illegális migránsokat és ismét ostobának nevezte a szavazókat

Márki-Zay Péter legújabb videójánaban ismét a választókat sértegette és újból elismerte, behozná az illegális migránsokat Magyarországra, és egy migránsszámlálós kampányra van szüksége.

2021. december 06. 11:52

Migránsszámlálós kampány kell, ...különben ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy ahogy 18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy kik hozzák be a migránsokat – hangsúlyozta vasárnap esti videójában Márki-Zay Péter. A baloldal miniszterelnök-jelöltje belpesti liberális értelmiségiekről is beszélt, akiknél ez a kampány kiverte a biztosítékot. Szerinte rájuk nem szabad hallgatni ebben a kérdésben.

Márki-Zay Péter kijelentése 1:30:45 - 1:30:00 között hallható.

Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter rendszeresen kiáll a migráció mellett, és nyíltan beszélnek a migráció előnyeiről és arról, hogy be kell fogadni a migránsokat, integrálni kell őket.

A Századvég egy korábbi kutatása alapján azt írta, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester migrációs nézetei szervesen illeszkednek a nyílt társadalom megvalósításáért küzdő, progresszív baloldal koncepciójába.

A közelmúltban Márki-Zay Péter több nyilatkozatában is védelmébe vette a migrációt, és egyértelművé tette, hogy a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal beengedné a migránsokat Magyarországra. Sőt egy a radikális baloldali CNN csatornának egy interjúban be is ismerte, hogy be fogja engedni az illegális bevándorlókat.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint egy kanadai típusú, szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak.

Márki-Zay Péter ugyanazt mondja, mint Gyurcsány Ferenc, aki 2015-ben a parlamentben beszélt hosszan arról, hogy az illegális bevándorlókat be kell fogadni.

A Fidesz ezekre a kijelentésekre korrábban közleményben reagált, mint a legnagyobb kormánypárt hangsúlyozta: „A bevándorlástól egyedül a nemzeti kormány védi meg Magyarországot, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal betelepítené a migránsokat és bevándorlóországot csinálnának hazánkból is”.

Bútorokat égetnek és lopnak a migránsok

A Tények.hu stábja nemrég forgatott a déli határnál, ahol félelemben élnek a helyiek, mert mindennapos a fosztogatás és az erőszak, mióta az illegális migránsok elárasztották a vidéket. Minderről beszéltek a déli határ szerb oldalán élők. Döbbenetes felvételek készültek az ottani állapotokról. A helyiek arról számolta be, hogy a bevándorlók betörnek a házakban, ellopják a bútorokat, az ablakkereteket pedig kitépik és eltüzelik. Egy idős férfinek a kamráját használják vécének, egy vajdasági asszonynak pedig volt, hogy negyvenen törtek be az udvarára.

Egyre agresszívebben a migránsok

Egyre agresszívebben a migránsok - erről a közelmúltban a rendőrség számolt be. A határsértők korábban betondarabokkal dobálták meg az egyenruhásokat, amit kamera is rögzített

 

Ismét ostobának nevezte Fidesz-szavazókat

Márki-Zay Péter vasárnapi videójában a korábbi kijelentése után, amelyben párhuzamot vont a választók és a „sötétben tartott és trágyával etetett gombák” közt, most sokadszorra is ostobának nevezte a Fidesz szavazóit. Szerinte ugyanis a Fidesz nézi hülyének, tartja gombának a választókat, és „ha a Fidesz sötétben tartja és trágyával eteti a szavazóit, annak az a következménye, hogy vannak olyan végtelen ostoba emberek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz bevándorlásellenes... Ha vannak olyan Fidesz-szavazók, akik gombának tartják magukat, az azt jelenti, hogy ők ezt örömmel elfogadták, hogy őket hülyének nézik” – fogalmazott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Tömegeket vonzott a tengerpartra egy több tonnás óriás tetem
Több száz ember lepte el a tengerpartot, miközben nagy erőkkel dolgoztak az illetékesek a tetem elszállításán.
A falak és a föld is csupa vér volt - brutális látvány fogadott egy biztonsági őrt Somogy megyében
Sokkoló fotók érkeztek a pár napja történt vérengzésről.
Valóságos borzalom fogadta a rendőröket egy csepeli háznál
Elszörnyedtünk a videón láttán. Csak erős idegzetűeknek!
Végleg betelt nála a pohár, kikelt magából G.w.M
A zenészt megviselték az elmúlt pár nap történései.
Kizárták Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből
Diplomabotránya miatt kizárta az MSZP a volt országgyűlési képviselőt.
19 évesen repülte körbe a Földet
19 évesen repülte körbe a Földet egy fiatal lány, Zara Rutherford, ezzel pedig ő lett a világon a legfiatalabb nő, a...
Turisták rekedtek a romvárosban
Több száz turista rekedt Machu Picchu romvárosában, azután, hogy sárlavina pusztított a vidéken. Az elmúlt napok hev...
Hármas ikrek születtek Gyöngyösön
Teljesen egészségesek és jól vannak a hármas ikrek, akik Gyöngyösön születtek január 22-én. Édesanyjuk elmondta, hog...
Napokon belül tetőzik a járvány
Napokon belül tetőzhet az ötödik járványhullám. Egy hét múlva már kevesebb koronavírus fertőzöttel számolnak a szake...
Templomban gyújtogatott, börtönbe mehet
Motorolajjal és alkohollal gyújtotta fel a gödöllői templomot egy 28 éves férfi. A rongálást ráadásul a gyújtogatás ...