november
25.
Katalin
EUR: 312.05
USD: 262.91
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Tokaji ecettel a világdöntőre
2017. január 11. 20:41


Két hét múlva január 24.-én megkezdődik a világ legnagyobb gasztro versenye Lyonban. Az idei Bocuse d'Or döntőn Széll Tamásnak és csapatának is szurkolhatunk. Csirkehúst készítenek magyaros módon, a legfontosabb összetevőket azonban titokban tartják az utolsó pillnatig. Annyit viszont elárultak, az ételből nem marad ki a fűszerpaprika, sőt a Tokaji ecet sem.


Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Tények reggel teljes adás, 2017. november 21., kedd
BALESET - Két kisbusszal is összeütközött egy autó Prügynél. Az elsővel csak súrlódva, a másik kisbusszal pedig...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal