szeptember
24.
Gellért, Mercédesz
EUR: 362.45
USD: 308.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Belföld

Leesett az óvodai mászókáról, intenzívre került egy kisfiú
2016. január 7. 17:40

Leesett az óvodai mászókáról, intenzívre került egy kisfiú

Intenzív osztályra került egy négy éves gyerek, miután leesett a mászókáról a zámolyi óvodában. A kisfiú a fejét ütötte be, de az óvónők nem hívtak mentőt, csak a szülőket értesítették. Mire az apa az óvodához ért, már félrebeszélt a gyerek és nem ismerte meg a szüleit.

A zámolyi óvoda vezetője elmondta, hétfő délután levegőzni hozták ki a gyerekeket a kertbe, de egyik nevelő sem látta, hogyan sérült meg Olivér, aki feltehetően felmászott a kerti csúszdára és fejjel lefelé leesett a földre. Az egyik óvónő rögtön, ahogy észrevette a fekvő gyermeket, átadta kolléganőjének, amíg ő a többi gyerekkel kint maradt az udvaron. A másik óvónő állapotfelmérést végzett a kisfiún. Elmondása szerint a gyerek mindenre reagált és értette a kérdéseket, ezért nem hívták ki a mentőket, csak a szülőknek szóltak.

Mikor az édesapa megérkezett az óvodába, a kisfiú már zavartan viselkedett, sápadt volt és a szüleit sem ismerte meg. Az apa azonnal kocsiba tette a gyereket és a fehérvári kórházba vitte, ahol három napig súlyos agyrázkódással kezelték az intenzív osztályon.

A baleset után a zámolyi polgármester vizsgálatot rendelt el, ami megállapította, hogy az óvónők nem abban hibáztak, hogy a gyerek leesett a mászókáról, hanem abban, hogy nem értesítették azonnal az óvodavezetőt és nem hívtak mentőt.

A gyerek apja nem akart nyilatkozni, de azt elmondta, hogy a kisfiú már jobban van, ma délelőtt kiengedték a kórházból és néhány hét múlva, ha teljesen felépül, ugyanebbe az óvodába fog járni. Arról egyelőre nem döntött az óvoda vezetősége, hogy az óvónők milyen fegyelmi büntetést kapnak majd a baleset miatt.
Mások ezeket is megnézték


Zámoly belföld intenzív kisfiú gyerek óvoda óvodás baleset

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.

További hírek
Bűnözőket kísért, zafírokat csiszol
A drágakövek a nők legjobb barátai. Így van ezzel az Albertirsán élő házaspár is, akik nappal polgári szakmát űznek, éjjel...

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal