június
27.
László
EUR: 309.31
USD: 276.49
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Tokaji ecettel a világdöntőre
2017. január 11. 20:41


Két hét múlva január 24.-én megkezdődik a világ legnagyobb gasztro versenye Lyonban. Az idei Bocuse d'Or döntőn Széll Tamásnak és csapatának is szurkolhatunk. Csirkehúst készítenek magyaros módon, a legfontosabb összetevőket azonban titokban tartják az utolsó pillnatig. Annyit viszont elárultak, az ételből nem marad ki a fűszerpaprika, sőt a Tokaji ecet sem.


Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Tények délben teljes adás, 2017. június 22., csütörtök
JÉGVERÉS - Több helyen csapott le az ítéletidő. Megyaszón háztetőket tépett szét a vihar, Kecskemét térségében...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal