Krausz Gábor megtörte a csendet, a gyerekvállalás is szóba került - videóval

Mi lesz vele, hol fog lakni, miből fog élni, mit fog csinálni, hogyan tartja majd a kapcsolatot a kislányával? Csak néhány kérdés, ami kavargott Krausz Gáborban, miután kiderült: vége a házasságának. Most megszólalt a sztárséf élete legkeményebb időszakáról és arról is, hogyan állt talpra a válás után. Mikes Annával kezdett új életet, de mit szól ehhez a kis Hannaróza?

Vége a hallgatásnak. Krausz Gábor megtörte a csendet. A sztárséf nehéz éven van túl. Házasságának megromlása, válása, a táncparketten aratott győzelme, sőt még egy új szerelmet is tartogatott 2023.

Hiába nem beszélt eddig válásáról Tóth Gabival, a séfet nagyon megviselte. Erről a Palikék Világa by Mannában beszélt. És hogy miért hallgatott idáig? Nos, kislányukat tartotta szem előtt.

„Ne azt lássa, hogy anya meg apa öli egymást a médián keresztül és hogy fújnak egymásra, mert ezt én nem szeretném. És valószínűleg ő sem szeretné. Viszont a hallgatás valószínűleg a legjobb. Mert hogyha egyszer valaki megszólal, akkor a másiknak is meg kell, akkor arra van egy reakció, arra még egy válasz és egy olyan lavina, amit én nem szeretnék elindítani” – mondta Gábor.

Hat év és egy közös gyermek születése után döntöttek úgy külön utakon folytatják életüket. Krausz Gábor - válását - a halálhoz, pontosabban egy gyászfolyamathoz hasonlította.

„De amikor gyászolunk valakit, akkor nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, aki már meghalt, hanem magadat. Hogy mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogy fogod tartani a gyerekkel a kapcsolatot, tehát igazából én magamat sajnáltam. És abba a pillanatban, ahogy elindultak a dolgok a jó irányba és kialakult a rendszer onnantól fogva szépen lassan ezt le tudtam zárni” – vallotta be a sztárséf.

Krausz Gábor életében a Danging With The Stars óriási segítség volt ebben. Hétről hétre megmutathatta tánctudását, és amíg a nézők szórakoztak, addig a séf gyógyult. A műsor, a próbafolyamatok és a társaság ugyanis felért neki egy terápiával.

„Új embereket ismertem meg egy új világba csöppentem. Ez tényleg egy, nem mesevilág, de ez tényleg egy más világ, mint amit én megszoktam. De a legfontosabb, hogy rendszert rakott az életembe, tehát tudtam, hogy mikor kell elmenni táncórákra, próbákra, feladatok vannak, forgatások vannak. Mire este hazamegyek már fáradt vagyok, kevesebbet fogok agyalni, úgyhogy tudtam, hogy ez segíteni fog átlendülni egy csomó mindenen” – tette hozzá Gábor, aki még ennél is többet kapott a műsortól.

Bár a nézők szinte már az első percben kiszagolták, hogy Mikes Anna és a sztárséf között forr a levegő, a nagy bejelentés még váratott magára.

Végül egy fotóval tudatták a világgal: egy párt alkotnak.

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki. Viszont én nem akartam, vagy nem akartuk, hogy ezért külön szimpátia pontokat gyűjtsünk be. Ennek az egésznek a sztoriját, ismerjük a bulvárt, ismerjük a tévét. Ez a love story vonal ez kellett. Meg egyébként volt is” – ismerte be.

Kibontakozó szerelmeküket azonban végig titokban tartották. Hiszen a táncos showműsor idején még ők maguk is tele voltak kétellyel. Nem tudták, hogy az a szikra, ami lángra lobbantotta őket, vajon sokáig ég, vagy ahogy elhagyják a parkettet - kialszik.

„Abban a pillanatban, hogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, egymással beszélgetni, jobban megismerni egymást nem csak tánc ruhában, hanem úgy normálisan. És én mindenképp szerettem volna megvárni azt, hogy ez hova fut ki, hogy a Hanni ezt hogy kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogy kezeli, a barátaim hogy kezelik. És amikor biztos vagyok benne, vagy biztosak vagyunk mind a ketten ebben, akkor föl lehet, hát nem fölvállalni, hanem akkor nem is bejelenteni, hanem egyszerűen csak..
- Kimenni az utcára.
- Igen!” – jelentette ki a séf.

Az elvált apukának pedig amiatt sem kell aggódnia, hogy szerelme és kislánya vajon jól kijönnek-e egymással. Hannaróza ugyanis odáig van Annáért, olyannyira, hogy ő is tánccipőt húzott.


„Az első két év az úgy vagy, meg segítesz, amiben tudsz, de az nem az apáról szól. Az egy ott van a háttérben és támogasson. De egyébként azóta, hogy beszél és nagyon jó humora van és nagyon érdeklődik mindenre, nagyon érdeklődő, azóta tudok vele én is sokkal több mindent csinálni.
- Táncolni szoktál vele?
- Nem, de Annához beiratkozott” – válaszolta Gábor a közbeszúrt kérdésre.

Úgy tűnik tehát, hogy kislánya és szerelme között hatalmas az összhang. Pedig a válás alatt egy ország izgult azon, hogy vajon mit érzékel szülei konfliktusából Hannaróza.

„Mind a két oldalról megpróbáljuk megadni neki, vagyis megadjuk neki a legtöbbet, hogy ebből minél kevesebbet érezzen, de hát nyilvánvalóan érzi. Főleg ott a nyár vége volt, ami egy kicsit ugye bizonytalan volt, tehát ott lehetett érzeni, hogy egy picit nem érti, hogy mi történik. De azóta teljesen kiegyensúlyozott. Imád óvodába járni, imád itt lenni, imád ott lenni” – árulta el Gábor.

Azt mondja, imád lányos apuka lenni. Ugyanakkor attól sem zárkózik el, hogy egyszer fiús apuka is legyen.

2024. január 16. 09:00
Váratlan bejelentés a Közel-Keletről: Észak-koreaiak indultak Iránba
A szakértők kockázatos lépésről beszélnek.
Felkavaró tragédia a Mosoni-Dunán: Holtan találta barátját két túrázó
Percekkel korábban még együtt volt a csapat.
Óriási lángok csaptak fel a Népligetben
Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók.
Kiadták a riasztást, a vihar órákon belül lecsaphat
Visszavonásig érvényben van.
Most érkezett: Holtan találták az eltűnt nyíregyházi édesanyát
Férjét és 4 gyermekét hagyta hátra.
Apokaliptikus hangulat: elszíneződött az ég, sötétségbe borult egy egész város - Fotók
De a jelenségnél van egy még nagyobb probléma.
Tények este teljes adás, 2024. április 24., szerda
ROSSZULLÉT - 70 gyerek lett rosszul, 31-en kórházba is kerültek, miután szúrós gázszagot éreztek az egyik budapesti ...
Tények röviden, 2024. április 24., szerda
Tények röviden adás
Gyenge fagyok miatt hideg reggel várható
időjárás-jelentés, 2024. április 24., szerda
Tények Plusz adás, 2024. április 24., szerda
SEGÍTSÉG, BAJ VAN! - Rosszul lett több mint 70 gyerek, több mint 30-at kórházba vittek! Ki kellett üríteni egy budap...

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.