december
9.
Natália
EUR: 330.33
USD: 297.68
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Kacsavér és kakashere a tányéron
2019. november 14. 20:53


Kacsavér, kacsa- és disznóbél. Ezekből készítettek nekünk ételeket egy kínai étteremben. Sokan bizarrnak, talán ehetetlennek is gondolhatják ezeket, pedig a magyar konyhában is vannak furcsa fogások. Egy tradicionális magyar étteremben ugyanis hasonló dolgok kerültek az asztalra. A pacal nem más, mint a marha gyomra és akkor ott a kakashere-pörkölt és a szalontüdő. És ami a legmeglepőbb: ezek az ételek nem is egészségtelenek a szakemberek szerint.



Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



belföld tények plusz tényekplusz furcsa kakas kacsa ételek pacal pörkölt húsok magyar konyha

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Összefogás Gergely Áronért
Éppen edzésre sietett egy 13 éves pécsi focista, amikor elütötték. Ez tavaly történt. A fiatal sportoló koponyája annyira...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal