április
30.
Katalin, Kitti
EUR: 311.55
USD: 285.8
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Exkluzív: Megszólalt Klapka György özvegye
2017. január 6. 19:09


Közel kétmilliárdos vagyont hagyott szeretteire Klapka György. Az üzletember özvegye exkluzív interjút adott a Tényeknek. Mária asszony azt mondta, hogy férjének a családja, és a gyerekei voltak a legfontosabbak. Mindenkiről gondoskodni akart, ezért mindenre kiterjedő végrendeletet írt a halála előtt.

Klapka György végakarata szerint ötödik felesége, Kiss Mari és a gyerekei, Christian, Nicole, Sandy és Dennis közt osztják majd fel a közel kétmilliárdos vagyont, ami többek közt ingatlanokból, aranyból, ékszerekből, festményekből és antik tárgyakból áll. Legidősebb fia György azért nincs az örökösök között, mert őt már a halála előtt kifizette. Feleségét Kiss Marit 25 év együttélés után vette el Klapka két és fél éve. Az asszony teljesen összeroppant férje halála miatt.

„Én nagyon rosszul vagyok” – mondta összetörten Mária. Klapka rajongott a feleségéért. Az Aktívnak azt mondta, azért is ragaszkodott a házassághoz, hogy Mari is részesüljön az örökségből, ha ő halna meg korábban.

„Nem akartam, hogy a halálom után, közte a gyerekek között valamiféle vita legyen” – nyilatkozta Klapka, aki még DNS vizsgálatot is csináltatott, hogy elkerülje a halála utáni bonyodalmakat.

Az özvegy szerint férje mindig előrelátó volt. Azt mondja Klapka Györgynek mindig a családja volt a legfontosabb. Szerinte ezért írta végrendeletet is, amelyet a Ripost hozott nyilvánosságra.

„Mindig előrelátó volt. Mindent előre, mindig lefixált.” - közölte Kiss Mária. Klapka Györgyné, éppen a gyászszertartással kapcsolatos dolgokat intézte mielőtt megérkezett a Vámház körúti üzletbe, ami férje halála óta azóta zárva van.

Klapka külföldön élő gyerekeivel közösen dönt majd a család a temetés pontos időpontjáról. Beszéltünk Klapka több hozzátartozójával, köztük az egyik unokájával is, de azt mondták nem akarnak beszélni a fájdalmukról.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld klapka györgy elhunyt özvegy

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Szemét miatt fertőzéstől félnek
Hónapok óta mocsokban és szemétben úszik a fővárosi Gubacsi út egy része. A veszélyes hulladékoktól kezdve a...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal