augusztus
18.
Ilona
EUR: 324.96
USD: 293.15
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Tetszik az úszó szövetségnek a Vízipók-javaslat
2015. november 12. 15:32

Tetszik az úszó szövetségnek a Vízipók-javaslat
FORRÁS: wikipedia

Egy közleményt adott ki a Magyar Úszó Szövetség, ebben azt írják: minden ötletet nagyra értékelnek, és megkülönböztetett figyelemmel köszöntik a Vujty Tvrtko Vízipók javaslatát, szerintük a figura szerethető, és minden magyar ember ismeri.

Kifejezetten tetszik a Magyar Úszó Szövetségnek a Vízipók-javaslat, ez derül ki abből a közleményből, amit nemrégi kiadtak. Azt írják: külön megköszönik Dr. Kertész Györgynek, a mese forgatókönyvírójának azt, hogy támogatja az elképzelést.

A Magyar Úszó Szövetség nagy örömmel üdvözli, hogy milyen sokan érdeklődnek a 2017 évi Vizes Világbajnokság kabalafigurája iránt. A MÚSZ minden ötletet nagyra értékel; megkülönböztetett figyelemmel köszönti a TV2 műsorvezetőjének, Vujity Tvrtkonak a Vízipók javaslatát, hiszen az szinte minden magyar ember számára ismert mesefigura, szerethető és gyermekkori emlékeihez kötődő mesehős. Külön köszönet jár Dr. Kertész Györgynek, a Vizipók kitalálójának és a mese forgatókönyvírójának, aki támogatja mesehőse újabb szerepvállalását. Miként azt Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, még mint a Vb-szervező bizottságának elnöke bejelentette, a kabalafigura megtalálására pályázatot írnak ki. A győztest, a legkedvesebb figurát szavazással döntik el.
Ön szerint melyik lenne a jobb kabala figura?

Vízipók-Csodapók
Bol-Dog
Egyik sem tetszik

Vízipókot Vujity Tvrtko, a TV2 műsorvezetője javasolta a 2017-es budapesti vízes világbajnokság kabalaállatának. Azt mondta: kézenfekvő, hogy egy mindenki által ismert és szeretett, vízben élő figura legyen a vb kabalaállata.

Az úszószövetség még augusztusban döntött úgy, hogy lecseréli Bol-Dogot, a fehér pulit, miután sokan kinevették, amikor meglátták. Tvrtko eheti blogbejegyzése itt, a tények.hu-n arról szól, hogy hogyan jött az ötlet, miért Vízipókot javasolta kabalaállatnak.

Tvrtko blog: Miért Vízipók-Csodapók? Elmondom!
Erre aztán nem gondoltam. Gyermekem óvodájának parkolójában éppen a leveleket söpörték, feltorlódtak az autók, így volt pár percem megírni azt, amin már dél óta töprengtem.
Mások ezeket is megnézték


belföld úszó úszó világbajnokság úszószövetség vujity tvrtko vízipók Vízipók Csodapók budapest

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.

További hírek
Vasvillával szurkálták a férfiakat
Vasvillával szurkált meg két férfit a szomszédjuk Léhen, kis híján belehaltak. A két család az utcán vitatkozott. Később...

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal