július
23.
Lenke
EUR: 324.95
USD: 289.69
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Féltékenységből verte meg párját
2019. július 22. 19:55
Féltékenységből annyira megverte egy nő a párját, hogy annak szilánkosra tört a csuklója. A nem mindennapi eset Mohácson, nyílt utcán történt, ahol azonnal ráhívták a rendőröket a pofozkodó nőre. A verekedés azután történt, hogy a pár már lerészegedett, így a férfi nem is nagyon tudott védekezni. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.
Balesetek a meleg miatt
2019. július 22. 19:53
A nagy meleg miatt több baleset is történt az elmúlt napokban. Egy kombi egy kisteherautónak ütközött az M5-ös autópályán, egy kamion pedig az árokba hajtott. A kánikulában lassulnak a reflexek, a váratlan helyzetekben később reagálnak az autósok. Nagy sebességnél már az is végzetes lehet, ha csak egyetlen másodperccel is megnő a reakcióidő.
Levitte a háztetőket a vihar Sarudon
2019. július 22. 19:51
Levitte a házak tetejét, olyan óriási, 70-80 kilométer per órás szél tombolt a Heves-megyei Sarudon. Az egyik épület teteje egy parkoló autóra zuhant rá. Egy háromgyerekes családot ki kellett költöztetni, mert lakhatatlanná vált a házuk. Sok helybélit hatalmas anyagi kár ért. Az önkormányzat igyekszik segíteni rajtuk.

Magyar sportolók parádés szereplése
2019. július 22. 19:23
Magyarországra figyelt a világ az elmúlt napokban. Sorra gyűjtik be a fényesebbnél fényesebb érmeket a magyar sportolók. Hosszú Katinka hétfőn megszerezte első, a Dél-Koreában megrendezett kvangdzsui világbajnoki aranyérmét. Egy hete pedig a 22 éves Rasovszky Kristóf a nyílt vízi úszók öt kilométeres versenyében állhatott a dobogó legmagasabb fokára. A budapesti vívó-világbajnokságon is parádésan szerepeltek a magyarok és a Fradi is újra pályára lép a BL-selejtezőben.
Hazaengedték a félárva kislányt
2019. július 22. 19:18
Hazaengedték a kórházból a félárván maradt újszülött kislányt, Zselykét. A kislány édesanyja a pici születése után halt meg, kilenc gyereket hagyott maga után. A nő párja azt mondja, nem nyugszik bele élettársa elvesztésébe, ugyanis szerinte orvosi mulasztás történt.
Nyíllal lőtte át a kiskutyát
2019. július 22. 19:15
Nyíllal lőttek át egy hat és fél hónapos kiskutyát Heves megyében. Az áldozat már napok óta egy kerítés nélküli udvarban kuporgott, a testében a nyílvesszővel, amikor az állatvédők rátaláltak. Egyből Budapestre hozták a riadt állatot, akiből egy állatkórházban kiszedték a nyilat. Ott voltunk, amikor kiderült, mennyire súlyosak a sérülései és hogy élhet-e még teljes életet.
Szíven szúrták, mégsem nyomoztak
2019. július 21. 19:26
Nem nyugszik bele a család a 23 éves fiuk halálába, szerintük ugyanis a férfit megölték. A fiatal férfit a szíve tájékán szúrták meg. Ebbe halt bele. Élettársa először azt mondta, baleset történt szerelés közben, aztán meg, hogy verekedés közben saját magát szúrta meg. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki, utána azonban megszüntették a nyomozást annak ellenére, hogy a családot képviselő jogi szervezet szerint a szakértők megállapították, hogy bűncselekmény történt.
Járni tanulnak a kismarák
2019. július 21. 19:22
 Már járni tanulnak a Nyíregyházi Állatpark nemrég született kismarái. Nagyon jól fejlődnek, már nem csak tejet, de leveleket is esznek. A szokatlan kinézetű állat egy gyors nyúlra és apró szarvasra egyaránt emlékeztette a látogatókat. A marák a dél-amerikai pampákon őshonosak, de Magyarországon több állatkertben is élnek.
Aláírásgyűjtés a nemzeti régiókért
2019. július 21. 19:22
 Egymillió aláírás kell a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezés támogatására. Ezt a miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be. Gulyás Gergely azt mondta, a kezdeményezés célja megőrizni a régiók nemzeti jellegzetességeit, kultúráját. Szerinte az Európai Unióban rendkívül fontos, hogy legyenek olyan ügyek, amelyekben a polgárok ki tudják fejezni akaratukat.
Egységes mércét kell alkalmazni
2019. július 21. 19:22
Akkor lehet erőssé tenni az Európai Uniót, ha minden tagállammal szemben egyenlő mércét alkalmaznak, és ha egységet hoznak létre. Erről a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője beszélt. Hidvéghi Balázs szerint az Európai Bizottság új elnökének kijelentései reménykeltőek. Ursula von der Leyen ugyanis jól látja, hogy mi a közép-európai országok problémája.
Rosszabb a ventilátor, mint a klíma
2019. július 21. 19:21
 Felkavarják a port, ezzel kötőhártyagyulladást, asztmás rohamot okozhatnak a ventilátorok, amellett, hogy könnyen meg is fázhat, aki előttük ül sokáig. Márpedig sokan még alvás közben sem kapcsolják ki, egyébként ilyenkor a legveszélyesebb. De szakemberek szerint a klíma is megbetegíthet, főleg, ha a kinti hőmérséklethez képest több mint 8 fokkal hidegebbre állítják. Vagyis, ha éppen 32 fok van, 24 foknál lejjebb állítani már egészségtelen.
Naplementében libegőztek
2019. július 21. 19:21
 A levegőben ringatózva csodálták a csillagos eget azok, akik az éjjel részt vettek a libegők éjszakáján. Idén már hat helyszínen is megtartották az országban, akkora siker volt tavaly. Sötétedés után egészen éjfélig lehetett felülni a libegőkre, volt, aki Szigetszentmiklósról utazott a Veszprém megyei Eplénybe az élményért. Olyan is volt, aki a tériszonya ellenére felült a libegőre.
Kevés az alma, sokkal drágább lesz
2019. július 21. 19:21
Az átlagosnál is drágább lesz az alma, a tavalyi mennyiség fele termett csak a változékony időjárás miatt. Most 200-300 forint között mozog a kilónkénti ára, a vásárlók azt mondják, már ez is nagyon sok, de kénytelenek megvenni, ha almát akarnak enni. Pedig azt mondják, az íze sem olyan jó, mint máskor.
Látta a 9 gyerekes nő haldoklását
2019. július 21. 19:21
 Szemtanúja is volt a 9 gyerekes hodászi nő haldoklásának. A boncolási jegyzőkönyv szerint a 38 éves nő méhrepedés miatt elvérzett és szülés közben meghalt. Az élettársa szerint ez lehetetlen, mert a szülés után még beszélt vele telefonon. Ezt igazolja a szemtanú is, aki a Tényeknek azt mondta, az asszony hiába szólt, hogy rosszul van. Azután pedig elkezdett vérezni. Egy ügyvéd, aki a Tényekben látta a család tragédiáját, felajánlotta nekik a segítségét.
Elfoglalta a lakást és drogot árult
2019. július 21. 19:21
 Beköltözött más lakásába, majd onnan árulta a drogot egy 33 éves férfi Budapesten. Mindez akkor derült ki, amikor a lakás tulajdonosa be akart jutni a ingatlanba. Ekkor látta, hogy valaki zárat cserélt és ott lakik. A rendőrök elfogták a férfit, akiről kiderült, hogy nemcsak illegális lakásfoglaló, hanem kábítószer kereskedő is. A volt barátnője korábban bérelte a lakást, ezért volt hozzá kulcsa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL
MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal