november
23.
Kelemen, Klementina
EUR: 313.36
USD: 266.53
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Krimi

Nyolc évet kapott gyilkosságért
2016. december 19. 19:34


Első fokon nyolc év börtön kapott az a férfi, aki két évvel ezelőtt leszúrtra édesanyja szeretőjét Arnóton. Az enyhe ítéletbe belejátszhat, hogy az áldozat agresszív, italozó ember volt, aki megkeserítette a család életét. A férfi kedvezményekkel akár három év múlva elhagyhatja a börtönt. Nem gyilkolni indult az arnóti férfi, azért ment a házhoz, ahol ott volt édesanyja is, hogy végre hazacsalja a nőt, akit apja és testvérei vártak.

Összevesztek, a vita pedig gyilkosságba torkollott. A falubeliek kiállnak a gyilkossággal vádolt fiatalember mellett. Sokan úgy gondolják, hogy az anyja szeretője sokszor volt agresszív és provokálta a fiút. Az ügyész nem a legszigorúbb fegyházbüntetést kérte a férfire, hanem enyhébb fokozatot, börtönt. A bíróság pedig nagyon enyhe büntetést szabott ki, nyolc évre küldték rácsok mögé, pedig akár életfogytiglani fegyházat is kaphatott volna a gyilkosságért.

„Nem felel meg a bizonyítási anyagnak, az eredeti vádirati minősítés, ugyanis a vádlott cselekménye egyszer emberölés büntettének alapesetét valósítja meg. A hígítós palackkal kapcsolatos cselekvőség pedig közveszély okozás büntettének kísérletét.” – olvasta fel a bíró.

A férfi idegesen rohant anyja szeretője házához, ezt a bíróság megállapította, azt viszont nem, hogy a gyilkosság jogos védelmi helyzetben vagy erős felindulásból történt volna. A férfi nagyon megbánta a tettét korábban így nyilatkozott a bíróságon.

„Sajnálom, csak annyit szeretnék mondani, hogy sajnálom. Az ő családjának is Feri bácsi családjának is és a mienknek is.” - mondta Kristóf József.

Az ügyészség elfogadta az ítélet, a védelem három nap gondolkodási időt kért.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld krimi

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírekMŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal