június
5.
Fatime, Fatima
EUR: 345.57
USD: 308.35
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Belföld

Finom, de veszélyes a bogárevés
2020. április 8. 20:07


Sült sáska, csokigolyó lisztkukaccal megszórva, a haladóbbak pedig a pirított csótányt is megkóstolhatják. Bár itthon még idegenkedünk a rovarevéstől, egyre többen próbálnak megbarátkozni a gondolattal, hiszen remek fehérjeforrást biztosítanak az ízeltlábúak. Ráadásul nem okoznak állatról emberre terjedő betegségeket, mivel pirítva vannak a bogárcsemegék. Angliában rovarokra specializált étterem is működik, Svájcban pedig rovarburger is kapható. Figyelem, felkavaró riport következik!



Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



belföld tények plusz tényekplusz bogarak étkezés veszélyes fehérje anglia svájc

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Sikeres MOB évek
2017. május 2-a. Ennyi ideje a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke Kulcsár Krisztián. Mivel Ő is sikeres sportoló volt, a szervezetet...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal