Így dolgozik Gyurcsányné Magyarország ellen

Az elmúlt hetekben minden eddiginél nyíltabban bizonyította Gyurcsány Ferenc felesége, hogy Magyarország ellen dolgozik Brüsszelben és ahol csak tud. Gyurcsányék az elmúlt időszakban számos alkalommal bizonyították: a céljuk az, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Miután a pénzek utalása minden eddiginél közelebb került, Gyurcsányné hisztérikusan kampányolni kezdett. Nemrég az európai szocialisták berlini pártkongresszusát kihasználva Olaf Scholz német kancellárt győzködte egy protokolláris találkozón, és az európai uniós források felfüggesztéséért könyörgött. Néhány nappal később pedig 25 uniós ország nagykövetét győzködte. Gyurcsányné európai parlamenti képviselőként évek óta azért harcol, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós pénzeket. Abban reménykedik, hogy ha nem kap Magyarország EU-s pénzeket, akkor rosszabb lesz az embereknek és ez négy katasztrofális baloldali vereség után esetleg növelné az esélyeiket - írta meg az Origo. 

Gyurcsányné továbbra sem nyugszik, és minden erejével azért küzd, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Férjével, Gyurcsány Ferenccel abban reménykednek, hogy ha nem kap Magyarország EU-s pénzeket, akkor a gazdaság összeomlik, és ők újra hatalomra kerülnek.

Komoly aknamunkát folytatnak saját hazájuk ellen

Ahogy arról az Origo július végén beszámolt, Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő egyik megszólalása alapján, Gyurcsány Ferenc felesége levelet küldött az Európai Parlamentnek, és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mint hogy Gyurcsányék azt követelik, hogy mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket.

A Gyurcsány-házaspár tehát legkésőbb július óta arra készül, hogy megakadályozza az európai bizottság és Magyarország megállapodását a pénzek folyósításáról, ehhez eszközként az európai parlamentet használják fel.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezzel egy időben Gyurcsány Ferenc elkezdett posztolni arról, hogy valamire „készülnek". Később kiderült, hogy ismét hatalomra akarnak törni.

Gyurcsányné minden mellett kampányol, ami Magyarországnak nem jó, de Brüsszel akarja

A migráció és a gender-ügyek témájában Gyurcsányné évek óta támadja Magyarországot Brüsszelben, újabban pedig a teljesen elhibázott, Brüsszel által Oroszországra kivetett gazdasági szankciók ellenzése miatt támadja hazánkat.

Gyurcsányné a régi és az új témákat köti össze annak érdekében, hogy megakadályozza az uniós pénzek kifizetését.

Érdemes felidézni, hogy még EP-képviselővé választása előtt Gyurcsányné azt mondta, "barátokat és szövetségeseket gyűjtve meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy a pénzek jelentős része a kormányt kikerülve, független uniós testületek döntése alapján, közvetlenül menjen önkormányzathoz, civil szervezetekhez, vagy például a Magyar Tudományos Akadémiához."

Emellett Gyurcsányné 2019-ben mondta azt, hogy "az Európai Uniótól kapott támogatásokat a jövőben ne a magyar kormányzat, hanem független európai intézmény ossza ki és felügyelje."

2020 májusában, a koronavírus-válság kellős közepén pedig arról értekezett Gyurcsányné, hogy "végre el kell fogadni azokat a szabályokat, melyek az antidemokratikus kormányokat kizárják az uniós források felhasználásából."

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Majd pedig 2021 februárjában azt közölte a bukott miniszterelnök felesége, hogy "mai felszólalásomban azt kértem az Európai Bizottságtól, hogy az ilyen kormányok helyett a pénzt inkább adják közvetlenül az önkormányzatnak és civil szervezetnek."

Tavaly júliusában Gyurcsány Ferenc felesége teljesen nyíltan kijelentette: "amíg Orbán Viktor és kormánya ezt a politikát folytatja, azaz, amíg Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét, egy fillér európai uniós támogatás nem fog érkezni az Orbán-kormány által szétosztható keretekből."

Gyurcsányné ezt követően sem állt le, és 2021 decemberében azt mondta, "végre olyan következménye lesz a magyar kormány demokratikus értékeinket romboló politikájának, ami igazán fájni fog Orbánnak: ha nincs jogállam, nem lesznek uniós források sem. Macron elnökkel folytatott megbeszélésünk után bátran kijelenthetjük, hogy a francia soros elnökség alatt bevezetik a jogállamisági mechanizmust."

Ez utóbbi egyébként megtörtént, most a jogállamisági mechanizmus konkrétan nem definiálható ürügyén akarnak forrásokat elvonni tőlünk. 

Fotó: Facebook

Találkozott a német kancellárral

"Ha valakinek még mindig nem lenne teljesen világos, hogyan okoz a baloldal hidegvérrel ezermilliárdos károkat az országnak, az csak pillantson rá Dobrev Klára tegnapi berlini túrájára"- kommentálta Gyurcsányné októberi berlini látogatását Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint ugyanis "Gyurcsány Ferenc árnyéka, (egyben a felesége) Olaf Scholz német kancellárnál járt, és véletlenül pont a Magyarországnak járó európai uniós források felfüggesztésről ejtettek szót. A hivatkozás Gyurcsányné részéről természetesen a szokásos korrupció volt. Igen, ezt pont ő mondja, akinek az egész családja generációk óta fosztogatja az állami vagyont."


Figyelemreméltó bája volt az is a találkozónak, hogy épp Olaf Scholz kancellár és kormánya hozta össze a német történelem legnagyobb adócsalási botrányát, szóval ha Dobrev korrupciós továbbképzésre ment, akkor jó helyen járt. Kocsis szerint kioktatást pedig nem fogadunk el olyan magyar-bolgár kommunistáktól, aki a rablóprivatizációban gazdagodtak meg, és akik egyszer már tönkretették ezt az országot.

"Egy biztos: minden fenyegetőzésük ellenére a magyar kormány korrekt megoldásra törekszik az Európai Bizottsággal, és maximálisan elkötelezett a vállalások teljesítése mellett. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat" - zárta posztját Kocsis Máté.

Huszonöt európai ország nagykövetségének vezetőjét győzködte

Gyurcsányné egyik akciója az volt, hogy online sajtótájékoztatón arról beszélt: huszonöt európai ország nagykövetségének vezetőjével egyeztetett a jogállamisági eljárásról, az uniós pénzekről, az árnyékkormány szövetségi politikájáról és a NATO bővítéséről. A Fidesz közleményben reagált a hírre, amire azt írták: "Gyurcsányné gyakorlatilag bevallotta, hogy már nemcsak a színfalak mögött áskálódik Magyarország ellen, hanem nyíltan roadshow-zik azért, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat és ismét ők kerülhessenek hatalomra."

A Fidesz szerint

A demokráciáról prédikáló Gyurcsányné figyelmét elkerülte, hogy a magyarok demokratikus választásokon sokadszorra is világosan megüzenték, hogy nem kérnek belőlük. pont azért nem, mert Gyurcsányék soha nem a nemzeti érdekekért dolgoztak.


Saját hazáját árulja el

Jól látszik a fentebbiek alapján is, hogy Gyurcsányné 

Az elmúlt években folyamatosan azon dolgozott, hogy a magyar embereknek jogosan járó pénzeket ne fizesse ki Brüsszel, csupán azért, mert a magyar választók nem a Gyurcsány-pártnak szavaztak bizalmat a választáson.

Gyurcsányék vélhetően abban reménykednek, hogy ha nem kap Magyarország EU-s pénzeket, akkor a gazdaság esetleg összeomlik és ők újra hatalomra kerülnének. A gazdaság összeomlásával kapcsolatos forgatókönyv természetesen nem reális, az ugyanakkor felháborító, hogy Gyurcsányné a saját hazája ellen tevékenykedik Brüsszelben, így akadályozva például a pedagógusok béremelését.

Ezzel párhuzamosan Gyurcsányék magyarországi pártja a pedagógusok béremelésének az elmaradását kéri számon a kormányon. A kormány a nyár folyamán ígéretet tett az oktatásban dolgozók bérének emelésére – egészen pontosan a diplomás átlagbér 80 százalékához kívánja igazítani azt – amit szándékozik is megtartani, azonban ennek finanszírozása EU-s források nélkül nem megvalósítható.

Fotó: MTI/Kovács Anikó

Hosszabb távon más fontosabb fejlesztések megvalósításához is szükség van uniós pénzekre, például: kórházfelújítások, a közutak karbantartása, vasútfejlesztés, az energetikai szektor diverzifikálása és egyebek. Gyurcsányék mindettől megfosztanának bennünket.

Nagyon fontos kiemelni, hogy ezek a pénzek járnak nekünk, hiszen mi magyarok is befizetünk a közös uniós kasszába. Ezzel szemben Gyurcsányné továbbra is módon saját hazája és a magyar emberek érdekei ellen dolgozik. 

2022. november 15. 13:29
Lemondott a dél-koreai médiahatóság igazgatója
A dél-korea kommunikációs bizottság elnöke, Li Donggvan felajánlotta lemondását az ellene benyújtott felelősségre vo...
Idén 100 éves a magyar boksz, különleges módon ünnepelhetik a rajongók
Különleges jubileumát éli idén a magyar ökölvívás, és ezt nem mindennapi módon ünnepelhetjük! Idén 100 éves a magyar...
Izraeli katonák véletlenül lelőttek egy civilt, aki szembeszállt a Hamász fegyvereseivel Jeruzsálemben
Izraeli katonák véletlenül lelőttek egy civilt, aki szembeszállt a Hamász terrorszervezet fegyvereseivel, akik csütö...
Helyszíni videó: Helikopter és autó ütközött
Az ütközésben összesen hárman sérültek meg.
Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Gödön, az egyenruhások hiába próbálták újraéleszteni
A körülményeket vizsgálják.
Tények Plusz adás, 2023. december 1., péntek
ELEGÜNK VAN! - Kulcsár Edináék valóságshow-t álmodtak maguknak. Ám G.w.M. mondatai kicsapták a biztosítékot a kommen...
Ki tud róla?
Eltűnt Nagy Melanie rokona! A műsorvezető kétségbeesett posztot tett közzé.
Tűkön ülnek
Az elmúlt időszakban a stadionokban egymást váltották a gólöröm adta boldog ovációk, de persze a csalódott szurkolók...
Rekordnak számít!
Végre hazatérhet a magyar Mona Lisa! A nemzeti műkincs több mint 100 év elfeledettség után, 2006-ban Amerikában kerü...
Többen is távoztak
Egymást vigasztalták a sztárok, mindenki zokogott a Farmon. Drasztikusan megfogyatkoztak a kalandreality játékosai, ...
Mínusz 11 fok, 15 centiméteres hó és ónos eső is várható a következő napokban
Lejárt a tűzszünet, rakétákat lőttek a Gázai övezetből Izraelre
Ez a világ egyik legjobb karácsonyi vására, és itt van a szomszédban
Több évtizeden át fizettek az emberek mikulásos bankjegyekkel
Több helyen is légiriadó van Ukrajnában, megtámadták a szibériai vasútvonalat is

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.