július
12.
Izabella, Dalma
EUR: 353.73
USD: 313.42
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Belföld

Megszólal Lajcsi felesége: ez rémálom
2015. október 3. 17:59

Megszólal Lajcsi felesége: ez rémálom

Interjút adott a Tényeknek Galambos Lajos felesége, Boglárka, akit pénteken engedtek ki az előzetes letartóztatásból. Azt mondta: az elmúlt 12 nap maga volt a rémálom.

Telefonon adott interjút a Tényeknek Galambos Boglárka, Galambos Lajos felesége. Lajcsi továbbra is előzetesben van, a nőt viszont pénteken kiengedték, a bíróság indoklása szerint azért, mert – ahogy fogalmaztak – „vonatkozásában a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja hiányzik.”

A tehetetlenség, az, hogy nem tudok az itteniekkel, a családommal, a szeretteimmel semmi féle kapcsolatot tartani, ez a tizenkét nap, az maga volt a rémálom

- ezt mondta Galambos Boglárka a Tényeknek. Szerinte egyszerűen döbbenetes volt az, hogy a bíróságon szinte végig sem hallgatták az ügyvédeiket, és így rendelték el az előzetes letartóztatásukat.

A bírónő felolvasott egy olyan ítéletet, amivel kapcsolatban az embernek olyan volt az érzése, mintha ez egy előre megkomponált, és egy előre lejátszott ítélet lett volna. Nem engedtek minket ki, hanem további egy hónapra elküldtek minket a székesfehérvári börtönbe.

Videó: a teljes interjú Lajcsi feleségével

A börtönben töltött időről is beszélt Lajcsi felesége, azt mondta: mindenki nagyon emberségesen bánt velük, a körülményekhez képest nagyon kulturáltan, humánus módon kezelte őket mindenki. A székesfehérvári börtönben jó cellába került, és nagyon kedves volt vele mindenki. Mióta pénteken hazaengedték, a gyerekeivel van.

Az iskolában, a baráti körben, és mindenhol nagyon nagy szeretet vesz bennünket körül. És mindenkinek nagyon köszönöm. És teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában és teljes mértékben így gondolom. A kapcsolattartással nem tudom mi lesz. Az ügyvédeink a továbbiakat intézik.

A botrány akkor robbant ki, amikor kiderült: a nyomozók szerint közel 100 millió forint értékben lophattak áramot, vizet és gázt a zenész mocsai házába és a tatai apartmanparkjába bevezetett illegális vezetékeken. A parkot korábban Lagzi Lajcsi arcával hirdették és a parkot üzemeltető Kft-ben is tulajdonrésze van.

Vágatlan: Lagzi Lajcsi bilincsben beszél a letartóztatásáról
Lagzi Lajcsi rögtönzött sajtótájékoztatót tartott a bíróság előtt, miután elrendelték az előzetes letartóztatását. A sztár azt mondta, hogy bosszú áldozata lett.

A gázt közben kikapcsoltak a társasházban, a gázszolgáltató levelében azt írta: azért, mert a gázellátó rendszert több helyen szabálytalanul átalakították, mellyel súlyosan megszegték a műszaki biztonsági szabályokat. Azt is írják: a lakópark 42 lakásából 14-nél találtak arra utaló nyomot, hogy lophatták a gázt. A közvetlen életveszély miatt elzárták a gázt.

Galambos Lajos ártatlannak vallja magát.

 
Mások ezeket is megnézték


belföld lagzi lajcsi interjú exkluzív

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.

További hírek
Droggal készítik fel őket a vizsgára
Hét, szinte a megszólalásig egyforma vizslakölyök született a BRFK, dunakeszi kiképzőtelepén. Ma még nehéz elhinni,...

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal