A Nyilas hirtelen népszerűségre tesz szert, a Rák sikert sikerre halmoz - mutatjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek

Egyre jobb lehetőségeket jeleznek a bolygók mindenkinek. Úgy tűnik, végre fellélegezhetünk az elmúlt hetek, hónapok nehézségeit követően – írja az Astronet eheti horoszkópja.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét számodra egyfajta álomkorral indul. Mintha lassított felvételben lennél főszerelő, majd szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és innentől csúzliból lőnek ki. Vigyázz, ne ess át a ló túloldalára! Ez stílusos, mert Nyilas a kentaur. Gondold át alaposan a következő lépést kapkodás helyett. Hétvégén a föld dominancia kitűnő lehetőség például kertészkedésre, kézműveskedésre, vagy bármi ehhez hasonlóra.


Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ha a hétfőt konfliktus nélkül megúszod, akkor megkönnyebbülhetsz, mert a héten nem lesz több kritikus konstelláció a te szempontodból. Épp ideje volt, hogy véget érjenek a megpróbáltatásaid. Nagyjából négy hete táncol a környezeted az idegeiden. Folyton óvatoskodnod kell, nehogy valaki megsértődjön. A hétvégét imádni fogod: a Bika Hold kedvező fényszögei miatt végre te leszel a középpontban.


Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Vihar előtti csendet tapasztalsz szerdáig. Gyorsan haladj a munkáddal! Használd ki jól az időt, mert szerdától a bolygók szerint folyamatosan más munkáját kell megcsinálnod, vagy más után kell rendet raknod. Szerencsére nem csak bajt hoz magával a Nyilasba lépő Nap és Mars, hanem fényt és vonzalmat is. Hétvégén válogathatsz a meghívások közül…


Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hét első felében elemedben leszel. Erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Hidd el, nem érdemtelenül! Sokat tettél ezért az elmúlt hetekben, hónapokban, sőt években. Természetesen jól teszed, ha nem dőlsz hátra, hanem továbbra is teszel bele időt és figyelmet. A hét második fele és a hétvége szóljon az összeszedettségről, tervszerűségről, fegyelemről!


Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

November legszuperebb hete vár rád. Örülhetsz, mert szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és te valósággal feltámadsz. Visszatér az életkedved, és millió ötlet pattan ki a fejedből. Gyerekekkel és/vagy a saját gyermeki éneddel javul a kapcsolatod. Ettől tuti, hogy nem lehet letörölni a vigyort az arcodról. Hétvégén folytasd a sziporkázást és a mosolygást!


Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Amennyiben ingatlanügyek okoznak fejtörést neked, megnyugodhatsz, mert közeledik a megoldás. Szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és segít a holtponton átbillenni. Fontos, hogy örömödben ne kezdj el kapkodni! Pontosítsd a célt, készíts stratégiát! Nem baj, ha hétvégére marad ez, mert a föld dominancia kimondottan kedvez a türelmet igénylő tevékenységeknek.

A fotó illusztráció: Shutterstock

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Ezen a héten sokat javul az anyagi helyzeted. Az elmúlt hetekben a bolygók folyamatosan azt mutatták, hogy be kell osztanod, és inkább ne költekezz, vagy váratlan kiadáshoz lesz szükséged a tartalékaidra. Na, ennek most vége. Végre kedvező irányú elmozdulások várhatóak. Ennek örömére új költségvetést készíthetsz hétvégén.


Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Furcsa érzés lesz számodra, hogy szerdán a Nap, pénteken a Mars lép ki a Skorpióból. Szerencsére nem borulsz gyászba, mert valaki inspirálóan hat rád azzal, hogy kér vagy kérdez valamit. Hirtelen rájössz, hogy ezt vagy hasonlót te is meg tudnád csinálni. Ügyelj arra, hogy se te, se a másik ne érezze lopásnak a dolgot! Hétvégén okosan át kell gondolnod az egészet…

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Ez egy nagyszerű hétnek ígérkezik, mert szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, vagyis eljött a te időd. Közeleg a születésnapod. De nemcsak ez a jó, hanem a két tüzes bolygó tüzes jegybe lépve feltüzel téged. A szó legjobb értelmében. Ettől megnő a népszerűséged is. Ne lepődj meg, ha hirtelen mindenki veled akar találkozni, beszélni, bulizni! Már ezen a hétvégén is…


Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

November többnyire két dologról szól: egyrészt mindenki a sötétre és a szürkeségre panaszkodik, másrészt elkezdődik a karácsonyi beszerző körút. Neked egyikből sem kell kivenned a részedet. Maradj a saját, mértéktartó stílusodnál! Akkor is, ha ezen a héten a Nyilasba lépő bolygók a túlzásokat erősítik fel. Hétvégén jobban fogod érezni magad a föld dominanciának köszönhetően.


Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A hétfő délelőttön kívül nem vár rád komolyabb konfliktus. Végre egy harmonikusabb hét jön. Túl vagy a nehezén. Az elmúlt hetek igencsak megviselték az idegeidet, és próbára tették a türelmedet. Mostantól téged nem fog közvetlenül érinteni az a feszültség, ami másokat igen. Szem- és fültanúja leszel vitáknak, és közbe jól fontold meg, hogy beleszólsz-e! Hétvégén is…

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)
Hétfőn szimpla, szerdán tripla szuper fényszögek jó hatással lesznek rád. Testileg, lelkileg és szellemileg is topon leszel. Töltődj fel, mert szükség lesz a béketűrésedre csütörtökön és szombaton. Ezen a két napon elnézőnek kell lenned mindenkivel, ha nem akarsz lépten-nyomon vitázni. Mindezt hétvégén ki kell heverned. Hallgass a jó szóra, és tedd ezt!

2023. november 20. 17:26
Holttestet találtak Kecskeméten a Párkány utcában, láthatatlan gyilkos ölt az éjszaka
A tragédia pontos okait még vizsgálják.
Rémálommá vált egy esküvői ceremónia, kártérítést kapnak a családok
Felkavaró videó látott napvilágot a történtekről.
Íme 8 dolog, ami boldogabbá tehet téged - Te tudtad ezeket?
Keressük boldogságunk kulcsát az apró dolgokban!
Közúti fuvarozók: az ukrán áruszállítók miatt több száz magyar vállalkozás került veszélybe
Az ukrán áruszállítók uniós piacon való megjelenése miatt több száz magyar vállalkozás került a "tönk szélére".
Döbbenetes fotó készült a csernobili erőmű alatt, egy fotós többször visszatért a katasztrófa helyszínére
Egyik képe rémisztő.
Fürdőruhában futottak Budapest utcáin
Fürdőruhában, énekelve és táncolva kocogtak végig a mikulások Budapest belvárosán. A Gozsdu udvarból indultak és a k...
Hatan meghaltak, mindent letarolt a szél
Eddig már hatan meghaltak, köztük egy gyerek is, és legalább 20-an megsérültek, amikor több forgószél is végigsöpört...
Magyarok is meghalhattak a balesetben
Magyar rendszámú autó csapódott egy csatornába Hollandiában, a sofőr meghalt. Hajnalban vették észre, hogy egy kocsi...
4 milliót gyűjtöttek beteg kislányoknak
Három kislányt támogatott idén a Reménység alapítvány és a hetednapi adventista egyház. Elena és Laura betegen szüle...
Énekléssel és imákkal gyújtották meg
Rengetegen voltak a második adventi gyertyagyújtáson országszerte. Sok helyen, például Szombathelyen is már szombat ...
Az ellenfelei elmenekülése után egyedül indult a versenyen, mégsem nyert
Kinyitották a kaput a déli-sarki állomáson, ezt találták mögötte - videó
Lezuhant egy amerikai vadászgép Dél-Koreában
Kiderült: az Ukrajnának küldött amerikai támogatás 90 százaléka amerikai cégeknél landol
José Mourinho botrányosan zárta a Fradi-meccsre készülő Fiorentina elleni rangadót

Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
Halálos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál
A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írták a police.hu oldalon
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Karambol a 4-es főúton Nyíregyházánál - Teljes útzár!
A 262-es és 263-as kilométer között teljes szélességében lezárták a főutat.
Halálos baleset történt a 85-ösön, a szomszédos vármegyében
20:34 - A sofőr meghalt
Felborult egy autó a 84-esen főúton
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Felborult egy autó a 84-esen, Lövőnél
A tetejére borult egy személyautó a 84-es főút 95-ös kilométerénél, Lövő térségében. A balesethez a sopronkövesdi hivatásos és a völcseji önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik rögzítették, majd áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte péntek este a katasztrófavédelem.
Kamion és kisteherautó ütközött össze az 5-ösön, Lajosmizsénél
A 66-os és 65-ös kilométer között félpályán halad a forgalom.
Karambol a kórház közelében Nyíregyházán
Két személygépkocsi ütközött össze a Szent István utcán Nyíregyházán péntek délután. A vétlen autóból egy sérültet kórházba szállítottak. A baleset okát a rendőrség vizsgálja.
Baleset történt a 4-es főúton Kőlaposnál
Egy személy megsérült abban ráfutásos balesetben, ami pénteken délután történt a 4-es főúton Kőlapos közelében. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Kerékpározás közben telefonált egy nő Egerben, súlyos baleset lett a vége
Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.
Baleset történt Zalaegerszegen
Baleset történt Zalaegerszegen a Hock János utca 92-nél péntek délután 4 óra tájt. A helyszíni szemle időtartama 1 órát vesz igénybe. Torlódás és lezárás nincs a helyszínen, de mindenki körültekintően vezessen. 

Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Csókolózós képpel tudatták: fiatal üzletemberbe szerelmes Gáspár Virág
Szerelmükről adtak bizonyítékot.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most jött: halálos horrorbaleset történt az M3-ason - helyszíni fotók
Halálos baleset történt kora este az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrség beszámolója szerint egy 43 éves ukrán sofőr kocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak, amiben egy 51 éves férfi is utazott.
Most derült ki: június óta rákkal küzd a képernyőről eltűnt műsorvezető
Nagyon népszerű arca volt a híradónak.
Baleset történt a 85-ös főúton: a sofőr a helyszínen életét vesztette
A helyszínen életét vesztette a sofőr.
Baleset a Paksi Atomerőműnél: többen is megsérültek!
A rendőrség adott tájékoztatást a történtekről.
Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól - ez minden egyes vásárlót érint!
Ez segít alacsonyan tartani az árakat.
Krausz Gábor fotóját máris egy társkeresőn látták viszont
A sztárt egy társkeresőn találták meg.
"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"
Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.
Még csak 15 éves, de meseszép: Jázmin lehet Palvin Barbi utódja
Kifutóról álmodik.