április
1.
Hugó
EUR: 357.21
USD: 322.04
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Belföld

Kacsavér és kakashere a tányéron
2019. november 14. 20:53


Kacsavér, kacsa- és disznóbél. Ezekből készítettek nekünk ételeket egy kínai étteremben. Sokan bizarrnak, talán ehetetlennek is gondolhatják ezeket, pedig a magyar konyhában is vannak furcsa fogások. Egy tradicionális magyar étteremben ugyanis hasonló dolgok kerültek az asztalra. A pacal nem más, mint a marha gyomra és akkor ott a kakashere-pörkölt és a szalontüdő. És ami a legmeglepőbb: ezek az ételek nem is egészségtelenek a szakemberek szerint.



Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



belföld tények plusz tényekplusz furcsa kakas kacsa ételek pacal pörkölt húsok magyar konyha

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Zsákba rejtették csecsemők csontjait
Egy vagy két csecsemő csontjait találhatták meg Szentendrén zsákba rejtve egy ház udvarán. Úgy tudjuk, munkások találták meg a...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal