október
25.
Blanka, Bianka
EUR: 364.75
USD: 307.94
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Belföld

Holttest a mosdóban: nem hibáztak
2016. december 22. 19:55


Elnézést kért a Jahn Ferenc kórház azoktól, akiket felkavart vagy megbántott az a tény, hogy egy holttestet találtak november végén a kórház 9. emeleti mosdójában. Ez az intézmény közleményéből derült ki. Azt is írják benne, hogy a hajléktalan nő többször is a betegük volt, de azokban a napokban, mikor meghalt, nem kezelték. A vezetés szerint a kórház személyzete nem hibázott, ugyanis nem volt és nem is lehetett tudomásuk arról, hogy a hajléktalan a mosdóban van, és kezelés alatt sem állt.

A közlemény szerint a nő munkaidőt követően zárhatta be magát a mellékhelyiségbe,- nagyjából két nappal korábban, hogy megtalálták -, halálát pedig szívelégtelenség okozta. Az elhunyt asszony holttestét a mosdóban találták meg a takarítók. A kórház betegei és a látogatók is érezték az orrfacsaró bűzt. A holttest a szülészet melletti mosdóban volt.

„Jöttünk mi látogatni akkor iszonyatos bűz fogadott minket a délelőtti órákban.” – mesélte egy látogató korábban a Tényeknek. A kórház látogatói és a hozzátartozók is megdöbbentek az eseten.

"Felháborító, hogy a kórházban három négy nap, de legyen egy nap, senki nem vette észre azt, hogy a se a takarítószolgálat, se a biztonsági szolgálat nem megy föl egyáltalán ellenőrizni a helyiségeket.” – mondta a férfi.

Utólag derült csak ki, hogy egy hajléktalan nő holttestét találták meg. A kórház biztonsági szolgálata szerint a melegedni vágyókat kötelesek beengedni a kórház területére. A biztonsági szolgálatot kórház vezetése újból felszólította, hogy minden nap, a késő esti órákban a nyilvános helyeket ellenőrizze és ürítse ki. Vagyis korábban is kötelességük lett volna.

A szerdai közleményben kitérnek arra is, hogy a haláleset után a nyilvános és látogatói mosdókat újra felújították. Megszüntettük a WC-fülkék teljes zártságát, és most már kívülről is lehet nyitni őket. Pótolták az ellopott WC-ülőkéket, izzókat, WC-papír tartókat, kézmosó és kéztörlő adagolókat, kilincseket. Illetve egy kamerarendszer felépítésén dolgoznak a jövőben. A kórház elnézést kért mindenkitől, akit az eset felkavart, illetve együttérzésüket fejezték ki az elhunyt asszony szeretteinek.
Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld kórház jahn ferenc kórház

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Megbüntetik azt, aki utcára megy
Több mint 1,1 tized millió ember halt meg a koronavírus miatt a világon, a fertőzöttek száma pedig már közel 41 millió. Ahogy szinte az ...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal