október
22.
Előd
EUR: 308.03
USD: 260.95
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Krimi

Magatehetetlen lányt zaklattak
2016. december 16. 19:27


Egy 17 éves, magatehetetlen lányt akart megerőszakolni három fiú Debrecenben. A lányt az utcán vették észre, majd bevonszolták egy lépcsőházba. Mindezt felvette egy térfigyelő kamera. A lépcsőházban viszont megzavarták őket, ezért elmenekültek. A fiúk most álltak bíróság elé. Egyikük hat és fél év, másikuk pedig öt év börtönt kapott. Harmadik társuk négy évet tölt majd javítóintézetben, mert ő az elkövetéskor még nem volt 18 éves.

A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy a három fiú leül a magatehetetlen lány mellé a debreceni plázánál. A fiatal nő nagyon részeg volt, a fiúk megfogták és bevonszolták a lépcsőházba. A 17 éves lányt a tizedik emeletre vitték, és levetkőztették. Az egyikük éppen meg akarta erőszakolni, amikor egy ott lakó megzavarta őket. A fiúk pedig elmenekültek.

„Semmit nem csináltunk.” – mondta még februárban az egyik fiú, amikor a bíróság arról döntött, hogy mindhármukat letartóztatják.

A fiatalokat most ítélték el. Hat év hat hónap szabadságvesztésre. Ez a legsúlyosabb ítélet. A másik fiú öt év börtönt kapott, míg harmadik társukat négy év javítóintézetre ítélték, mert ő még kiskorú volt, amikor meg akarták erőszakolni a lányt. A bíró azt mondta, hogy a fiúk látták, hogy a lány nagyon részeg, és ezt akarták kihasználni.

„A sértett azt sem tudta, hogy mi történik vele” - közölte Csizmadiáné Pethő Tímea, bíró.

A bíró szerint ezért döntöttek úgy, hogy magukkal viszik, és megerőszakolják a 17 éves lányt. A tényleges erőszak pedig csak azért nem történt meg, mert megzavarták őket. Az ítélethirdetés után a fiúk mindhárman tudomásul vették a büntetésüket, az ügyész viszont három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet egyelőre nem jogerős.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld krimi

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírekMŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal